Merhaba,

Değerli vakitlerinizi almadan çok kısa bir şekilde özetleyip sormak istiyorum.
Bir bankanın internet şubesi üzerinden bir şans oyunları ödemesi yapmıştım. Ödeme esnasında komisyon, masraf gibi bir ücret alınacağına dair en ufak bir bilgi verilmemişti. Ödeme sonrasında masraf alındığını farkettim. Müşteri hizmetlerine şikayetimi ilettim ancak bankaların bu tip masrafları alabileceklerini söyleyerek olumlu bir yaklaşım içerisine girmediler. Ben, kesinlikle alınan masrafta olmadığımı, bilgi verilmeden alınan bu komisyonun hiç de etik olmadığını anlatmaya çalışsam da başarılı olamadım.

Değerli uzmanlarımdan şu konuda görüşlerini paylaşmalarını rica ediyorum: Bu konunun üzerine gitsem bir sonuç elde edebilir miyim? Havale, EFT gibi ödemelerde, alınacak olan ücretten bahsedilirken bu ödeme türünde en ufak bir bilgi verilmeden böyle bir komisyonun alınması durumu karşısında hakkımızı ne derece arayabiliriz? Sonuçta bir şeyler elde edebilir miyiz? Neticede, bu masraf hakkında bilgilendirme yapılmış olsa, başka bankayı veya diğer ödeme yollarını tercih edebilecek kullanıcı (bir nevi mağdur) sayısının hiç de az olmadığını düşünüyorum.

Çok teşekkür eder, iyi çalışmalar dilerim..