Babam 30 yıllık evlilik hayatları boyunca kazandıklarını annemin üzerine gayrimenkul alarak değerlendirmiş şu an annemin üzerinde yaklaşık 800.000 tl lik gayrimenkul var.Rahmetli babamın ise üzerinde bir daire ve bir araba var ikisinin toplam değeri 70000 tl kadardır.Babam 2007 de vefat etti annemin şu an çok alkol kullanan, ve maddi açıdan annemden çok çok alt seviyede bir erkek arkadaşı var.Annemin bu ilişkisini onaylamadığım için bana hakaret ve küfür dolu mesajlar atıyor.Mesajlarında ölmüş babam içinde hakarete varan kelimeler kullanıyor.Ben kamuda işçiyim ve diyalize giriyorum kirada oturuyorum.Ağabeyim ise doktor ve anneme ait bir evde oturuyor.benim rahatsız olduğum için öleceğimi malların karıma kalacağını söyleyip, ''sana mal yok, mallar abinin, zaten benim has oğlum hep abin oldu sen bunu iyi bilirsin, erkek arkadaşımda zaten malları abine vermemi istiyor'' şeklinde mesajlarıda var.ayrıca annemin harcamlarıda oldukça yüksek.yaklaşık 2500 kira getiren dükkanı boşaldığı için bankadaki 15000 tl parasını 3 ayda tüketmiş.Şu an oturduğu kendi üzerine olan evide satılığa çıkarmış durumda.annemin sahip olduğu bu mallar tamamen babamın kazancıyla alınmıştır.Bu durumda ne yapabilirim.Saygılarımla.