Geçtiğimiz mart ayında boşanma davamız yargıtaydan döndü dava red ile sonuclandı...evime gitmeye bikac kez kalkıstım ama almadılar tehdit ettiler...yasal belgelerde evde kiracı var, apartman sakinleri tarafından tasındı dedirttirip tebligatları almadılar, ama evde kendisi oturuyor, Yasa dısı bişiler cevridigi icin bende eve sürekli gidip geliyorum delil belge arayısı icindeydim.Tesadüf bi gece evimin önünden gecerken eşimin ar
abasını gördüm , yanında da beraber oldugu kadının arabası, hemen cep telefonumla resim cekmeye başladım,tam o sırada saat gece 00:20 civarı kadın apartmandan cıktı , eşim balkona yarı cıplak cıktı o anların resimlerini cekerken eşim gördü. bende o sırada polisi aradım boşanmada belge olacak evime gelmeniz lazım dedim ve ekip gönderdiler ...v.s. ondan sonra olaylar karıstı abisi inşaat işcilerini alıp geldi, teyze oglu 3 adamla geldi , başladılar arbede cıkarıp direk polisin yanında canımıza kasta..Bu olay savcılıga intikal etti bakalım nolcak derken .....
Elime gecen tebligatta boşanma davası acmış..neye ugradıgımı şaşırdım..hani 3 yıl dava acamazdı???Dava acma sebebi hayata kasıt,agır hakaret bilmem ne...
3 sayfa boyunca aklına gelen gelmeyen herşeyi yazmıslar , ve o kadar acıklı ki aglayasım geldi...zina diye eve polis cagırtmısım gecenin bi yarısı cevreye rezil olmus yaşayamıyormus o cevrede.Benden korkusundan dısarı tek basına cıkamıyormus )) sanırım ben bu durumda erkek olanım )
Ben Allahın izniyle tüm yalanlarını cürütürüm, haklılıgımı adaletin,devletin her dalında kanımın son damlasına kadar ispatlarım.
Benim anlamadıgım dava acabilir mi? İşin komik yanı ruhi dengesini bozdugum icin manevi tazminat iştemiş...utanmasa calıssın nafaka baglasın bende kadınlarla yiyim dicek bu kadarı da pess....istedigi manevi tazminatı haksız yere istedigi icin ben talep edebilrmiyim?
Acaba direk haksız yere dava acıtıgından davanın red di mümkün olmaz mı?Bu dava %100 red ettiricem yasal 3 yıllık süre hangi dava sonucundan sonra başlicak? keşke bu davanın red dinden sonra 3 yıl başlasa )) muhteşem olur....
cep telefonumla cektigim resimler belge niteligi tasırmı? tam net olmasa da kadının arabasına yöneldigi,daha sonra geri girme yoluna döndügü, ve olaylar sonrasında arabasının halen evin önünde oldugu ispat sayılır mı?
Geçtiğimiz mart ayında boşanma davamız yargıtaydan döndü dava red ile sonuclandı...evime gitmeye bikac kez kalkıstım ama almadılar tehdit ettiler...yasal belgelerde evde kiracı var, apartman sakinleri tarafından tasındı dedirttirip tebligatları almadılar, ama evde kendisi oturuyor, Yasa dısı bişiler cevridigi icin bende eve sürekli gidip geliyorum delil belge arayısı icindeydim.Tesadüf bi gece evimin önünden gecerken eşimin ar
abasını gördüm , yanında da beraber oldugu kadının arabası, hemen cep telefonumla resim cekmeye başladım,tam o sırada saat gece 00:20 civarı kadın apartmandan cıktı , eşim balkona yarı cıplak cıktı o anların resimlerini cekerken eşim gördü. bende o sırada polisi aradım boşanmada belge olacak evime gelmeniz lazım dedim ve ekip gönderdiler ...v.s. ondan sonra olaylar karıstı abisi inşaat işcilerini alıp geldi, teyze oglu 3 adamla geldi , başladılar arbede cıkarıp direk polisin yanında canımıza kasta..Bu olay savcılıga intikal etti bakalım nolcak derken .....
Elime gecen tebligatta boşanma davası acmış..neye ugradıgımı şaşırdım..hani 3 yıl dava acamazdı???Dava acma sebebi hayata kasıt,agır hakaret bilmem ne...
3 sayfa boyunca aklına gelen gelmeyen herşeyi yazmıslar , ve o kadar acıklı ki aglayasım geldi...zina diye eve polis cagırtmısım gecenin bi yarısı cevreye rezil olmus yaşayamıyormus o cevrede.Benden korkusundan dısarı tek basına cıkamıyormus )) sanırım ben bu durumda erkek olanım )
Ben Allahın izniyle tüm yalanlarını cürütürüm, haklılıgımı adaletin,devletin her dalında kanımın son damlasına kadar ispatlarım.
Benim anlamadıgım dava acabilir mi? İşin komik yanı ruhi dengesini bozdugum icin manevi tazminat iştemiş...utanmasa calıssın nafaka baglasın bende kadınlarla yiyim dicek bu kadarı da pess....istedigi manevi tazminatı haksız yere istedigi icin ben talep edebilrmiyim?
Acaba direk haksız yere dava acıtıgından davanın red di mümkün olmaz mı?Bu dava %100 red ettiricem yasal 3 yıllık süre hangi dava sonucundan sonra başlicak? keşke bu davanın red dinden sonra 3 yıl başlasa )) muhteşem olur....
cep telefonumla cektigim resimler belge niteligi tasırmı? tam net olmasa da kadının arabasına yöneldigi,daha sonra geri girme yoluna döndügü, ve olaylar sonrasında arabasının halen evin önünde oldugu ispat sayılır mı?
3 yıl bekleme süresi içerisinde davacı taraf aynı nedenlerle dava açamaz. Sizde muhtemelen bir önceki dava daki boşanma nedeni atıyorum şiddetli geçimsizlik iken bu açılan davada hayata kast, pek kötü muamele vs olmuş.
Polisin geldiği gece karakolda bir tutanak tutuldu ise, adli tıp a gidildi ise, polisin gelemsi için 155 i aradıysanız, arbede nedeni ile bir kovuşturma başlatıldı ise bu olaylara dair bilgi belge rapor tutanak cep telefonu ile çektiğiniz resimler ve deliller ile olaya müdahil olan kolluk kuvvetleri de dahil olmak üzere tanıkları mahkemeye bildirirsiniz. Ayrıca yeni bir dava olması nedeniyle eşinizin cep telefon kayıtlarını, kredi kart ekstrelerini, varsa 3 ncü kişin,in cep telefon kayıtlarınıda isteterek aralarındaki beraberliği ispat açısından delil elde edebilirsiniz. Hakim değerlendirecektir.
İddialarınızı ispat etmek durumundasınız, sizde eşinizde, ispat edemeyen taraf daha fazla kusurlu olacağından; daha az kusurlu olan taraf daha fazla kusurlu olan taraftan maddi ve manevi tazminat talebinde bulunabilecektir. Yani sizin de eşinizden tazminat talep etme hakkınız var.
Önce semt karakolunu aradım zinanın suc olmadıgını ve gelemeyeceklerini söylediler.Bende bunun üstüne 155 i aradım derhal ekip gönderiyoruz evin önünden ayrılmayın dedi polis..benim aramam üzerine ekip geldi, bu arada eşimde evimi gözeltliyorlar gibisinden karakoldan yardım istemiş 2 ekip geldi.Durumu anlattım yukarı cıktılar geri indiklerinde kadın yok dediler karakola aldılar...tutanak tutmadılar ve adli tıpa da götürmediler zina suc sayılmadıgı icin..Bende biz karakola giderken kadın halen evde oldugu icin eve geri yöneldik daha cok resim cekmek icin yolda eşim ve topladıgı adamları yolumuzu kesip tehdite başladılar arabadan indirmeye calıstılar tekrar polis geldi arabadan bizi indirince 8 kişisinin saldırısına ugradık , öyle böyle degil adamlar 100 kiloluk elleri sopalı gelmişler,eşimin babama arkadan sırtına vurmasıyla babam yıkıldı ve basına vurmaya başladılar ve polis bu durumu izledi sadece...babam silahını cekince olay tutanak tutulur hale geldi....
polisler kendi aralarında beni çelişkiye düşürdü, ekip ya gönderilir ya gönderilmez ,kanun kesinse 155 neden ekip gönderdi....ve onlar yüzünden hayatımızdan olacaktık...Bide işin öbür tarafı var bu olayı boşanmada kullanıp cana kasıt ve onur kırıcı davranıstan davayı acmış.polisle kapıda olay cıkarıdıgım icin utancından dısarı cıkamıyormus...rezil olmus onuru kırılmış..ateş olmayan yerden duman cıkmaz misali neden benim evim basılmıyorda onun evi gece 1 de basılıyor.....
gectigimiz mart ayında yerel mahkemenin kararını bozmuş ve cok güzel bi cevap vermiş YÜCE YARGITAY...Davacı Ş.C'nin manevi tazminat talebinin de reddedilmesinde hukuka uygunluk bulunmadığı vurgulanan Daire kararında, “Davalılar arasındaki bu birlikteliğin akraba-arkadaş ziyaretleriyle yakın çevrelerine kabul ettirme amaçlı davranışlarından dava dilekçesinde söz edilmiş olması, davanın sadece bu ziyaret olayına dayanılarak açıldığının kabulünü gerektirmez. Davalılar M.C. ve G.G. arasındaki uzun süredir devam ettiği anlaşılan evlilik dışı birliktelik, resmi nikahlı eş Ş.C'nin sosyal kişilik değerlerine zarar verir” denildi.
Artık karşı cinsle fazla münasebet kişinin haklarına saldırı sayılacagından kişi maddi manevi tazminat davası acabilicek eşe ve 3. kişiye...Ah bide zinayı geri suç saysalar harika olcak....
Zinayı internette eşimin akrabaları tarafından yaptıgım görüşmelerle ispatlayabilirmiyim? yani onların bana yazdıkları mesajlarda eşimin kadını aileye sokma cabasında oldugu acıkca yazıyor..bunlar mahkemede delil olur mu?
Zinayı internette eşimin akrabaları tarafından yaptıgım görüşmelerle ispatlayabilirmiyim? yani onların bana yazdıkları mesajlarda eşimin kadını aileye sokma cabasında oldugu acıkca yazıyor..bunlar mahkemede delil olur mu?
Aklınıza gelen ve elinizde olan her türlü bilgi ve belge delil niteliğindedir. Önemli olan o delilerin sağlamlığı ve başka delil ve tanık ifadeleri ile desteklenerek güçlendirilmesi. Her bir detayı avukatınızla paylaşın.
™ Hukuki NET 2002-2022 - Ulusal ve uluslararası Hukuk Sitesi ⚖️ olma özelliği ile gerek avukat, gerek diğer hukukçu arkadaş ve gerekse vatandaşlara ev sahipliği yapan, eğitim ve bilimsel alışveriş yapma amaçlı bir "Hukuk Rehberi" dir.
Davalar
Hukuki Net; sürekli yenilenen faydalı güncel içeriği ile zamanın hukuk dallarına göre kategorize edilmiş çeşitli mevzuat (Ceza kanunu, İş kanunu, Borçlar yasası gibi), emsal mahkeme kararları, yargıtay kararları, emsal danıştay ve anayasa mahkemesi kararları ile hukuksal makale, kanun, hukuki forum, hukuk sözlüğü, hukuk programları, meslektaş ilanları, avukatlar için kolay hesaplama araçları, Anayasa Mahkemesi, Danıştay, benzer Yargıtay kararı ve Mahkemeler tarafından örnek davalar ile ilgili gerekçeli kararlar, * davası dilekçe örnekleri yasal haberler ve hukuk siteleri dizini 🕸 bulunan bir hukuk bilgi bankası sistemidir.
Avukatlar
Yararı nedir?
📝 Hukukçular için mesleki danışma (Üstad ve meslektaşlar arası paylaşım), dayanışma ve bakalorya fonksiyonu olan site; "Önleyici hukuk" veya "Dava hukuku" nedeni ile doğan veya yeni doğacak anlaşmazlıklar ile içtihat hukuku kaynağı olan Yargı ve Yargılamayı tartışmak, davalar ve ihtilaflar için yararlı çözüm yolları üretmek ve hukuksal konularda özellikle nerede, nasıl, neden soruları üzerinde soru cevap yorumlar, tartışma paylaşma yorumlama yöntemi ile sebep sonuç ilişkisi kurarak 💬, Mahkemelerin dava yükünü hafifletmeyi de amaçlayan suigeneris (kendine özgü) hukuk laboratuarı özellikleri bulunan bir hukuki kalkınma hedefli bilgi dağarcığıdır.
® Hukuki Net internette ve Türk hukukunda bir marka olmakla birlikte ticaret veya iş amaçlı bir site olmayıp, herhangi bir ticari kurum, kuruluş, bilgisayar programı firması, banka vb. kişi veya herhangi politik veyahut siyasi bir kuruluş tarafından desteklenmemekte, finans kaynağı reklam ve ekseriyetle site yönetimi olan Adalet sistemine adanmış bir servistir.
🆓 Hukuki.net halk için ücretsiz ve açık kaynak nitelikli bir hukuk sitesi olup, gayri resmi vatandaş bilgilendirme portalı işlevi görmektedir. Genel muhteviyat olarak kanun, yönetmelik, Emsal Anayasa mahkemesi, Danıştay ve Yargıtay kararı gibi hukuki mevzuat içermekle birlikte avukat ve uzman kişilere özel yorumlar da içeren sitenin tüm hakları saklı olup, 🕲 telif hakkı içeren içeriği izinsiz yayınlanamaz, kopyalanamaz. (Herhangi bir hususu sitene alıntı kuralları çerçevesinde kopyalamak için sitene ekle için izin bağlantısı.)
™ Marka tescili, Patent ve Fikri mülkiyet hakları nasıl korunuyor?
Hukuki.Net’in Telif Hakları ve 2014-2022 yılları arası Marka Tescil Koruması Levent Patent tarafından sağlanmaktadır.
♾️ Makine donanım yapı ve yazılım özellikleri nedir?
Hukuki.Net olarak dedicated hosting serveri bilfiil yoğun trafiği yönetebilen CubeCDN, vmware esx server, hyperv, virtual server (sanal sunucu), Sql express ve cloud hosting teknolojisi kullanmaktadır. Web yazılımı yönünden ise content management (içerik yönetimi) büyük kısmı itibari ile vb olup, wordress ve benzeri çeşitli kodlarla oluşturulan bölümleri de vardır.
Hangi Diller kullanılıyor?
Anadil: 🇹🇷 Türkçe. 🌐 Yabancı dil tercüme: Masaüstü sürümünde geçerli olmak üzere; İngilizce, Almanca, Fransızca, İtalyanca, İspanyolca, Hintçe, Rusça ve Arapça. (Bu yabancı dil çeviri seçenekleri ileride artırılacak olup, bazı internet çeviri yazılımları ile otomatik olarak temin edilmektedir.
Sitenin Webmaster, Hostmaster, Güvenlik Uzmanı, PHP devoloper ve SEO uzmanı kimdir?
👨💻 Feyz Pazarbaşı & Istemihan Mehmet Pazarbasi[İstanbul] vd.
® Reklam Alanları ve reklam kodu yerleşimi nasıl yapılıyor?
Yayınlanan lansman ve reklamlar genel olarak Google Adsense gibi internet reklamcılığı konusunda en iyi, en güvenilir kaynaklar ve ajanslar tarafından otomatik olarak (Re'sen) yerleştirilmektedir. Bunların kaynağı Türkiye, Amerika, Ingiltere, Almanya ve çeşitli Avrupa Birliği kökenli kaynak kod ürünleridir. Bunlar içerik olarak günlük döviz ve borsa, forex para kazanma, exim kredileri, internet bankacılığı, banka ve kredi kartı tanıtımları gibi yatırım araçları ve internetten para kazanma teknikleri, hazır ofis kiralama, Sigorta, yabancı dil okulları gibi eğitim tanıtımları, satılık veya kiralık taşınmaz eşyalar ve araç kiralama, ikinci el taşınır mallar, ücretli veya ücretsiz eleman ilanları ile ilgili bilimum bedelli veya bedava reklamlar, rejim, diyet ve özel sağlık sigortası gibi insan sağlığı, tatil ve otel reklamları gibi öğeler içerebilir. Reklam yayıncıları: ads.txt dosyası.
‼️ İtirazi kayıt (çekince) hususları nelerdir?
Bahse konu reklamlar üzerinde hiçbir kontrolümüz bulunmamaktadır. Bu sebep ile özellikle avukat reklamları gibi Avukatlık kanunu vs. mesleki mevzuat tarafından kısıtlanmış, belirli kurallara tabi tutulmuş veya yasaklanmış tanıtımlardan yasal olarak sorumlu değiliz.
📧 İletişim ve reklam başvuru sayfası nerede, muhatap kimdir?
☏ Sitenin 2022 yılı yatırım danışmanı ile irtibat ve reklam pazarlaması için iletişim kurmanız rica olunur.
Kripto Transferi Nedeniyle 7258...
18-06-2025, 09:12:38 in Ceza Hukuku