herkese saygılarımı iletiyorum.bir mevzu dile getireceğim..gemi zabitiyim.sefere çıktık.1 ay sonra mısır dönüşü iskenderun limanında bir kaç personelle iskenderun limanında ayrıldık.benim adıma sahte imza dilekçe ile çıkış düzenlemişler.kaptana sordum benden memnun değilmisiniz diye kaptan bile şaşırdı neler oluyor sen neden gidiyorsun diye bana soruyor.her neyse 4 ay oldu maaşımı göndermediler.50 kere aradım neden paramı vermiyorsunuz diye..sudan sebebler ileri sürdüler.ben insanlık haysiyetim gereği 1 kez olsun sert çıkışmadım.tamam beklerim demekle yetindim.ama bu artık onurumu aşağılayıcı bir hale dönüştü.her şeyi göze alıp okyanuslara açılıyorsunuz.elinizden gelenin en iyisini yapıp her şeye rağmen bu gemi yüzmeli diyorsunuz çalışıyorsunuz..ve bu adamların yaptığı muamele artık gerçekten onuruma dokunuyor.bütün gemiciler adına bu armatörlere bir ders verilmesi gerektiğini düşünüyorum.ve yüklü bir tazminat davası açılması gerektiğine kanaat getirdim.bana bu konuda yardımı olacak birileri varsa dinlemeye hazırım...saygılar ve sevgiler