merhabalar. bundan yaklaşık 2 yıl önce bir kız arkadaşım vardı ve her ikimizde mail şifrelerimizi birbirimize verdik ve maillerimize karşılıklı giriyorduk.
eve gelen bir arkadaşım kız arkadaşımın mailine benden habersiz girerek (şifre kayıtlı oldugundan) başkalarına mailler vs. atmış. bunun üzerine eski kız arkadaşım savcılığa başvurdu, hakkımda başkasının mail adresini ele geçirmek ve başkalarına mailler atmak suçundan dava açıldı ve 244. maddeden sanık durumuna düştüm. geçtiğimiz günlerde ifade verdim.

ifademde özetle; ''benim onun mailine girdiğim nasıl ip adresi ile tespit edildiyse onunda benim msn adresime girdiğinin araştırılmasını ve tespit edilmesini istiyorum. çünkü kendisi benim kız arkadaşım idi. ayrıca maile girerek başkalarına mailler atan arkadaşımı da buldum ve kendisi yaptığını kabul etti, mahkemece onun da dinlenmesini istiyorum''

dolayısıyla mahkemeden istemiş oldugum onunda benim mailime girmiş oldugu hususu araştırılır mı? ve suçlamayı kabul eden arkadaşım mahkemede dinlenir mi? kendisi mahkemeye gidip ifade verebileceğini söyledi. ankarada devlet memuruyum ve bundan zarar görmemem için yaptığı şeyi itiraf etti bana. yani benim hiçbir suçum yok.. ayrıca işin ilk başında polise ifade verdiğimde başımda avukat vs. yoktu ve o günün heyecanı ile yanlış ifade cümleleri kurdum. mahkemede katibe ifademi farklı verdim ve polise verdiğim ilk ifademin heyecan ile yanlış verildiğini belirttim..

bu konuda neler söyleyebilirsiniz. şimdiden teşekkürler ederim.