Merhabalar ben başımdan geçen bir olayı aktarmak istiyorum ve bu konu ile ilgili sormak istediğim bir ayrıntı var cevaplarsanız sevinirim.
Bundan bir yıl kadar önce benim olduğu iddia edilen bir ses kaydı alınmış ve CD ye aktarılarak müşteki şahsın aracının camına bırakılmış tabii bu cama bırakılma konusu müştekinin iddiası,bu CD de bir ortamda ses kaydı alınmış ve ben burada bulunduğum kısa zaman zarfında orada olamayan 3. bir şahısla yaptığım telefon konuşmasında biraz küfürlü bir şekilde konuşmuşum.Bu ses kaydının alındığı ortamda benden başka bulunan şahıslarda bir başka memur hakkında ileri geri konuşmalar yapıyorlarmış tabii benim telefon görüşmemin fonunda bu şahısların sesleri de olduğundan sanki benimle sohbet ediyor gibi bir izlenim oluşuyor müşteki şahısta bu CD yi delil yapıp hakkımda şikayetçi oldu orada sesi olan diğer şahıslar ifadelerinde benim yukarıda anlattıklarımı doğrulamalarına rağmen hiç bir hukuki dayanağı olmayan alelade belkide bir telefon cihazı ile kayıt yapılmış CD nedeniyle yargılandım sizce bu olayda bulunan doneler bir karar için ne kadar yeterli olabilir.
Bu konuda bir açıklama yapabilirseniz sevinirim.