+ Konuyu Yanıtla
1 / 3 Sayfa 123 SonSon
1 den 10´e kadar toplam 23 ileti bulundu.

Konu: Eşimden Boşanmak İstiyorum

Eşimden Boşanmak İstiyorum Hızlandırılmış Mobil Sayfa Sürümü (AMP)
    İletiler
    11
    Dilekçeler Sözleşmeler
    0
    Dosya Yükleme
    0

Tanımlı Eşimden Boşanmak İstiyorum

Sevgili Arkadaşlar;
    13 Sene önce eşimle Severek, isteyerek evlendik. Bu evlilikten 2 tane güzel kızımız oldu. Tabi küçük yaşta evlendiğimiz için bir sürüde problemlerimiz oldu. Büyük kavgalar ettik, maddi manevi sıkıntılar çektik. Herşeye rağmen bugünlere gelebildik. Bundan 4,5 ay önce eşim ailesine iyi davranmadığımı, onlara hoşgeldiniz, nasılsınız demekten başka sohbet etmediğimi öne sürerek benden boşanmak istediğini söyledi. Bende olmaz dedim, tartıştık ama konuyu kapattık. İzin dönemi geldi ve izin tarihi belli oldu. Bu seferde eşimin bir akrabasının düğünü olduğunu benimde bu tarihte bilerek izin aldığımı öne sürerek tekrar benden boşanmak istediğini söyledi. Ben yine kabul etmedim ama bu süreçte kendisiylede fazla alakadar olmadım, kısaca uzak durmaya çalıştım. Sonuçta biz tatile gittik ve tatilde eşim bu seferde kendisiyle ilgilenmediğimi öne sürerek boşanma isteğini yeniledi ve bu sefer bende kabul ettim nasıl istiyorsan git dilekçeni ver dedim. Tatilden döndükten sonra anlaştık çocukları o istedi ve boşanma kararımızla ilgili bir protokol hazırlayıp imzaladık. Bu süreçte evi terk etti ve ailesinin yanına gitti. Gitmeden bu evden çıkarsan dönemezsin dedim, oda dönmek için gitmiyorum dedi ve ertesi sabah geri döndü. Kısa bir süre sonra kendisi boşanmaktan vazgeçtiğini söyleyerek dilekçeyi benim vermemi istedi. Onada tamam dedim. Dilekçemi de hazırladım ve mahkemeye sunmaya karar verdim. Dileçemi eline aldı ve yırttı. Şimdi boşanmayı istemiyor. Ama ben o kadar yıprandım ki ve o kadar ağır geldiki boşanma isteği artık ben boşanmak istiyorum. Lütfen bu konuda ne yapabileceğimi örnekleriyle açıklarsanız çok sevinirim. İnanın artık yoruldum. Ortada cidden bir sebeb yokken eşimin benden boşanmak istemesi beni psikolojik olarak yıktı. Tamam belki sevgi hala var ama ne birbirimize nede evliliğimize ikimizinde saygısı kalmadı. Ben artık kesin kararımı verdim ve boşanmak istiyorum. Yardımlarınız için şimdiden çokkk teşekkürler...

Hukuki NET Güncel Haber

Eşimden Boşanmak İstiyorum konulu yargıtay kararı ara
    Eşimden Boşanmak İstiyorum konulu hukuk haber

2. # Nedir?
    Tavsiye Soru Cevap
    İletiler
    Ne kadar?

İletiler
    2.586
    Dilekçeler Sözleşmeler
    0
    Dosya Yükleme
    0

Tanımlı Cevap: Eşimden Boşanmak İstiyorum

Severek evlenmişsiniz ama eşinizin sizinle ilgilenmemesinden dolayı şikayetlerini kaale almamışsınız.

Bir kadın ya da bir erkek için en güzel şey ilgilenilmek,sevilmek, sevildiğini hissettirmek.

Severek evlendiniz. 13 sene geçti. Eşiniz size bunları söylemezden önce çok defa buna benzer mesajlar vermiştir ama siz anlamamışsınızdır. Bazen erkekler kadınları anlamazlar.

Eşinize ilgi gösterin. Güzel hitaplarda bulunun, aşkım, canım, kalbimin sahibi, hayatımın aşkı gibi vb... Eşinizle konuşun. Kızlarınızı aile büyüklerinize bırakın 1 akşam. Eşinizle başbaşa yemek yiyin. Severek evlendiğiniz o döneme geri dönerek, onunla evlenmiş olmanın kendinsi için ne büyük bir şans olduğunu söyleyin. Onu çok sevdiğinizi ifade edip, bundan sonra daha çok ilgilenmek istiyorum diyin. Beraber sinemaya gidin, kızlarınız olmadan arasıra. Beraber yürüyüşlere çıkın. Eşinizin ne beklediğini onun ağzından da dinlemeye çalışın.

Hatta evlillik terapistine de gidin.

Boşanmak istiyorum diyorsunuz, yardım istiyorum bu konua diyorsunuz ama sizin olayınızda hukuki bir durum görünmüyor.

Nerede
    ankara
    İletiler
    3.294
    Dilekçeler Sözleşmeler
    0
    Dosya Yükleme
    0

Alıntı denizblk rumuzlu üyeden alıntı İletiyi Göster
    Severek evlenmişsiniz ama eşinizin sizinle ilgilenmemesinden dolayı şikayetlerini kaale almamışsınız.

Bir kadın ya da bir erkek için en güzel şey ilgilenilmek,sevilmek, sevildiğini hissettirmek.

Severek evlendiniz. 13 sene geçti. Eşiniz size bunları söylemezden önce çok defa buna benzer mesajlar vermiştir ama siz anlamamışsınızdır. Bazen erkekler kadınları anlamazlar.

Eşinize ilgi gösterin. Güzel hitaplarda bulunun, aşkım, canım, kalbimin sahibi, hayatımın aşkı gibi vb... Eşinizle konuşun. Kızlarınızı aile büyüklerinize bırakın 1 akşam. Eşinizle başbaşa yemek yiyin. Severek evlendiğiniz o döneme geri dönerek, onunla evlenmiş olmanın kendinsi için ne büyük bir şans olduğunu söyleyin. Onu çok sevdiğinizi ifade edip, bundan sonra daha çok ilgilenmek istiyorum diyin. Beraber sinemaya gidin, kızlarınız olmadan arasıra. Beraber yürüyüşlere çıkın. Eşinizin ne beklediğini onun ağzından da dinlemeye çalışın.

Hatta evlillik terapistine de gidin.

Boşanmak istiyorum diyorsunuz, yardım istiyorum bu konua diyorsunuz ama sizin olayınızda hukuki bir durum görünmüyor.
    Sayın dnzblk size tüm kalbimle katılıyorum. Her harfine her hecesine noktasına virgülüne kadar..
    Sayın üye sizde dertsiz başınıza dert arıyorsunuz. Eşinizi alın gidin bir terapiste. Kurtarın evliliğinizi. Hatta siz özellikle zaman ayırın ve şu forumda boşanmak için yola çıkanların başlarına neler geliyor, bir boşanma nelere maloluyor bir okuyun. Eşinizin kıymetini bilin.. O da sizin kıymetinizi bilsin. Macera aramayın.
    Akıllı olun derim..(bizlere kızmayın, biz (tecrübeliler) sizlerden çooooook gördük. Bu forum sayfaları sizler gibi nicelerini yuttu.. amacımız sağlıklı sorunsuz aileler olsun, sağlıklı sorunsuz anen babaları ile yetişmiş evlatlarımız olsun) Saygılar..

İletiler
    2.586
    Dilekçeler Sözleşmeler
    0
    Dosya Yükleme
    0

Sağolun sayın dardayım.

Umarım bu üyemizin evliliğini kurtarabilmek adına birşeyler diyebilmişizdir.

Ama öncelikle sayın üyemizin kararı önemli.

Boşanma davası açınca kızlarınızı eskisi gibi hergün göremeyeceğinizi bilmenizi isteriz. Hatta bazı kadınlar, kocalarından öc almak adına çocuklarını koz kullanmaktalar.

Sayın dardayım üyemizin dediği gibi, forumu geriye doğru okumanızı tavsiye ediyorum bende. Sizden başka kimler nasıl evlilikler yapmış görün, okuyarak. Okudukça çok şanslı olduğunuzu düşüneceksiniz. Boşanma kararı sorunları bitirmiyor, hele çocuk da varsa.

Lütfen eşinizin sözlerine kulak verip, onunla ilgilenmemenizi tekrar gözden geçirin. Kesinlikle evlilik terapistine gidin olur mu? Çok faydasını göreceksiniz. İlk eşinizi sevdiğinizi zamanları düşünün. Ve bundan sonra birbirinize daha özenli yaklaşmaya çalışın. sizin durumunuzda boşanmak çare değil bence. Çözüm muhakkak var.

Ayrıca eşinizin bir akrabasının düğününe sizinle beraber gitmek istemesi çok mu kötü? Sizinle düğünde olup dans etmek istiyordur, oynamak istiyordur, olamaz mı? bu sadece bir örnek. Eşiniz sizi sevmese sizin gelmemeniz onun işine gelirdi. Ama gelmenizi istiyor. Demek ki sizi seviyor. Sizde sevdiğinizi söylüyorsunuz.

Dediğim gibi bence eşinize kulak verin olur mu? Ve terapiste muhakkak gidin. Orada terapistle ikiniz, gerek tek tek, gerek beraberce olan konuşmalarınızdan sorunun çözüleceğini düşünüyorum.
    Konu denizblk tarafından (16-09-2009 Saat 00:20:26 ) de değiştirilmiştir. Sebep: ek bilgi

İletiler
    11
    Dilekçeler Sözleşmeler
    0
    Dosya Yükleme
    0

Sizler beni tam olarak anlayamamışsınız. Benim ilgisizliğim boşanmak istemesinden sonra olan bişey o döneme kadar öyle bişey yok. Kaldıki vardiya sistemiyle çalıştığım için zamanımın çoğunu eşimle geçiriyorum zaten. Burada sorun eşimin ailesine karşı çok samimimi olamamam. Hergün kavga gürültü yordu artık beni ve ben kararımı verdim. Neler yapabilirim bu konuda yardım rica ettim sizlerden. Sonuçta eşim benden 3 defa boşanmak istedi bu konudan dolayı ve 1 defa evi terk etti. Ben artık bunu kabullenemiyorum.

Nerede
    ankara
    İletiler
    3.294
    Dilekçeler Sözleşmeler
    0
    Dosya Yükleme
    0

Alıntı Cengish rumuzlu üyeden alıntı İletiyi Göster
    Sizler beni tam olarak anlayamamışsınız. Benim ilgisizliğim boşanmak istemesinden sonra olan bişey o döneme kadar öyle bişey yok. Kaldıki vardiya sistemiyle çalıştığım için zamanımın çoğunu eşimle geçiriyorum zaten. Burada sorun eşimin ailesine karşı çok samimimi olamamam. Hergün kavga gürültü yordu artık beni ve ben kararımı verdim. Neler yapabilirim bu konuda yardım rica ettim sizlerden. Sonuçta eşim benden 3 defa boşanmak istedi bu konudan dolayı ve 1 defa evi terk etti. Ben artık bunu kabullenemiyorum.
    Macera aramaya devam yani.. Peki.. Bundan duyacağınız pişmanlığıda buradan ileride duymayı bekleriz.
    Öncelikle o yukarıda yazdığınız içsel / ruhsal nedenlerinizle boşanamazsınız. Tabii eşinizle anlaşmazsanız.
    Daha kolay olanı ise evi terkedersiniz. Gider ayrı yaşarsınız. Eşiniz size ulaşamaz, maddi yardımda da bulunmazsınız, eşiniz pes eder, size dava açmak zorunda kalır. Mecburen boşanırsınız.
    Bazı şeyleri kabullenemediğiniz yazmışsınız. Haksız, mesnetsiz yalan yanlış iddialara, karalamalara, kaybedeceğiniz paralara, zamana kıyasla bunalr devede kulak kalacak.
    Acizane tavsiyem budur. Geçmiş olsun..

İletiler
    61
    Dilekçeler Sözleşmeler
    0
    Dosya Yükleme
    0

Olumsuz etkilenmen normal... Ancak, yine de madem boşanmaktan vaz geçmiş, o zaman uyum sağlamanı tavsiye ederim. Daha ne sorunlar yaşayanlar var, seninki pek birşey değil.

İletiler
    30
    Dilekçeler Sözleşmeler
    0
    Dosya Yükleme
    0

Alıntı dardayım rumuzlu üyeden alıntı İletiyi Göster
    Macera aramaya devam yani.. Peki.. Bundan duyacağınız pişmanlığıda buradan ileride duymayı bekleriz.
    Öncelikle o yukarıda yazdığınız içsel / ruhsal nedenlerinizle boşanamazsınız. Tabii eşinizle anlaşmazsanız.
    Daha kolay olanı ise evi terkedersiniz. Gider ayrı yaşarsınız. Eşiniz size ulaşamaz, maddi yardımda da bulunmazsınız, eşiniz pes eder, size dava açmak zorunda kalır. Mecburen boşanırsınız.
    Bazı şeyleri kabullenemediğiniz yazmışsınız. Haksız, mesnetsiz yalan yanlış iddialara, karalamalara, kaybedeceğiniz paralara, zamana kıyasla bunalr devede kulak kalacak.
    Acizane tavsiyem budur. Geçmiş olsun..
    dardayıma kesinlikle katılıyorum.
    maceraya dewam........

İletiler
    3
    Dilekçeler Sözleşmeler
    0
    Dosya Yükleme
    0

Sevgili Cengish BOŞAN GİTSİN.

İletiler
    3
    Dilekçeler Sözleşmeler
    0
    Dosya Yükleme
    0

Red face Cevap: Eşimden Boşanmak İstiyorum

Neden boşan diyorum biliyor musun, RESMEN NEREDEYSE BENİ ANLATMIŞSIN. Ben 3 ay önce boşandım. 14 yıllık evliydim. Ondan önce de 5 yıl çıktık, hayatıma ondan başkası girmedi. 1 de 7 yaşında kızım var. Bizim hanım 3 yıl önce boşanalım krizlerine girdi. Ayrı ev tutmaktan falan bahsetti. Onunla herşeyin iyi olduğunu, aslında ortada telafisi olmayan bir sorun olmadığını anlatana kadar canım çıktı. Sonra internette birileriyle muhabbet ettiğine ait bazı kayıtlar buldum. Bunları can sıkıntısından yazdığını, hepsinin sanal olduğunu söyledi. Benim 1 yıl önce tayinim çıktı, o da çalışıyor ve o iş ve çocuğun okul gerekçeleriyle gelmek istemedi. TANRI BENİ SEVİYORMUŞ. Farklı şehirlerde olunca benim ne salak olduğumu anlamam daha kolay oldu. Bütün maaşımı gönderiyordu. Ama ondan hiçbir yakınlık görmedim. Evlilik hikayeydi yani. Bu arada o hala boşanılım diyordu. Ben de tamam dedim. GARİP, ben tamam dedikten sonra bu inanılmaz ayak diretti. Ama ben onun bazı şeylerini yakaladım. En nihayetinde, çirkefleştirmeden anlaşarak boşandı. Şu anda geçen hergün, ne kadar doğru birşey yaptığımı görüyorum. Tüm akarabalarım, arkadaşlarım hep arkamda oldular. Kimse o iyi kadındı, neden bıraktın falan demedi. Şimdi boşanmazsan, yaşlılığında rezillik çekersin. BİR KADIN BİR DEFA GİTMEK İSTİYORUM DİYORSA, BIRAKACAKSIN. O BİR DAHA ADAM AOLMAZ. Boşandıktan sonra 3 ayda gördüklerim, duyduklarım, yaşadıklarım 20 yıla bedel . ne yazık ki hayat hiç masum değil. En iyisi mi, gitmek isteyemni tutma, koyver gitsin. Sonuçta hayattasınız. Ölmediniz.
    SONUÇ, BOŞAN GİTSİN KARDEŞİM. Ne kadar ağlasa da, sızlasa da. BUNLARI BAŞTAN DÜŞÜNECEKTİ, SENİ BU KADAR ÜZMEYECEKTİ. O SENİN BAĞLILIĞINA GÜVENMİŞ, TIPKI BENİM GİBİ. ÇOCUKLARA GELİNCE, mutsuz bir evde büyüyeceklerine, sağlıklı ikiinsan olsun ama ayrı olsun. CAN CIKMAYAN BEDENDEN UMUT ÇIKMAZ. HERŞEY İYİ OLUR. SEVGİLERİMLE ÖPÜYORUM. HALA BİRŞEYLER PAYLAŞMAK İSTERSEN YAZABİLİRSİN ....

+ Konuyu Yanıtla
1 / 3 Sayfa 123 SonSon

Bu sayfada bulunan kavramlar: