Sözleşmeli personel olarak devlet dairesinde 3 yıl çalıştım.yıllık 11 ay çalışıyorduk.her yıl sözleşmemiz yenileniyordu.2006 yılında keyfi olarak tek taraflı sözleşmem fes edildi,işe iade davası açtım kazandım.işe yine başlatmadılar.4+4 mahkeme kararınca ceza ödediler,ve diğer haklarımı aldım.2007 yılında sözleşmemiz yenilenmesini beklerken ssk sız ve maaşsız çalıştırıldım.bu süre 2 ay 3 gün,bu paramıda mahkeme kararııyla istedim ödemek istemediler,icra kanalıyla aldım.Bu konu içerisinde bir çok suç teşkili vardır.Mahkemeye sunulan resmi evrakta tarihle oynamalar,(savcılığa suç duyurusunda bulundum,takipsizlik kararı çıktı),ssk sız çalıştırmaları ve en önemlisi bu kadar masrafların devletin kesesinden ödemeleri.Özel sektörde olsam bu kadar önemsemem ama devletin resmi kurumunun böyle keyfi kararına karşılık şahsımın bu konuda yapabileceği hiç birşey yokmudur.Boşta geçen süremin 4ay ve ssk sız olarak çalıştığım 2 ay 3 günün ssk piriminin yatması gerekiyormu,bu konular hakkında nasıl bir yol izlemem gerekir, sorumlular hakkında ne yapabilirim bana yardımcı olursanız sevinirim.Saygılarımla
[email="ke_rim31@hotmail.com"]