Kilitli Konu
1 / 2 Sayfa 12 SonSon
1 den 10´e kadar toplam 12 ileti bulundu.

Konu: İnternetten Rezil Etmek

İnternetten Rezil Etmek Hızlandırılmış Mobil Sayfa Sürümü (AMP)
    Nerede
    Turkey.
    İletiler
    6
    Dilekçeler Sözleşmeler
    0
    Dosya Yükleme
    0

Tanımlı İnternetten Rezil Etmek

eski çalıştığım yerin domain ve hostingi bana ait benim hesabımda ücretini kendi hesabımdan ödedim çalıştığım yerden paramı alamadım ve o işyerinde çalışırken patronumuzun çevreyi rahatsız edici telefon görüşmeleri yüzünden karakola düştüm ve hakkımda kabahatler kanununa muhalefetten dolayı 1186 tl para cezası kesildi cezaya itiraz ettim ama kabul edilmedi. çalıştığım işyerinden ayrıldıktan sonra cezayı ödeme emri geldi eve vergi borcu olarak yada vergi dairesine ödemem gerektiği ile ilgili çalıştığım yeri aradım patronla görüşemedin telefonlarıma çıkmıyor eve daha sonra icra geldi bende bu olaya kızarak eski çalıştığım işyerinin bana ait olan yada benim hesabımda olan internet sitesine patronumla ilgili bazı yazılar yazdım herhangi bir sorun teşgil edermi?

Hukuki NET Güncel Haber

İnternetten Rezil Etmek konulu yargıtay kararı ara
    İnternetten Rezil Etmek konulu hukuk haber

2. # Nedir?
    Tavsiye Soru Cevap
    Nerede
    Avukat Dünyası
    İletiler
    Ne kadar?

Nerede
    Katagulistan
    İletiler
    290
    Dilekçeler Sözleşmeler
    0
    Dosya Yükleme
    0

Tanımlı Cevap: İnternetten Rezil Etmek

Hakaret sövme veya kişisel meseleleri internette yazamazsınız.Suç oluşturabilir.

Nerede
    İZMİR
    İletiler
    20.857
    Dilekçeler Sözleşmeler
    0
    Dosya Yükleme
    0

Alıntı ahmetongul rumuzlu üyeden alıntı İletiyi Göster
    eski çalıştığım yerin domain ve hostingi bana ait benim hesabımda ücretini kendi hesabımdan ödedim çalıştığım yerden paramı alamadım ve o işyerinde çalışırken patronumuzun çevreyi rahatsız edici telefon görüşmeleri yüzünden karakola düştüm ve hakkımda kabahatler kanununa muhalefetten dolayı 1186 tl para cezası kesildi cezaya itiraz ettim ama kabul edilmedi. çalıştığım işyerinden ayrıldıktan sonra cezayı ödeme emri geldi eve vergi borcu olarak yada vergi dairesine ödemem gerektiği ile ilgili çalıştığım yeri aradım patronla görüşemedin telefonlarıma çıkmıyor eve daha sonra icra geldi bende bu olaya kızarak eski çalıştığım işyerinin bana ait olan yada benim hesabımda olan internet sitesine patronumla ilgili bazı yazılar yazdım herhangi bir sorun teşgil edermi? bana yardımcı olursanız sevinirim site adresini pm olarak atabilirim yada mail olarak isteyenlere msn/mail: ahmetongul @ hotmail . com
    Kesinlikle sorun teşkil edeceğinden emin olabilirsiniz.

Nerede
    İstanbul
    İletiler
    152
    Blog yazıları
    2
    Dilekçeler Sözleşmeler
    0
    Dosya Yükleme
    0

Bunca haksızlığa uğradınız ise neden Bölge Çalışma Müdürlüğü'ne şikayet etmediniz? Neden iş mahkemesine gitmediniz? Neden haksız olarak ödediğiniz ceza için maddi ve manevi tazminat davası açmadınız da bu tarz eylemlere giriştiniz?

Altında son model ferrari ile uçurumdan aşağıya doğru düşüşe geçmek böyle bir şey herhalde . Bu arada yanındakine soruyor: sence bir şey olur mu? Daha ne olacak ?

Latife yapıyorum. Alınmayın sakın.

Ancak bence sorununuzu, bu sitedeki iş hukuku forumlarını inceleyip, doğru soruları sorarak çözüme kavuşturmaya gayret etseniz, daha uygun olur.
    Konu Av.Mehmet Toprak tarafından (11-09-2009 Saat 13:34:15 ) de değiştirilmiştir.

Nerede
    Katagulistan
    İletiler
    290
    Dilekçeler Sözleşmeler
    0
    Dosya Yükleme
    0

Ha Hacı Murat la inmişsin ,Ha Ferrariyle

Kim bilir belki Yumuşak bir düşüş olabilir

Ferrarinin yeni modellerinde kanat -paraşüt standart

Nerede
    Turkey.
    İletiler
    6
    Dilekçeler Sözleşmeler
    0
    Dosya Yükleme
    0

Alıntı Av.Mehmet Toprak rumuzlu üyeden alıntı İletiyi Göster
    Bunca haksızlığa uğradınız ise neden Bölge Çalışma Müdürlüğü'ne şikayet etmediniz? Neden iş mahkemesine gitmediniz? Neden haksız olarak ödediğiniz ceza için maddi ve manevi tazminat davası açmadınız da bu tarz eylemlere giriştiniz?

Altında son model ferrari ile uçurumdan aşağıya doğru düşüşe geçmek böyle bir şey herhalde . Bu arada yanındakine soruyor: sence bir şey olur mu? Daha ne olacak ?

Latife yapıyorum. Alınmayın sakın.

Ancak bence sorununuzu, bu sitedeki iş hukuku forumlarını inceleyip, doğru soruları sorarak çözüme kavuşturmaya gayret etseniz, daha uygun olur.
    bu admın ne ev adresi belli ne iş adresi şikayetçi olan birtek ben değilim öyle bir adamdan bahsediyorum ki kemal sunalın bir filmi varya zübük işte bu adam öyle bir adam daha beteri yani ben onu şikayet etmedim ama oda beni şikayet edemez şikayet etmeye gitse ilk önce kendi hakkındaki suçlamalara cevap vermekten beni şikayet etmeye ömrü yetmez hem mahkemeye versem bile bunun adrsi yok nerden bulupta bu adamı alacaklar... sürekli adres değiştiriyor. biryerde 2-3 aydan fazla durmuyor yerini tam olarak bilen yok... şikayet etmemin bir anlamı kalmıyor... + bu adamı maliye naylon faturadan dolayı arıyor. + ssk yanında çalışmadığı halde sigortalı eleman göstermekten dolayı dava açmış durumda yanında çalışıpta sigortalı gösterdiği elemanların bile sigortaları tehlikede... ben nette bunu rezil edince telefon açtı paranı ödeyeyim domain ve hostingi ver diye bende öde paramı ondan sonra düşüneyim seni affetmeyi dedim... (ben bu adama ulaşmaya çalıştım cezayı yedikten sonra defalarca aradım ama işyerinde olduğu halde telefonlarıma çıkmadı)

Nerede
    İZMİR
    İletiler
    20.857
    Dilekçeler Sözleşmeler
    0
    Dosya Yükleme
    0

bu admın ne ev adresi belli ne iş adresi şikayetçi olan birtek ben değilim öyle bir adamdan bahsediyorum ki kemal sunalın bir filmi varya zübük işte bu adam öyle bir adam daha beteri yani ben onu şikayet etmedim ama oda beni şikayet edemez şikayet etmeye gitse ilk önce kendi hakkındaki suçlamalara cevap vermekten beni şikayet etmeye ömrü yetmez hem mahkemeye versem bile bunun adrsi yok nerden bulupta bu adamı alacaklar... sürekli adres değiştiriyor. biryerde 2-3 aydan fazla durmuyor yerini tam olarak bilen yok... şikayet etmemin bir anlamı kalmıyor... + bu adamı maliye naylon faturadan dolayı arıyor. + ssk yanında çalışmadığı halde sigortalı eleman göstermekten dolayı dava açmış durumda yanında çalışıpta sigortalı gösterdiği elemanların bile sigortaları tehlikede... ben nette bunu rezil edince telefon açtı paranı ödeyeyim domain ve hostingi ver diye bende öde paramı ondan sonra düşüneyim seni affetmeyi dedim... (ben bu adama ulaşmaya çalıştım cezayı yedikten sonra defalarca aradım ama işyerinde olduğu halde telefonlarıma çıkmadı)
    Haklılığınızı ortaya çıkaracak milyonlarca sebebinizin olması, yaptığınız yanlışı doğru hale getirmez.
    Açılacak bir hakaret davası ile canınız yanabilir.

Nerede
    Turkey.
    İletiler
    6
    Dilekçeler Sözleşmeler
    0
    Dosya Yükleme
    0

Alıntı Erdoğan Kırcalı rumuzlu üyeden alıntı İletiyi Göster
    Haklılığınızı ortaya çıkaracak milyonlarca sebebinizin olması, yaptığınız yanlışı doğru hale getirmez.
    Açılacak bir hakaret davası ile canınız yanabilir.
    yaptıklarını onlarca şahitle ispat esem bile mi?

bu adam 550 milletvekiline haberleri yokken fatura kesip gönderdi bunu da ispat etsem naylon fatura kestiğini ispat etsem bu adamın yinede sadece benimmi canım yanar benim canım eşim hamileyken ortada kaldığımda çok yandı zaten varsın birde devlet canımı yaksın önemli değil devlete boynumuz kıldan ince...
    Konu ahmetongul tarafından (11-09-2009 Saat 13:58:46 ) de değiştirilmiştir.

Nerede
    İZMİR
    İletiler
    20.857
    Dilekçeler Sözleşmeler
    0
    Dosya Yükleme
    0

yaptıklarını onlarca şahitle ispat esem bile mi?

bu adam 550 milletvekiline haberleri yokken fatura kesip gönderdi bunu da ispat etsem naylon fatura kestiğini ispat etsem bu adamın yinede sadece benimmi canım yanar benim canım eşim hamileyken ortada kaldığımda çok yandı zaten varsın birde devlet canımı yaksın önemli değil devlete boynumuz kıldan ince...
    Sebepleriniz, şahitleriniz olması, bir başkasını mağdur etmenizi haklı duruma getirmez.
    Cümlelerinize büyük harfle başlamaz, noktalama işaretlerine uymazsanız konunuz kilitlenir.

Nerede
    Turkey.
    İletiler
    6
    Dilekçeler Sözleşmeler
    0
    Dosya Yükleme
    0

Alıntı Erdoğan Kırcalı rumuzlu üyeden alıntı İletiyi Göster
    Sebepleriniz, şahitleriniz olması, bir başkasını mağdur etmenizi haklı duruma getirmez.
    Cümlelerinize büyük harfle başlamaz, noktalama işaretlerine uymazsanız konunuz kilitlenir.
    E ozaman hadi hukuk sistemi benim hakkımı savunsun bakalım nasıl savunacak ben diyeceğimki bu adam bana maaş vermedi bana dicekki elinde senedin varmı sözleşmen varmı (yok) zaten kıt kanaat geçiniyoruz ben bu işi bu adama güvenerek kabul etmeseydim zaten açtım zaten açım dicemki bu adam yanında çalışan bir bayanı hamile bıraktı bana dicekki devlet sanane o kadın şikayet etmiyor seni ne ilgilendiriyor, ben dicemki bu adam ssk pirimlerini ödemiyor ozaman git sskya şikayet et burda ne işin var dicek ben dicemki devlete bu adam vergi kaçırıyor maliyeye şikayet et dicek ben dicemki bu adam naylon fatura kesiyor maliyenin adresini bilmiyormusun oraya git dedim ya dicek bu adam yanında çalışanların üzerine kredi çekiyor içki içiyor dicem devlet bana dicekki onlar şikayet etmezse ben bişi yapamam devletim ama benimde devletliğim biryere kadar dicek ben devlete dicemki bu adam millet vekillerine haberleri yokken abone yaptım sizi diyerek fatura kesip gönderiyor devlet dicekki devletin ve milletin vekili bişi yapmıyorsa benim suçum ne ben devlete dicemki millete basın kartı vereceğim diyerekten milletten para topluyor 50'şer tl devlet dicekki akıllı olun vermeyin gelin bize şikayet edin, ben devlete dicemki bu adam hakkında sskda 500 sayfayı geçik idda, ifade, belge, var devlet dicekki benim önüme gelmeden ben bişi yapamam, ben dicemki devlete bu adamın piyasada borcu olmadığı adam yok uçan kuşa borcu var devlet dicekki alacaklıların senedi sepeti varmı ben dicemki devlete işyerinin karşısındaki kebapçıdan hergün kebaplar söyleniyor hergün kebap yeniyor 1 ay geçiyor hesap kabarıyor 5000 tl oluyor her kebaptan sonra kebapçı senetmi imzalatacak dicem devlet dicekki bana 1 kuruş dhi olsa senet imzalatacak yoksa alamaz. ben devlete dicemki bu adam bana telefonda hakaret etti küfretti bende ona küfrettim devlet dicekki o küfür etsin sen küfür etmicektin dicek devlete dicemki ben bu adam yanında çalışan kızlara sarkınıtılık ediyor devlet dicekki kızlar memnun demekki kimse gelip şikayet etmedi. ben devlete dicemki bu adam bu adam bu adam .... daha dicek çok şey varda bu durumda devlet beni nasıl savunacak bu durumda banamı onamı sahip çıkacak nasıl olacak bu iş...

ha pardon türkçem biraz zayıf noktalama işaretlerini nerelere koyacağımı pek bilmiyorum kusuruma bakmayın artık. çok teşekkür ediyorum anlayışınız için şimdiden.
    Konu ahmetongul tarafından (11-09-2009 Saat 14:47:51 ) de değiştirilmiştir.

Kilitli Konu
1 / 2 Sayfa 12 SonSon

Bu sayfada bulunan kavramlar:

birini rezil etmek istiyorum

internet rezil etme

rezil etme siteleri

internette baclml rezil etmek istyorum

arkadasini is yerinde rezil etmekinsanlari rezil etmenin yollarirezil etmekbirini nasil rezil ederimsanalda birisini rezil etmekbirini rezil etmeinsanlari rezil etme portalibirini rezil etmenin yollaribir sirketi rezil etmekkizlari dosyal medyada rezil etmenin cezasibirisini internet ortaminda rezil etmekBirini internetten rezil etmenin cezasıarkadasini sanalda rezil etme yontemlerirezıl etmek ıstıyorum ınternettenfacede rezil etmenin cezasibirini rezil etmenin yollarırezil etme yollarıbrini netten rezil etmekfacebook da bir kişiyi rezil etmek lezil etmesitesifacede rezil etme
Forum