Yeni çıkarılan af kanunu sayesinde aöf hazırlık sınıfına tekrar kayıt oldum ve şuan aöf de 3.ncü sınıfa geçmiş bulunuyorum.Ama şöyle bir sorun var.Ben bu yasadan hazırlık sınıfı olduğumdan dolayı sadece şubat a kadar tecil verildi ve o aydan itibaren bakaya olarak sınavı girdim ve geçtim.Bunun yanında öss başvurusuda yapmıştım ama bana önceden yoklama kaçağı durumunda oldğmdan öss başvuruyla tecil edilemez denilmişti.Şimdi şunu merak ediyorum.İntibak sınıfını aftan yararlanarak geçtim ve şuan geçtiğime dair aöf den belge alabilirim.Ama bu belgeyi bakaya olduğumdan dolayı kabul etme durumları nedir? (Af olmama rağmen aftaki madde eksikliği dolayı hazırlıkların sınava kadar tecili yenilmişti) Birde şimdi aöf den belge almak yerine aöf 3.ncü sınıf içn para yatırp kayıt yeniledğmde mi öğrenci belgesi alayım yoksa şimdi geçti belgesiyle bakaya olarak büroya gitsem durum ne olur?Şimdiden tşk ler (Yaşım 22)

Not: Bakaya kalmadan önce şubeyle görüştüğümde %50 gibi bir şansım olduğunu söylemişlerdi :S