karsı komsumuz sürekli bize satasıyordu.buda bizi rahatsız ediyordu.daha sonra birgün yine deli diye hakaret ettiginde tartısma yasandı ve karsılıklı hakaretler edildi.karsı taraf beni dövdü diye gidip rapor aldı olaydan iki saat gecmesine karsın.bu arada bize ayakkabı fırlattı.daha sonra karakola gidip şikayetçi oldular ve mahkemelık olduk.ilk durusmada hakim olayı goren olmadıgı için davayı bitırmek istedi fakat karsı taraf kabul etmedi ve hakim kızım ozaman bir dahaki duruşmada mahkeme masraflarını odemeyi kabul ediyormusun dedi ediyorum dedi.sonra ikinci durusmada da hakım tamamıyle degisti.bizi hiç konusturmadı.sürekli azarladı ve raporuna baktı kolunda cizik var avukat hakım bey bunu kendide yapabilir demesine rahmen ben davayı bitirdim.karar su 1800 tl bize para cezası ve eger bu sahsa bir daha satasırsak 120 hapis cezası alırsın dedı bu nasıl adalet soruyorum.ve hakim pra cezasında temyiz yolunu acık dava konusunda da temyiz yolunu kapattı.biz bu işin ustune gitmek istiyoruz hem dokunmadıgımız halde dayak atan biz hakaret eden biz olduk.ozaman herkes gıcık oldugu bir insana kendinı cizsin benı dovdu desın var mı boyle bişey