657 sayılı kanuna tabi olarak bilgisayar işletmeni kadrosundayım
bilgisayar ve bilgi teknolojilerindeki merakım ve bu işteki kabiliyetim sonunda 2007 tarihinde görevlendirme çıkartılarak

Dekanlığa bağlı bilgisayar cad-cam laboratuarında görevlendirildim
o sırada tek laboratuar vardı ve C bloktaydı.

2008 yılında B blokta yeni bir yer ve yeni bilgisayarlarla bilgisayar laboratuarı kuruldu. c bloktaki bilgisayar laboratuarı duruyor hala

görevlendirme çıkartılmadan b bloktaki bilgisayarlardanda sorumlu oldum daha sonra ikisini yürütemediğimi söylerek c bloğu buraktım. yalnız B bloktaki bilgiasyar laboratuarlarından sorumlu olduğuma dair görevlendirme veya resmi belge yok

5 ay önce 3 gün görev yerinde bulunmadığıma dair tutanaklar tutuldu ve soruşturma açıldı, ve 2 gün göreve gelmediğim için 1/8 maaşım kesildi. gerekçeler koydum ortaya ama olmadı

şimdi benim belirtilen yerde görevlendirmem yok,
ortada şöyle bir durumda yok, c bloktaki bilgisayarlar b bloğa taşındı ve görev yerim b bloğa kaydı gibide durum yok c blokta hala dersler işlenmeye devam etti,

öyleyse görevlendirmem yoksa ve b bloğa gelip görev yerimde olmadığıma air tutulan tutanaklar geçersiz olmuyormu hukuken ve kanuni dayanağı olmadığı ve usul şartları yanlış olduğundan soruşturma düşmüyormu