Merhaba,

Gecen hafta is cikisinda, sokagin ortasinda bir darp olayina maruz kaldim.2-3 aydir ayri oldugum eski erkek arkadasım tarafindan,ayriligi kabul edemedigi icin dayak olayina maruz kaldim. Yanimdaki arkadasim sayesinde olay yerinden kurtuldum. Hastaneden darp raporu aldim, ve mahkemeye basvurduk. 1 adet gorgu tanigindan da yazili ifade alip mahkemeye sunduk.Mahkeme henuz acilmadi.
İlgili kisi ile ayni isyerinde calsitigimiz icin, isyerinde de sikayetci oldum. Fakat, olaylari inkar ederek, benden farkli bir ifade verdi, iftira ettigimi, boyle bir olayin yasanmadigini, hatta tam tersi benim ondan ayrilmamaya cabaladigimi bu nedenle de iftira attigimi soylemis. Olayin sonucunda, isyeri ifadelerin farkli olmasi nedeniyle Mahkeme sonucunun beklenmesine karar verdi.
Fakat, birlikte calistigim insanlara verdigi bilgiler hep eskiye donuk,daha once her iliskide oldugu gibi tartismalarimiz vardi, benim gecmisteki alttan alip, barisma tekliflerimi anlatip, insanlarin kafalarinin karismasina neden oluyor. Su andan benim de isten atilma ihtimalim varmis, mahkeme sonucuna gore davranacaklarmis.
Ben hakli oldugum icin su ana kadar bir avukat tutmayi dusunmemistim. Su anda ise, cok caresiz bir halde kaldim. Bu kisinin, savcilikta tanidiklari oldugunu da biliyorum. Sizce bu konuyu nasıl etkiler? Ne yapmalıyım? Bu gibi davalardaki surec nedir, ne kadar bir zamanda sonuclanır? Bir an once, mahkemenin acilmasi icin yapabilecegim seyler nelerdir?
Uzun oldugu icin lutfen kusura bakmayın.İlginize simdiden tesekkurler,