Eşimle 5 yıldan bu yana evliyiz.Aynı işyerinde çalışıyoruz memuruz.Benim naklim başka bir şehire çıktı ve geri dönerim diye birde eşim isteksiz olduğundan onu götürmedim.Geçenlerde telefonla arayıp en azından yakın biyerlere nakil gelebileceğimi bu şekilde beraber olacağımızı söylediğimde olmaz sen haftada bir gelir gidersin bu şekilde evli kalırız dedi.Bende son eve gelişimde eşimi evde bulamadım.Ailesinin evine gitmiş .Gelmedi.Banada sende git dedi.Arabayı istedim eşyalarımı almak için olmaz falan dedi.Bende telefonda arabayı getirmezsen canınızı yakarım şekli mesaj çektim.Arabayı ve kişisel eşyalarımı alıp ayrıldım.Bir hafta sonra çocuğumu grmek için aradığımda telefonlarımı açmadılar.Evlerine gittim.Babası kapıda hakaretlerle karşıladı çocuğumu göstermediiler itiş kakış yaşandı ama darp olmadı.Savcılığa evimize silahla saldırdı şeklinde 3 şahitle şikayet etmişler.Bende 2 şahitle bu durumun böyle olmadığına dair ifade verdim.Mahkeme olayı henüz gündeme gelmedi.İki hafta sonra elime anlaşmalı boşanma tutanağı geldi.Kabul etmedim şartlar ağırdı.Şimdide mahkeme celbi geldi 50000 tazminat 750 nafaka talebiyle.Savcılık ifadeleri falanda istenmiş davaya.Eşimin benden boşanma sebebi genel olarak memleketinden ayrılmamak.Ayrıca senelerce ailesinin müdahaleleriyle evlilik çıkmaza sokuldu.Şiddet dayak aldatma kumar içki yok.Arkadaşlarım ve ailem şahittir.Aynı işyerinden arkadaşlarımız.Ayrıca aileme karşı saygısız muamelede sözkonusuydu..Ben bu davada avukat tutmayıp savunmamı kendim yapıcam.70000 tl tazminat istedim.Çocuğun velayetinide istedim .Çocuk 16 aylık erkek.
-Bu davada tazminat kararı çıkarmı.
-Velayeti alabilirmiyim alamazsam ne zaman alabilirim.
Allah kolaylık versin derim..Bence avukatsız kendi başınıza adli sürece hiç girişmeyin derim.. Ben aldatıldığım halde kredi kartım eşim tarafından çalınarak kullanıldığı ve emiyet mensubu olmasına rağmen yüz kızartıcı işlere bulaşmaktan açıpğa alındığı cezayla geri döndüğü halde 1,5 yıldır mahkemelerde sürünüyorum kardeş tekrar Allah yardımcın olsun şahitleri sıkı tut sana tavsiyem insanlar çok nankör çıkabiliyo
İddialarınızı şahitlerle ispat etmek zorundasınız. Şahitleriniz şahitlik yapmaktan kaçarlar ya da şahitlik ederken sizin aleyhinize şahitlik ederlerse davada işiniz zor.
Çok teşekkür ediyorum.İllaki avukat tut diyosunuz.Bizde bu şekilde yapalım o zaman.
Avukat tutmadan işlerinizi kendiniz takip ederek sadece danışmanlık yapmalarınıda isteyebilirsiniz bu sizin ödeyeceğiniz ücreti düşürür.Tanıdık bir avukatınız yok ise bu konuda size birisini önerebilirim, kolay gelsin
İlk mahkeme görüldü.Seviyeli kendine güvenli tavrım vardı ama ex eşim seviyeyi bozdu.Aralarında konuştukları için hakim terbiyesizler kahvemi burası diyerek azarladı.Hakim bayandı ve tezlerime ilgi gösterdi.1800 tl maaşım var.100 tl tedbir nafakası bağladı çocuğa.Genel anlamda bana karşı olumlu tutumunu gözlemlediğini söyledi avukatım.Diğer mahkeme altı ay sonra .Bakalım durum ne olacak.
Avukat tutmuş olmanız çok önemliydi. Bunu yaparak çok iyi yapmışsınız. Avukatınıza güvenmenizi,söylediklerini yapmanızı, müşterek çocuğunuzu da görebilmek için ŞAHSİ MÜNASEBET TESİS KONUSUNDA TEDBİR TALEBİNDE bulunmanızı tavsiye ederim. Eğer tedbir talebinde bulunmamışsanız diye tavsiye verdim.
Sn.dnzblk ilginize teşekkür ederim.Çocuk konusunda şahsi münasebet kararı çıkarmıştım çünkü ailesi seviyesiz bir şekilde çocuğu görmemi engellemeye çalıştılar.Zaten bu kararı boşanma dilekçesinde delil olarak sundu avukatım.Bakın tüm samimiyetimle söylüyorum.Çocuğumun velayetini alarak hayatımı ona adamak amacındayım.Değişik hayallerim vardı ve hala var.Çocuğun ayrılık sonrası kayınpederle aynı evde yaşayacağını biliyorum.Kayınpeder illegal işlerle meşgul.Tarihi eser kaçakçılığı falan.Müzeler müdürlüğünde kaydı var ama sabıkası yok sanırım.Bunun benim çocuğun velayetini alma konusundaki ısrarıma mahkemede pozitif bir delil olması mümkün mü?Bakın çocuğun annesine ihtiyacı var şekli konuşacaksanız annesi 10 saatini işyerinde 9 saatini uyuyarak geçiriyor ve hiçbir özel işine vakit harcamasa ki bu mümkün değil çocukla ilgilenebileceği 4-5 saati var.Benim iş saatlerim ise esnek.Çocuğa daha fazla alaka gösterebilirim.Şansım varmı sizce.Önyargısız ve artniyetsiz çabamı anlayarak cevaplamanızı isterim.Şimdiden teşekkürler.
™ Hukuki NET 2002-2022 - Ulusal ve uluslararası Hukuk Sitesi ⚖️ olma özelliği ile gerek avukat, gerek diğer hukukçu arkadaş ve gerekse vatandaşlara ev sahipliği yapan, eğitim ve bilimsel alışveriş yapma amaçlı bir "Hukuk Rehberi" dir.
Davalar
Hukuki Net; sürekli yenilenen faydalı güncel içeriği ile zamanın hukuk dallarına göre kategorize edilmiş çeşitli mevzuat (Ceza kanunu, İş kanunu, Borçlar yasası gibi), emsal mahkeme kararları, yargıtay kararları, emsal danıştay ve anayasa mahkemesi kararları ile hukuksal makale, kanun, hukuki forum, hukuk sözlüğü, hukuk programları, meslektaş ilanları, avukatlar için kolay hesaplama araçları, Anayasa Mahkemesi, Danıştay, benzer Yargıtay kararı ve Mahkemeler tarafından örnek davalar ile ilgili gerekçeli kararlar, * davası dilekçe örnekleri yasal haberler ve hukuk siteleri dizini 🕸 bulunan bir hukuk bilgi bankası sistemidir.
Avukatlar
Yararı nedir?
📝 Hukukçular için mesleki danışma (Üstad ve meslektaşlar arası paylaşım), dayanışma ve bakalorya fonksiyonu olan site; "Önleyici hukuk" veya "Dava hukuku" nedeni ile doğan veya yeni doğacak anlaşmazlıklar ile içtihat hukuku kaynağı olan Yargı ve Yargılamayı tartışmak, davalar ve ihtilaflar için yararlı çözüm yolları üretmek ve hukuksal konularda özellikle nerede, nasıl, neden soruları üzerinde soru cevap yorumlar, tartışma paylaşma yorumlama yöntemi ile sebep sonuç ilişkisi kurarak 💬, Mahkemelerin dava yükünü hafifletmeyi de amaçlayan suigeneris (kendine özgü) hukuk laboratuarı özellikleri bulunan bir hukuki kalkınma hedefli bilgi dağarcığıdır.
® Hukuki Net internette ve Türk hukukunda bir marka olmakla birlikte ticaret veya iş amaçlı bir site olmayıp, herhangi bir ticari kurum, kuruluş, bilgisayar programı firması, banka vb. kişi veya herhangi politik veyahut siyasi bir kuruluş tarafından desteklenmemekte, finans kaynağı reklam ve ekseriyetle site yönetimi olan Adalet sistemine adanmış bir servistir.
🆓 Hukuki.net halk için ücretsiz ve açık kaynak nitelikli bir hukuk sitesi olup, gayri resmi vatandaş bilgilendirme portalı işlevi görmektedir. Genel muhteviyat olarak kanun, yönetmelik, Emsal Anayasa mahkemesi, Danıştay ve Yargıtay kararı gibi hukuki mevzuat içermekle birlikte avukat ve uzman kişilere özel yorumlar da içeren sitenin tüm hakları saklı olup, 🕲 telif hakkı içeren içeriği izinsiz yayınlanamaz, kopyalanamaz. (Herhangi bir hususu sitene alıntı kuralları çerçevesinde kopyalamak için sitene ekle için izin bağlantısı.)
™ Marka tescili, Patent ve Fikri mülkiyet hakları nasıl korunuyor?
Hukuki.Net’in Telif Hakları ve 2014-2022 yılları arası Marka Tescil Koruması Levent Patent tarafından sağlanmaktadır.
♾️ Makine donanım yapı ve yazılım özellikleri nedir?
Hukuki.Net olarak dedicated hosting serveri bilfiil yoğun trafiği yönetebilen CubeCDN, vmware esx server, hyperv, virtual server (sanal sunucu), Sql express ve cloud hosting teknolojisi kullanmaktadır. Web yazılımı yönünden ise content management (içerik yönetimi) büyük kısmı itibari ile vb olup, wordress ve benzeri çeşitli kodlarla oluşturulan bölümleri de vardır.
Hangi Diller kullanılıyor?
Anadil: 🇹🇷 Türkçe. 🌐 Yabancı dil tercüme: Masaüstü sürümünde geçerli olmak üzere; İngilizce, Almanca, Fransızca, İtalyanca, İspanyolca, Hintçe, Rusça ve Arapça. (Bu yabancı dil çeviri seçenekleri ileride artırılacak olup, bazı internet çeviri yazılımları ile otomatik olarak temin edilmektedir.
Sitenin Webmaster, Hostmaster, Güvenlik Uzmanı, PHP devoloper ve SEO uzmanı kimdir?
👨💻 Feyz Pazarbaşı & Istemihan Mehmet Pazarbasi[İstanbul] vd.
® Reklam Alanları ve reklam kodu yerleşimi nasıl yapılıyor?
Yayınlanan lansman ve reklamlar genel olarak Google Adsense gibi internet reklamcılığı konusunda en iyi, en güvenilir kaynaklar ve ajanslar tarafından otomatik olarak (Re'sen) yerleştirilmektedir. Bunların kaynağı Türkiye, Amerika, Ingiltere, Almanya ve çeşitli Avrupa Birliği kökenli kaynak kod ürünleridir. Bunlar içerik olarak günlük döviz ve borsa, forex para kazanma, exim kredileri, internet bankacılığı, banka ve kredi kartı tanıtımları gibi yatırım araçları ve internetten para kazanma teknikleri, hazır ofis kiralama, Sigorta, yabancı dil okulları gibi eğitim tanıtımları, satılık veya kiralık taşınmaz eşyalar ve araç kiralama, ikinci el taşınır mallar, ücretli veya ücretsiz eleman ilanları ile ilgili bilimum bedelli veya bedava reklamlar, rejim, diyet ve özel sağlık sigortası gibi insan sağlığı, tatil ve otel reklamları gibi öğeler içerebilir. Reklam yayıncıları: ads.txt dosyası.
‼️ İtirazi kayıt (çekince) hususları nelerdir?
Bahse konu reklamlar üzerinde hiçbir kontrolümüz bulunmamaktadır. Bu sebep ile özellikle avukat reklamları gibi Avukatlık kanunu vs. mesleki mevzuat tarafından kısıtlanmış, belirli kurallara tabi tutulmuş veya yasaklanmış tanıtımlardan yasal olarak sorumlu değiliz.
📧 İletişim ve reklam başvuru sayfası nerede, muhatap kimdir?
☏ Sitenin 2022 yılı yatırım danışmanı ile irtibat ve reklam pazarlaması için iletişim kurmanız rica olunur.
Wmic Windows Activation Key and...
03-05-2025, 14:36:12 in Aile Hukuku