Merhaba arkadaşlar, bu siteyi uzun uğraşlar sonucu buldum, yardım alabileceğimi düşündüğüm en iyi sitenin bu olduğuna karar verdiğim için yazıyorum, lütfen yardım edin.
Kız kardeşim Almanya'da yaklaşık 6 yıldır evli, biri 5 yaşında bir erkek çocuğu, diğeri ise 1 yaşında olan bir kız çocuğu var, kardeşim gittiğinden bu güne kadar sürekli sorunlar yaşamakta, ancak artık sona gelindi ve boşanmak istiyor, eşi evine ilgi göstermiyor, kayınvalidesi ve kayınpederi kız kardeşime karşı aşağılayıcı davranışlar sergiliyorlar, ayrıca eşi maddi olarak ta evine destek bulunmuyor, çoğu zaman eve gelmiyor, kendilerinin sağdıçlığını yapan ve daha sonra boşanan kızla ilişki yaşıyor, kardeşim msn de ki konuşmalarını yakalamış, bunlar gibi daha bir çok sorunları var, ayrıca ahlaksızca olan bir çok sorunda yaşadıklarını kardeşim söylüyor. Kardeşim Türk vatandaşı ancak oradaki oturumunu almış, eşi ise çifte vatandaş.
Bizim ve kardeşimin istediği boşanarak çocuklarını alıp Türkiye'ye dönmek. Bu mümkün mü? Bunu bütün haklarını alarak yapabilir mi? Haklarını alamasa bile çocukları ile Türkiye'ye dönebilir mi? Bizim tek istediğimiz kardeşimizi oradan kurtarmak, gerekirse çocuklarının dışında hiç bir şey istemiyoruz, gerçekten çok zor durumdayız, tüm kardeşler mahvolduk, annem bu stres nedeni ile ağır hasta oldu, nolur bize yardım edin.