a... turuzim şirketinden 20.07.2009 ile 23.07.2009 tarihleri arasında c .. otel için rezervasyon yaptırıp mesafeli hizmet satış sözleşmesi yaptım.otele girdiğim tarihde bir karkaşa vardı tur şirketi yetkilileri oradaydı,gelenler rezervasyonlarını iptal ettiriyorlardı.oteli tanımadığım için otel yetkilileri beni 14:00 da oda vermeleri gerekirken beni 15:00 kadar bekletti,oda boşalması gerekiyormuş,neyse sonunda 1 tane odaya aldılar,odaya girdim klima çalışmıyor,sular kesik,otel yetkililerine haber verdim gelcek diye 3 saatde öyle beklettiler,reimlerdekınden çok farklı birodaydı ve bende resimlerini çektim.oteli terketmeyi düşündüm ama biyandada çıkarsam bi hak idda edebilirmiyim diye düşündüm,gittiğim otel hersey dahil sistemı çalışıyor,çalışanlar ilgisiz,yardımcı olmuyorlar hiçbir konuda.birisiyle konusmaya çalışdım maaşlarını 3-4 aydır alamadıklarını söylediler.alanlarda az çok demıyıp işi bırakıyorlarmış.yemekler tek çeşit ve bol salata vardı,içecekler markasını bile ilk defa duyduğum içecekler ve onlarıda sıcakda bırakıyorlardı plastik bardakla içmek zorundasınız,yemek saati soğuk bişeyler içmek ıstedığınızde buz yok sipariş verdik gelcek diye oyalıyorlardı.tam kabus bir tatil.artık 2. gün neolursa olsun ayrılcam dedim dayanamadım.tur şirketyini aradım tamam cıkın paranızı iade ederiz dediler.fakat izmire döndüğümde o tur şirketide t.. turzım şirketiyle anlasmıs,ve bizi oraya salladılar,taşaron firmaya gittiğimde bana iade yapacaklarını söylediler,benım gibi birçok kişi varmıs sırayla yapıyorlarmış.aradan 1 hafta geçti bugün tekrar aradım bankaya iade talimatı verdiklerini söylediler.1 hafta beklemem gerekiyormus hesabıma gecmesi için benı oyalıyorla gibi geldi.
herseyi başdan anlatmak istedim.sorum kısaca şunlar;

1-kimden şikayetçi olcam otelden mı,tur şirketlerinden mi,taşaron firmadan mı?
2-benim anlaşmam a... turizim ile 3.şahıs olan t.. turzime kredi kart bilgilerimi verebilirlermi?

yardımlarınız için şimdiden teşekkürler