Öncelikle böyle bir siteyi kurduğunuz ve paylaşıma sunduğunuz için sizlere sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum.
Benim için hayati önem taşıyan bir konuda desteğinize ihtiyacım var.
1984 Eylül doğumluyum. 2002 senesinde liseyi bitirdikten sonra açıköğretime girerek ve 2004 te muayene oldum ve 2006 senesine kadar askerliğimi tecil ettirdim. Ve 2 sene üst üste sınıfta kaldım. (Ailevi nedenlerden dolayı sınavlara bile giremedim.)
2006 senesinde tecilim doldu ve askerlik şubesiyle görüşerek ve okuldan ilişik kesme belgesi alarak askerliğimi 2 sene daha uzattım ve bu süre zarfında tekrar açık öğretime kayıt olarak 2009 sonuna kadar askerliğimi tekrar tecil ettirdim.
Ve şimdi yine açıköğretimde 2. senem bugün bütünleme sınavım var ve büyük ihtimal yine 2 sene üst üste kalmış olacağım. Çünkü sınavlara giremiyorum. Ve bu sene sonunda tecilim doluyor.
Genel olarak toparlamak gerekirse;
açıköğretime kayıt oldum 2006 ya kadar tecil ettirdim.
2006 da üst üste 2 sene kaldığım için ilişiğimi kesme belgesiyle tekrar tecil ettirdim.
Ve 2007 de tekrar açıköğretime kayıt yaptırarak tecil ettirdim.
Ve bu sene 2009 da tekrar 2 sene üst üste kalmış olacağım.
Okuldan ilişiğimi kessem o belge ile askerliğimi tekrar tecil ettirebilir miyim?
Tekrar sınava girip okumak istediğimi belirterek tecil edebilir miyim?
Tecil etmek için tekrar bir hakkım var mıdır?
29 yaş sınırından nasıl faydalanabilirim?
Şu an kendime ait bir işletmem var ve işlerim yoluna girmeden askere gidersem bu işimin batması anlamına gelir. 15 personelim ve ciddi sorumluluğum var. İşlerimi rayına sokup ondan sonra gitmeyi planlıyorum.
Bu konu benim için hayati önem taşımaktadır.
Konuyla ilgili bilgisi olan arkadaşlar beni yönlendirirlerse gerçekten çok çok sevinirim.
Öncelikle böyle bir siteyi kurduğunuz ve paylaşıma sunduğunuz için sizlere sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum.
Benim için hayati önem taşıyan bir konuda desteğinize ihtiyacım var.
1984 Eylül doğumluyum. 2002 senesinde liseyi bitirdikten sonra açıköğretime girerek ve 2004 te muayene oldum ve 2006 senesine kadar askerliğimi tecil ettirdim. Ve 2 sene üst üste sınıfta kaldım. (Ailevi nedenlerden dolayı sınavlara bile giremedim.)
2006 senesinde tecilim doldu ve askerlik şubesiyle görüşerek ve okuldan ilişik kesme belgesi alarak askerliğimi 2 sene daha uzattım ve bu süre zarfında tekrar açık öğretime kayıt olarak 2009 sonuna kadar askerliğimi tekrar tecil ettirdim.
Ve şimdi yine açıköğretimde 2. senem bugün bütünleme sınavım var ve büyük ihtimal yine 2 sene üst üste kalmış olacağım. Çünkü sınavlara giremiyorum. Ve bu sene sonunda tecilim doluyor.
Genel olarak toparlamak gerekirse;
açıköğretime kayıt oldum 2006 ya kadar tecil ettirdim.
2006 da üst üste 2 sene kaldığım için ilişiğimi kesme belgesiyle tekrar tecil ettirdim.
Ve 2007 de tekrar açıköğretime kayıt yaptırarak tecil ettirdim.
Ve bu sene 2009 da tekrar 2 sene üst üste kalmış olacağım.
Okuldan ilişiğimi kessem o belge ile askerliğimi tekrar tecil ettirebilir miyim?
Tekrar sınava girip okumak istediğimi belirterek tecil edebilir miyim?
Tecil etmek için tekrar bir hakkım var mıdır?
29 yaş sınırından nasıl faydalanabilirim?
Şu an kendime ait bir işletmem var ve işlerim yoluna girmeden askere gidersem bu işimin batması anlamına gelir. 15 personelim ve ciddi sorumluluğum var. İşlerimi rayına sokup ondan sonra gitmeyi planlıyorum.
Bu konu benim için hayati önem taşımaktadır.
Konuyla ilgili bilgisi olan arkadaşlar beni yönlendirirlerse gerçekten çok çok sevinirim.
Şimdiden teşekkürlerimi sunar, başarılar dilerim.
arkadasım panik yapmana gerek yok formları tam olarak okusan çözüm yolu bulrusun.
durumun hiç tehlikede degil.
ben 1980 dogumluyum ve şuan 5 sınafa geçtim okulum 2 yıldaha sürecek gibi.o yüzden 29 yaş olayına 1980 dogumlu oldugum için ben takıldım senin takılmaman gerek (eger bir yada bir kaç kez okul kaydı yaptırma şartıvarsa bilemem.)
bu yıl öss sınavına girmedin galiba.
sana tavsiyem seneye öss sınavına gir ve bi bölüm daha yaz.29 yaşına kadar okul okuma hakkın dogar.bunada diger okulların gibi yine gitmeyecegin için seneye sınava girsen suan 25 yaşındasın 26 yaşında kayıt yaptırabilrsin.iki yıl üst üste okulda kalacagın için yine atılcasın atıldıgın dönemde 28 yaşında yada 29 dan gün almış olacaksın yine sınava girsen iki bölüm yazsan bu sefer(henüz 29 yaşına girmedigin için yaptırabilirsin)(29 yaşından doldurmuş kişiler eğer okullarını 1 yılda bitirebilecegini belgeler ise 1 yıl daha tecil hakkı kazanır diye bir yasa var.)29 da birinci sınıfı okursun ama bitmeyecegi için 29 ila 30 yaşına kadar tecil kazanırsın.
benim bildiklerim bu kadar dostum.
umarım yardımcı olmuşumdur.
Arkadaşım çok teşekkür ederim. Ama sanıyorum senin durumun biraz daha farklı. Çünkü 5. sınıfa kadar okumuşsun okuduktan sonra sorun yok ama ben üst üste 2 sene kaldım ve ilişiğimi keserek tecilimi uzattım sonra tekrar kayıt oldum ve tekrar 2 sene üst üste kaldım...
Arkadaşım çok teşekkür ederim. Ama sanıyorum senin durumun biraz daha farklı. Çünkü 5. sınıfa kadar okumuşsun okuduktan sonra sorun yok ama ben üst üste 2 sene kaldım ve ilişiğimi keserek tecilimi uzattım sonra tekrar kayıt oldum ve tekrar 2 sene üst üste kaldım...
Benim durumum ne olacak (
Lütfen yardımcı olun arkadaşlarr....
tamam işte sadece okul kaydı yaptır ve yine atıl sadece okul okurken 29 yaşına kadar teciil edebiliyorsun.84 dogumlu oldugun için yine 4 yıl daha tecil kazanırsın.okulun yoksa sıkıntı olur.üniversiteye kayıt yaptırırken askerlikle ilişiği yok belgesi isteniyor.bunuda alırsın çünkü yine diyorum .29 son ister sen 28 de okul kazan.
tamam işte sadece okul kaydı yaptır ve yine atıl sadece okul okurken 29 yaşına kadar teciil edebiliyorsun.84 dogumlu oldugun için yine 4 yıl daha tecil kazanırsın.okulun yoksa sıkıntı olur.üniversiteye kayıt yaptırırken askerlikle ilişiği yok belgesi isteniyor.bunuda alırsın çünkü yine diyorum .29 son ister sen 28 de okul kazan.
Arkadaşım anlıyorum seni de okul kaydı yaptırmak için tekrar ÖSS ye girip kazanmam lazım. Össye giriş tarihi öncesinde zaten bu sene sonunda benim tecilim doluyor. Ve okuldan ilişik keserek 2 sene tecil ettirdim daha önce. Tekrar böyle bir hakkım var mı ? Benim tam olarak öğrenmek istediğim şey bu işte...? Bu konuda bilgisi olan var mı ?
Arkadaşım anlıyorum seni de okul kaydı yaptırmak için tekrar ÖSS ye girip kazanmam lazım. Össye giriş tarihi öncesinde zaten bu sene sonunda benim tecilim doluyor. Ve okuldan ilişik keserek 2 sene tecil ettirdim daha önce. Tekrar böyle bir hakkım var mı ? Benim tam olarak öğrenmek istediğim şey bu işte...? Bu konuda bilgisi olan var mı ?
girecen artık sınava.askeriyeden sorun çıkmaz kazandı belgenle gidersen bi sorun çıkmaz diye düşünüyorum ama "subeden askerlikle ilişigi yoktur" belgesini alırken yineden temkinli git.
™ Hukuki NET 2002-2022 - Ulusal ve uluslararası Hukuk Sitesi ⚖️ olma özelliği ile gerek avukat, gerek diğer hukukçu arkadaş ve gerekse vatandaşlara ev sahipliği yapan, eğitim ve bilimsel alışveriş yapma amaçlı bir "Hukuk Rehberi" dir.
Davalar
Hukuki Net; sürekli yenilenen faydalı güncel içeriği ile zamanın hukuk dallarına göre kategorize edilmiş çeşitli mevzuat (Ceza kanunu, İş kanunu, Borçlar yasası gibi), emsal mahkeme kararları, yargıtay kararları, emsal danıştay ve anayasa mahkemesi kararları ile hukuksal makale, kanun, hukuki forum, hukuk sözlüğü, hukuk programları, meslektaş ilanları, avukatlar için kolay hesaplama araçları, Anayasa Mahkemesi, Danıştay, benzer Yargıtay kararı ve Mahkemeler tarafından örnek davalar ile ilgili gerekçeli kararlar, * davası dilekçe örnekleri yasal haberler ve hukuk siteleri dizini 🕸 bulunan bir hukuk bilgi bankası sistemidir.
Avukatlar
Yararı nedir?
📝 Hukukçular için mesleki danışma (Üstad ve meslektaşlar arası paylaşım), dayanışma ve bakalorya fonksiyonu olan site; "Önleyici hukuk" veya "Dava hukuku" nedeni ile doğan veya yeni doğacak anlaşmazlıklar ile içtihat hukuku kaynağı olan Yargı ve Yargılamayı tartışmak, davalar ve ihtilaflar için yararlı çözüm yolları üretmek ve hukuksal konularda özellikle nerede, nasıl, neden soruları üzerinde soru cevap yorumlar, tartışma paylaşma yorumlama yöntemi ile sebep sonuç ilişkisi kurarak 💬, Mahkemelerin dava yükünü hafifletmeyi de amaçlayan suigeneris (kendine özgü) hukuk laboratuarı özellikleri bulunan bir hukuki kalkınma hedefli bilgi dağarcığıdır.
® Hukuki Net internette ve Türk hukukunda bir marka olmakla birlikte ticaret veya iş amaçlı bir site olmayıp, herhangi bir ticari kurum, kuruluş, bilgisayar programı firması, banka vb. kişi veya herhangi politik veyahut siyasi bir kuruluş tarafından desteklenmemekte, finans kaynağı reklam ve ekseriyetle site yönetimi olan Adalet sistemine adanmış bir servistir.
🆓 Hukuki.net halk için ücretsiz ve açık kaynak nitelikli bir hukuk sitesi olup, gayri resmi vatandaş bilgilendirme portalı işlevi görmektedir. Genel muhteviyat olarak kanun, yönetmelik, Emsal Anayasa mahkemesi, Danıştay ve Yargıtay kararı gibi hukuki mevzuat içermekle birlikte avukat ve uzman kişilere özel yorumlar da içeren sitenin tüm hakları saklı olup, 🕲 telif hakkı içeren içeriği izinsiz yayınlanamaz, kopyalanamaz. (Herhangi bir hususu sitene alıntı kuralları çerçevesinde kopyalamak için sitene ekle için izin bağlantısı.)
™ Marka tescili, Patent ve Fikri mülkiyet hakları nasıl korunuyor?
Hukuki.Net’in Telif Hakları ve 2014-2022 yılları arası Marka Tescil Koruması Levent Patent tarafından sağlanmaktadır.
♾️ Makine donanım yapı ve yazılım özellikleri nedir?
Hukuki.Net olarak dedicated hosting serveri bilfiil yoğun trafiği yönetebilen CubeCDN, vmware esx server, hyperv, virtual server (sanal sunucu), Sql express ve cloud hosting teknolojisi kullanmaktadır. Web yazılımı yönünden ise content management (içerik yönetimi) büyük kısmı itibari ile vb olup, wordress ve benzeri çeşitli kodlarla oluşturulan bölümleri de vardır.
Hangi Diller kullanılıyor?
Anadil: 🇹🇷 Türkçe. 🌐 Yabancı dil tercüme: Masaüstü sürümünde geçerli olmak üzere; İngilizce, Almanca, Fransızca, İtalyanca, İspanyolca, Hintçe, Rusça ve Arapça. (Bu yabancı dil çeviri seçenekleri ileride artırılacak olup, bazı internet çeviri yazılımları ile otomatik olarak temin edilmektedir.
Sitenin Webmaster, Hostmaster, Güvenlik Uzmanı, PHP devoloper ve SEO uzmanı kimdir?
👨💻 Feyz Pazarbaşı & Istemihan Mehmet Pazarbasi[İstanbul] vd.
® Reklam Alanları ve reklam kodu yerleşimi nasıl yapılıyor?
Yayınlanan lansman ve reklamlar genel olarak Google Adsense gibi internet reklamcılığı konusunda en iyi, en güvenilir kaynaklar ve ajanslar tarafından otomatik olarak (Re'sen) yerleştirilmektedir. Bunların kaynağı Türkiye, Amerika, Ingiltere, Almanya ve çeşitli Avrupa Birliği kökenli kaynak kod ürünleridir. Bunlar içerik olarak günlük döviz ve borsa, forex para kazanma, exim kredileri, internet bankacılığı, banka ve kredi kartı tanıtımları gibi yatırım araçları ve internetten para kazanma teknikleri, hazır ofis kiralama, Sigorta, yabancı dil okulları gibi eğitim tanıtımları, satılık veya kiralık taşınmaz eşyalar ve araç kiralama, ikinci el taşınır mallar, ücretli veya ücretsiz eleman ilanları ile ilgili bilimum bedelli veya bedava reklamlar, rejim, diyet ve özel sağlık sigortası gibi insan sağlığı, tatil ve otel reklamları gibi öğeler içerebilir. Reklam yayıncıları: ads.txt dosyası.
‼️ İtirazi kayıt (çekince) hususları nelerdir?
Bahse konu reklamlar üzerinde hiçbir kontrolümüz bulunmamaktadır. Bu sebep ile özellikle avukat reklamları gibi Avukatlık kanunu vs. mesleki mevzuat tarafından kısıtlanmış, belirli kurallara tabi tutulmuş veya yasaklanmış tanıtımlardan yasal olarak sorumlu değiliz.
📧 İletişim ve reklam başvuru sayfası nerede, muhatap kimdir?
☏ Sitenin 2022 yılı yatırım danışmanı ile irtibat ve reklam pazarlaması için iletişim kurmanız rica olunur.
Clicking Here TLO lookup
02-05-2025, 13:42:01 in Askerlik Hukuku