Merhaba
Annemle komşumuz bakkal dükkanımız önünde 10 gün önce küçük bir tartışma yaşamışlar. Olay kapanmış. 3 gün önce kızı bunun hakkında hesap sormaya gelmiş , biz annemle dükkanın önünde oturuyorduk. Ben sakinleşmesini söyledim. Araya komşular girdi , o sırada annesi geldi , yüzüme tükürdü hakaret etti.
Aradan 5 dakika geçmeden 2 araba adam geldi. Şahısların akrabalarıymış. SaldırdılarKardeşime ve bana vurdular , ben annemi korumaya çalışıyordum. Annem darptan kurtuldu ancak ben aldığım darbeyle düştüm ve yaralandım. Polis geldi. Komşularımız gelenlerin arabada bıçak , sopa olduğunu , sakladıklarını söylediler , polise söyledim ama ne yaptılar bilmiyorum. Bunu gören komşularımız var , bunu mahkemede ifade etsem yararı olur mu? Polislere söyledim ama birşey yapamazlar falan dedi..
Ayrıca bu insanları çağırdıkları için suçlamamız mümkün mü?

Beni doktora götürdüler , doktor beni bir sandalyeye bile oturtmadı zira elim ayağım titriyor başım dönüyordu. açık yaraya pansuman bile yapmadı , raporda ne yazdığını bilmiyorum. Ancak olayın sıcaklığı ile hissetmediğim bir çok şey var. Ayrıca olaydan sonra uyku uyuyamıyorum. Tekrar sağlık raporu alabilirmiyim , psikojimin bozulduğuna dair bir rapor alabilirmiyim , nasıl alabilirim?
Kazanma şansımız nedir ? Avukat tutmak istiyoruz ancak durumumuz çok da iyi değil, avukat tutsak davayı kazanmamız durumunda masrafları karşı tarafmı ödüyor?
Ayrıca poliste sadece 1 kişinin adı geçiyor , birçok insan bize saldırdı , polis sadece darp edeni yazdı , bize saldıranlar hakkında ne yapabilirim. Yardımınıza ihtiyacım var , hala şoktayım , yardımcı olursanız çok sevineceğim. Çok teşekkürler.