Selamlar ,

Bir 0kulda müdür yardımcısı olarak görev yapmaktayım , bugün velimiz olan bir çift çocukları ile ilgili bir işlem yapmak üzere okula geldiler , ben işlemlerini yaparken diğer müdür yardımcısı ile tartışmaya başladılar ( daha önceden kalan bir sorun nedeniyle ve o sorun sırasında tek şahit bendim) , tartışmanın bir bölümünde bayan olan velinin haksız olduğunu söyledim ( gayet sakin bir şekilde ve neden haksız olduğunu açıklayarak) birden bire parladı ve bu defa bana yöneldi , " senin gibi kukla idareciler yüzünden okulunuz kötü bir imajla anılıyor, sen hiç bir şeye müdahele etmeyen kukla bir idarecisin " gibi hakaretlerde bulundu , bu sırada odada benim dışımda sözleri söyleyen bayanın eşi , 2 öğretmen ve 2 idareci bulunuyordu ( kesinlikle hiç bir tepki vermedim ilk aklıma gelen dava açmaktı ).... çalışma arkadaşlarımın önünde bana hakaret edildiğini düşünüyorum ve bu durumu mahkemeye taşımayı düşünüyorum.... yukardaki açıklamalarıma göre ortada mahkemelik bir durum var mıdır ? varsa ne tür dava açabilirim bilgilendirirseniz sevinirim...

İşin en zoruma giden yanı şu oldu, bu yıl büyük emekler verildi ve okulumuz devlet okulları arasında ortaöğretime öğrenci yerleştirme başarı durumu açısından il birincisi oldu, hem şahsıma hemde çalıştığım kuruma hakaret edildi....