Sn hukuk net,e üye avukatlar 2003 te trafik kazası yaptım ve kazada babam bacağından yaralandı ve 2 ay iş goremez raporu aldı kaza yaptığım yer şehir merkezi bolünmüş çift şeritli yolun bana ayrılmış tarafıydı ancak bu bölünmüş yolun karşı şeridi karayollarının asfaltlama çalışması nedeniyle kapatılmış ve yolun akışı diğer şeride yani benim tarafıma verilmişti ben normal seyrimde ve hızımda kendi şeridimde giderken aniden karşıma kamyonet çıktı ve çarpıştık kazada o zamanın parasıyla yaklaşık 5000 küsürlük bir zarar ve benimle olan babamında ayağı kırıldı.Ancak karayollarının bu çalışması sırasın herhangi bir ne işaret nede işaretçi bırakılmıştı olay yerine gelen trafik ekipleride bunu tuttukları tutanaklarına eklediler ve olayın oluş şekline göre %20 karşı taraf ve %80 de karayollarına kusur belirlediler bizde asliye mahkemesinde dava açtık yapılan bilirkişi incelemesindede bizim kusurumuzun %0 olduğu daha önce trfik ekipleri tarafından belirlenen kusur oranlarının gerçek olduğu teyit edildi ancak asliye mahkemesi görevsizlik kararı verip dosyayı idare mahkemesine gönderdi davayı 7000 tl maddi 15000 tl manevi olarak açtık ve yıllardır sürüyor herhangi bir sonuç çıkmadı avukatıma ne zaman sorsam hep olacak olacak diye geçiştiriyor sizden ricam bu konuda fikirlerinizi paylaşmanız saygılarımla @mynet.com