eşimin beni aldatması sonucu boşanma davası açtım .. ilk duruşma 11 ci ayda olacak .. sizlerden almak istediğim bilgi ise şu : şuan boşanma aşamasındayız ve haliyle ayrı yaşıyoruz ,, şimdi eşim veya ben boşanma kesinleşmeden başka ir ilşki yaşıyor olsak duruşmada herhangi bir etki yaratırmı bu durum ... birde benim kafama takılan şu : eşimin beni aldattığına dair çok güçlü delillerim var elimde bunları mahkemeye bildirdim ,, eşim bu durum karşısında benim haberim olmadan mahkeme yoluyla benim bilgisayarımı ( izlemeye ,, dinlemeye ,, ıp adresinden takip etirme gibi bir durum ) söz konusu olabilir mi ?
Re: boşanma davası sürerken başka bir ilişki olması
vefasız25 rumuzlu üyeden alıntı
eşimin beni aldatması sonucu boşanma davası açtım .. ilk duruşma 11 ci ayda olacak .. sizlerden almak istediğim bilgi ise şu : şuan boşanma aşamasındayız ve haliyle ayrı yaşıyoruz ,, şimdi eşim veya ben boşanma kesinleşmeden başka ir ilşki yaşıyor olsak duruşmada herhangi bir etki yaratırmı bu durum ... birde benim kafama takılan şu : eşimin beni aldattığına dair çok güçlü delillerim var elimde bunları mahkemeye bildirdim ,, eşim bu durum karşısında benim haberim olmadan mahkeme yoluyla benim bilgisayarımı ( izlemeye ,, dinlemeye ,, ıp adresinden takip etirme gibi bir durum ) söz konusu olabilir mi ?
Boşanma kesinleşene kadar medeni kanun gereği eşlerin birbirlerine karşı sadakat yükümlülükleri devam etmektedir.
Bu nedenle ayrı yaşıyor olsanız dahi bir başka kişi ile yaşanan beraberlik boşanma için kusur teşkil edecektir. Ancak bu ilişki dava açıldıktan sonra yaşanmaya başladı ise devam eden boşanma davasına etki etmez, ayrı bir boşanma davası sebebi olacaktır.
Boşanma davalarında taraflar iddilarını ispatla mükelleftir. iddiaların ispatı da ancak (savcılık kurumu olmaması nedeni ile) müzekkere yazılarak ilgili kurum ve kuruluşlardan bilgi istenerek mümkündür.
Sadakatsizlik iddiası olan taraf (siz yada eşiniz) dava açılana kadar geçen ve makul ölçüde bir süre geriye dönük olmak üzere karşı tarafın GSM telefon trafiği detaylarını, GSM SMS trafiği detaylarını, Messenger kayıtlarını, e-mail trafiğini, İp numaralarının tespit ve istemini talep edebilir. Bire bir izleme, izlettirme, takip etme mümkün olmamakla birlikte şüpheleri doğrular nitelikteki trafik bilgilerini müzekkerelere verilen cevaplardan çıkartarak mahkemeye sunabilirler. (ben böyle yaptım oldu)
Geçmiş olsun..
dardayım rumuzlu üyeden alıntı
Boşanma kesinleşene kadar medeni kanun gereği eşlerin birbirlerine karşı sadakat yükümlülükleri devam etmektedir.
Bu nedenle ayrı yaşıyor olsanız dahi bir başka kişi ile yaşanan beraberlik boşanma için kusur teşkil edecektir. Ancak bu ilişki dava açıldıktan sonra yaşanmaya başladı ise devam eden boşanma davasına etki etmez, ayrı bir boşanma davası sebebi olacaktır.
Boşanma davalarında taraflar iddilarını ispatla mükelleftir. iddiaların ispatı da ancak (savcılık kurumu olmaması nedeni ile) müzekkere yazılarak ilgili kurum ve kuruluşlardan bilgi istenerek mümkündür.
Sadakatsizlik iddiası olan taraf (siz yada eşiniz) dava açılana kadar geçen ve makul ölçüde bir süre geriye dönük olmak üzere karşı tarafın GSM telefon trafiği detaylarını, GSM SMS trafiği detaylarını, Messenger kayıtlarını, e-mail trafiğini, İp numaralarının tespit ve istemini talep edebilir. Bire bir izleme, izlettirme, takip etme mümkün olmamakla birlikte şüpheleri doğrular nitelikteki trafik bilgilerini müzekkerelere verilen cevaplardan çıkartarak mahkemeye sunabilirler. (ben böyle yaptım oldu)
Geçmiş olsun..
anladığım kadarıyla boşanma davası açılmışsa ve davayı açtığım tarihten sonraki hayatım ( başka bir ilşkim olursa eğer ) bu konu ıspatlanırsa eğer sadece kusur olarak mahkemeye yansır .. farklı bir sorum daha olacak : eşimi şubat ayında cep telefonu ile msjlaşırken yakaladım ama bu görüşmelere 11 2008 den beri varmış elimdeki msj lar sadece şubat ayına olan msjlar daha öncesini ve mayıs ayına kadar olan ( görüşmeleri ,, msjları veya msjların içeriğini ) mahkeme yoluyla tesbit edebilirmiyim .. eğer böle bir imkanım varsa nerden başlamam gerekiyor yardımcı olursanız öok sevinirim ?
anladığım kadarıyla boşanma davası açılmışsa ve davayı açtığım tarihten sonraki hayatım ( başka bir ilşkim olursa eğer ) bu konu ıspatlanırsa eğer sadece kusur olarak mahkemeye yansır .. farklı bir sorum daha olacak : eşimi şubat ayında cep telefonu ile msjlaşırken yakaladım ama bu görüşmelere 11 2008 den beri varmış elimdeki msj lar sadece şubat ayına olan msjlar daha öncesini ve mayıs ayına kadar olan ( görüşmeleri ,, msjları veya msjların içeriğini ) mahkeme yoluyla tesbit edebilirmiyim .. eğer böle bir imkanım varsa nerden başlamam gerekiyor yardımcı olursanız öok sevinirim ?
Sadece kusur olarak yansımaz, dava açılması ve açılan davada bu ilişkinizin ispatlanması halinde tazminat ödemek zorunda kalabilirsiniz.
Eşinizin mesajlaşmaları yada telefon görüşmelerini mahkemede, ilgili GSM operatörüne müzekkere yazılmak sureti ile makul bir süre geriden başlamak üzere dava açıldığı tarihe kadar isteyebilirsiniz. Ancak alabileceğiniz veriler, hangi numara, hangi numarayı, hangi tarih ve saatte ne kadar süre ile aramış, yine hangi numaradan hangi numaraya, hangi tarihte, ne boyutta bir sms gönderilmiş bilgisidir. kesinlikle ve hiç bir şekilde konuşma ve sms içeriklerini alamazsınız.
Geçmiş olsun..
Sadece kusur olarak yansımaz, dava açılması ve açılan davada bu ilişkinizin ispatlanması halinde tazminat ödemek zorunda kalabilirsiniz.
Eşinizin mesajlaşmaları yada telefon görüşmelerini mahkemede, ilgili GSM operatörüne müzekkere yazılmak sureti ile makul bir süre geriden başlamak üzere dava açıldığı tarihe kadar isteyebilirsiniz. Ancak alabileceğiniz veriler, hangi numara, hangi numarayı, hangi tarih ve saatte ne kadar süre ile aramış, yine hangi numaradan hangi numaraya, hangi tarihte, ne boyutta bir sms gönderilmiş bilgisidir. kesinlikle ve hiç bir şekilde konuşma ve sms içeriklerini alamazsınız.
Geçmiş olsun..
hemen şimdi çıkıp aile mahkemesine gitsem ilgili gsm operatöründen msj ve görüşme trafini araştırılması için bir dilekçe versem olurmu.. dava açılmış ilk duruşmam 11 ci ayda olacak duruşma gününe kadar gelirmi bu bilgiler .. ama şöyle bir sorun var eşim sürekli hat değiştirdiği için numarasını bilmiyorum sadece karşı tarafın numarası var elimde onu versem yeterli olurmu .. birde bu dilekçenin örneği varmıdır nasıl yazılır ben bilmiyorum nerden istenir yardım ederseniz hemen şimdi yapmak istiyorum .teşekkür ederim ..
hemen şimdi çıkıp aile mahkemesine gitsem ilgili gsm operatöründen msj ve görüşme trafini araştırılması için bir dilekçe versem olurmu.. dava açılmış ilk duruşmam 11 ci ayda olacak duruşma gününe kadar gelirmi bu bilgiler .. ama şöyle bir sorun var eşim sürekli hat değiştirdiği için numarasını bilmiyorum sadece karşı tarafın numarası var elimde onu versem yeterli olurmu .. birde bu dilekçenin örneği varmıdır nasıl yazılır ben bilmiyorum nerden istenir yardım ederseniz hemen şimdi yapmak istiyorum .teşekkür ederim ..
Sevgili üye...
Hemen gidip talep etmekle olmuyor bu işler ne yazıkki, sizin müzekkere yazılması talebinizi sayın hakim değerlendirecek ve uygun görürse müzekkere yazılacak, kaldı ki eşiniz dışında bir başkasının telefon trafiği detaylarını getirtebilmeniz için, öncesinde farklı deliller ile ikili arasındaki ilişkinin varlığına hakimin de kanaat getirmesini sağlamanız lazım.
Hakim ancak ikili arasındaki ilişkinin varlığına kanaat getirecek olursa müzekkere yazılmasına izin verebilir.
Tabii tüm bunlardan daha önemlisi çekişmeli bir boşanma davasını tek başına yani avukatsız yürütmeniz çok zor hatta imkansız, haklılığınızı ispatlamanın yolu, şüphelerinizi kanıt haline getirmek ve bu kanıtları olabildiğince yalın ve etkili bir şekilde sayın hakime sunmaktan geçmektedir. Bu da sizin ve benim gibi sıradan vatandaşların becerilerinin çoook ötesindedir. Ancak bir avukat bunları becerebilir.
Öncelikle gidip bir avukat arkadaşla konuşun, derdinizi ve yaşadıklarınızı paylaşın, elinizde nelerin olduğunu ortaya koyun, ancak bu şekilde haklı olduğunuz bir dava yürütüp başarılı olabilrisiniz. Aksi durumda haklı olduğunuz bir davada haksız duruma düşüp tazminat ve nafaka ile karşı karşıya kalabilirsiniz.
Geçmiş olsun..
Re: Boşanma davası sürerken başka bir ilişki olması
çok teşekkür ederim vermiş olduğunuz bilgiler için .. elimde ki deliller çok güçlü eşime ait cep telefonu masjlar evi terk ederken kendi el yazısı ile yazdığı mektup ve türk telekomdan çıkardığım döküman var .. ben bu delilleri mahkemeye sundum dosyamda mevcut .. anladığım kadarıyla duruşma günü hakim bu dosyaları inceleyip kanaat getirirse şayet ozaman benim talebim doğrultusunda müzekkere yazılmasını istecektir .. şöyle bir sorun çıkarmı : duruşma günü 11 ci ayda olacak ama eşim 2008 11 ci aydan beri bu kişiyle msjlaşmakta ve görüşmektedir .. duruşma günü hakimden müzekkere tazılmasını istersem eğer tam 1 yıl geriye dönük araştırma yapılması gerekicek ilgili gsm operatörü 1 yıl kadar geriye gidebliyomu veya en az yada en fazla nekadar zaman aralığı oluyor bilginiz varmı .. duruşma gününü beklemeden hakiminden bu müzekkereyi elimdeki delilleri gösterip yazılmasını istesem ,, maksat duruşma günü delillerin daha güçlü olması .. bu mümkünmüdür acaba ?...
çok teşekkür ederim vermiş olduğunuz bilgiler için .. elimde ki deliller çok güçlü eşime ait cep telefonu masjlar evi terk ederken kendi el yazısı ile yazdığı mektup ve türk telekomdan çıkardığım döküman var .. ben bu delilleri mahkemeye sundum dosyamda mevcut .. anladığım kadarıyla duruşma günü hakim bu dosyaları inceleyip kanaat getirirse şayet ozaman benim talebim doğrultusunda müzekkere yazılmasını istecektir .. şöyle bir sorun çıkarmı : duruşma günü 11 ci ayda olacak ama eşim 2008 11 ci aydan beri bu kişiyle msjlaşmakta ve görüşmektedir .. duruşma günü hakimden müzekkere tazılmasını istersem eğer tam 1 yıl geriye dönük araştırma yapılması gerekicek ilgili gsm operatörü 1 yıl kadar geriye gidebliyomu veya en az yada en fazla nekadar zaman aralığı oluyor bilginiz varmı .. duruşma gününü beklemeden hakiminden bu müzekkereyi elimdeki delilleri gösterip yazılmasını istesem ,, maksat duruşma günü delillerin daha güçlü olması .. bu mümkünmüdür acaba ?...
Müzekkere yazılması ve diğer taleplerinizi ancak mahkemede yapabilirsiniz. Gsm operatörlerinden 1 yıl geriye kadar telefon trafiği ve sms trafiği bilgilerini isteyebilirsiniz. Talebin mutlaka GSM operatörüne yapılması gerekiyor. TİB'e(Telekomünikasyon İletişim Başkanlığı) yazılması halinde talebinize olumsuz yanıt verilecektir. Avukatınızın mutlaka bunu belirtmesi şart. Ancak microsoft dan bağlantı log kayıtları sadece son 6 aylık olanı geliyor.
Avukatınız olsun önerime hiç bir şey yazmamışsınız. Görünen o ki ya kendinize çok fazla güveniyorsunuz, yada maddi olarak avukat ücreti ödeyecek durumda değilsiniz.
Eğer maddi sıkıntı yaşıyor ve davanızı bir avukatla yürütemeyecek durumda iseniz bulunduğunuz İl deki Baro ya başvurarak Adli Yardım talebinde bulunabilirsiniz..
Yok kendinize ve delillerinize güveniyorsanız hata ediyorsunuz. Önemli olan ne kadar çok delilinizin olduğu değil, bunu mahkemede sayın hakime doğru ve etkili şekilde anlatmaktır. Tabii hakim konuşmanıza ne kadar izin verdiyse o süre içinde.. Filmlerde görüldüğü gibi bir mahkeme ortamı yok orda.. Acizane tavsiyem bir gün izin alın ve davanızın görüleceği mahkeme salonuna gidip 2-3 davayı takip edin, nasılsa dava gününe daha çok var. Atmosferi görün, sizin beklentilerinize uygunmu değilmi, hakim taraflara nasıl davranıyor?
Bu sitede haklı olupda kendine ve eldeki delillerine aşırı güven nedeni ile avukatsız yola çıkan ve dava kaybeden nice üyeler var.
Ben bile elimde sizinkinin 10 katı fazla delil varken avukatım olmadan hareket etmiyorum, bırakın hareket etmeyi daha mahkemede konuşmadım bile (21 ay oldu).
Önerilerime kulak vermenizi dilerim. tekrar geçmiş olsun..
Müzekkere yazılması ve diğer taleplerinizi ancak mahkemede yapabilirsiniz. Gsm operatörlerinden 1 yıl geriye kadar telefon trafiği ve sms trafiği bilgilerini isteyebilirsiniz. Talebin mutlaka GSM operatörüne yapılması gerekiyor. TİB'e(Telekomünikasyon İletişim Başkanlığı) yazılması halinde talebinize olumsuz yanıt verilecektir. Avukatınızın mutlaka bunu belirtmesi şart. Ancak microsoft dan bağlantı log kayıtları sadece son 6 aylık olanı geliyor.
Avukatınız olsun önerime hiç bir şey yazmamışsınız. Görünen o ki ya kendinize çok fazla güveniyorsunuz, yada maddi olarak avukat ücreti ödeyecek durumda değilsiniz.
Eğer maddi sıkıntı yaşıyor ve davanızı bir avukatla yürütemeyecek durumda iseniz bulunduğunuz İl deki Baro ya başvurarak Adli Yardım talebinde bulunabilirsiniz..
Yok kendinize ve delillerinize güveniyorsanız hata ediyorsunuz. Önemli olan ne kadar çok delilinizin olduğu değil, bunu mahkemede sayın hakime doğru ve etkili şekilde anlatmaktır. Tabii hakim konuşmanıza ne kadar izin verdiyse o süre içinde.. Filmlerde görüldüğü gibi bir mahkeme ortamı yok orda.. Acizane tavsiyem bir gün izin alın ve davanızın görüleceği mahkeme salonuna gidip 2-3 davayı takip edin, nasılsa dava gününe daha çok var. Atmosferi görün, sizin beklentilerinize uygunmu değilmi, hakim taraflara nasıl davranıyor?
Bu sitede haklı olupda kendine ve eldeki delillerine aşırı güven nedeni ile avukatsız yola çıkan ve dava kaybeden nice üyeler var.
Ben bile elimde sizinkinin 10 katı fazla delil varken avukatım olmadan hareket etmiyorum, bırakın hareket etmeyi daha mahkemede konuşmadım bile (21 ay oldu).
Önerilerime kulak vermenizi dilerim. tekrar geçmiş olsun..
evet avukat tutmaya maddi gücüm yok adli yardıma başvurdum randevu aldım önümüzdeki hafta gidicem boaro yaa ordan atanacak avukat ile hareket edeceğim .. anlamadığım bir konu ( Ancak microsoft dan bağlantı log kayıtları sadece son 6 aylık olanı geliyor. ) bu ne anlama geliyo bunu çözemedim .. şuan geçici velayet annede cumartesi günü alıcam çocuklarımı bu sabah 3 yaşındaki oğlumla telefonda görüştüm çocuk hasta olmuş aşırı öksürme ve sesi kısılmış ... ben hakime velayetin itirirzında bulunmuştum dilekçe olarak anne ilgisiz ve haysiyetsiz bir yaşamı var diye .. şimdi cumartesi günü çocuğu alınca hemen hasteneye götürüp rapor almak istiyorum ,, bu raporu hakime sunarsam eğer velayeti alabilirmiyim .. ( bu arada eşim babasının yanında kalıyo ve eşim ,, eşimin babası ,, kız kardeşi hepatit B virüsü taşımaktalar ) çocuklarımın o sağlıksız ortamda yetişmesini istemem açıkçası ..çocuklarımın daha ilk annede kalma hakkı bu yani ilk 15 gününde hasta oldular yarınları düşünemiyorum ..
Konu vefasız25 tarafından (16-06-2009 Saat 12:37:57 ) de değiştirilmiştir.
.. anlamadığım bir konu ( Ancak microsoft dan bağlantı log kayıtları sadece son 6 aylık olanı geliyor. ) bu ne anlama geliyo bunu çözemedim ..
Olay şöyle oluyormuş bende araştırınca öğrendim.. Microsoft e-mail hesapları ile msn adreslerine bağlanan IP numaraları ile bu IP numaralarının sisteme bağlandığı tarih ve saat bilgilerini 6 aylık periyodlar halinde tutuyor.
01.01.2009 tarihindeki log 01.06.2009 tarihine kadar saklanıyor. 01.06.2009 tarihli log (yani bağlantı detayları bilgisi) 01.01.2009 tarihli log bilgisinin üzerine / yerine yazılıyor / kaydediliyor. Böylece hep son günden başlamak üzere geriye doğru 6 aylık bilgilere ulaşılabiliniyor.
Çocuğunuz hastalanmış geçmiş olsun. Çocuk bu hastalanacak elbette. Ancak hastalandı diye hastahaneden rapor alıp mahkemeye sunmanızda sizin çocuklarınızın velayetini alabileceğiniz anlamına gelmez. Daha ciddi ve elle tutulur delilelre ihtiyacınız var.
.. bu arada eşim babasının yanında kalıyo ve eşim ,, eşimin babası ,, kız kardeşi hepatit B virüsü taşımaktalar..
Bu iddianızı dr / kurul / hastahane raporu ve kayıtları ile kanıtlayabilirseniz bir şansınız olabilir.
Geçmiş olsun..
Konu Abdullah Yaman tarafından (16-06-2009 Saat 12:59:25 ) de değiştirilmiştir.
™ Hukuki NET 2002-2022 - Ulusal ve uluslararası Hukuk Sitesi ⚖️ olma özelliği ile gerek avukat, gerek diğer hukukçu arkadaş ve gerekse vatandaşlara ev sahipliği yapan, eğitim ve bilimsel alışveriş yapma amaçlı bir "Hukuk Rehberi" dir.
Davalar
Hukuki Net; sürekli yenilenen faydalı güncel içeriği ile zamanın hukuk dallarına göre kategorize edilmiş çeşitli mevzuat (Ceza kanunu, İş kanunu, Borçlar yasası gibi), emsal mahkeme kararları, yargıtay kararları, emsal danıştay ve anayasa mahkemesi kararları ile hukuksal makale, kanun, hukuki forum, hukuk sözlüğü, hukuk programları, meslektaş ilanları, avukatlar için kolay hesaplama araçları, Anayasa Mahkemesi, Danıştay, benzer Yargıtay kararı ve Mahkemeler tarafından örnek davalar ile ilgili gerekçeli kararlar, * davası dilekçe örnekleri yasal haberler ve hukuk siteleri dizini 🕸 bulunan bir hukuk bilgi bankası sistemidir.
Avukatlar
Yararı nedir?
📝 Hukukçular için mesleki danışma (Üstad ve meslektaşlar arası paylaşım), dayanışma ve bakalorya fonksiyonu olan site; "Önleyici hukuk" veya "Dava hukuku" nedeni ile doğan veya yeni doğacak anlaşmazlıklar ile içtihat hukuku kaynağı olan Yargı ve Yargılamayı tartışmak, davalar ve ihtilaflar için yararlı çözüm yolları üretmek ve hukuksal konularda özellikle nerede, nasıl, neden soruları üzerinde soru cevap yorumlar, tartışma paylaşma yorumlama yöntemi ile sebep sonuç ilişkisi kurarak 💬, Mahkemelerin dava yükünü hafifletmeyi de amaçlayan suigeneris (kendine özgü) hukuk laboratuarı özellikleri bulunan bir hukuki kalkınma hedefli bilgi dağarcığıdır.
® Hukuki Net internette ve Türk hukukunda bir marka olmakla birlikte ticaret veya iş amaçlı bir site olmayıp, herhangi bir ticari kurum, kuruluş, bilgisayar programı firması, banka vb. kişi veya herhangi politik veyahut siyasi bir kuruluş tarafından desteklenmemekte, finans kaynağı reklam ve ekseriyetle site yönetimi olan Adalet sistemine adanmış bir servistir.
🆓 Hukuki.net halk için ücretsiz ve açık kaynak nitelikli bir hukuk sitesi olup, gayri resmi vatandaş bilgilendirme portalı işlevi görmektedir. Genel muhteviyat olarak kanun, yönetmelik, Emsal Anayasa mahkemesi, Danıştay ve Yargıtay kararı gibi hukuki mevzuat içermekle birlikte avukat ve uzman kişilere özel yorumlar da içeren sitenin tüm hakları saklı olup, 🕲 telif hakkı içeren içeriği izinsiz yayınlanamaz, kopyalanamaz. (Herhangi bir hususu sitene alıntı kuralları çerçevesinde kopyalamak için sitene ekle için izin bağlantısı.)
™ Marka tescili, Patent ve Fikri mülkiyet hakları nasıl korunuyor?
Hukuki.Net’in Telif Hakları ve 2014-2022 yılları arası Marka Tescil Koruması Levent Patent tarafından sağlanmaktadır.
♾️ Makine donanım yapı ve yazılım özellikleri nedir?
Hukuki.Net olarak dedicated hosting serveri bilfiil yoğun trafiği yönetebilen CubeCDN, vmware esx server, hyperv, virtual server (sanal sunucu), Sql express ve cloud hosting teknolojisi kullanmaktadır. Web yazılımı yönünden ise content management (içerik yönetimi) büyük kısmı itibari ile vb olup, wordress ve benzeri çeşitli kodlarla oluşturulan bölümleri de vardır.
Hangi Diller kullanılıyor?
Anadil: 🇹🇷 Türkçe. 🌐 Yabancı dil tercüme: Masaüstü sürümünde geçerli olmak üzere; İngilizce, Almanca, Fransızca, İtalyanca, İspanyolca, Hintçe, Rusça ve Arapça. (Bu yabancı dil çeviri seçenekleri ileride artırılacak olup, bazı internet çeviri yazılımları ile otomatik olarak temin edilmektedir.
Sitenin Webmaster, Hostmaster, Güvenlik Uzmanı, PHP devoloper ve SEO uzmanı kimdir?
👨💻 Feyz Pazarbaşı & Istemihan Mehmet Pazarbasi[İstanbul] vd.
® Reklam Alanları ve reklam kodu yerleşimi nasıl yapılıyor?
Yayınlanan lansman ve reklamlar genel olarak Google Adsense gibi internet reklamcılığı konusunda en iyi, en güvenilir kaynaklar ve ajanslar tarafından otomatik olarak (Re'sen) yerleştirilmektedir. Bunların kaynağı Türkiye, Amerika, Ingiltere, Almanya ve çeşitli Avrupa Birliği kökenli kaynak kod ürünleridir. Bunlar içerik olarak günlük döviz ve borsa, forex para kazanma, exim kredileri, internet bankacılığı, banka ve kredi kartı tanıtımları gibi yatırım araçları ve internetten para kazanma teknikleri, hazır ofis kiralama, Sigorta, yabancı dil okulları gibi eğitim tanıtımları, satılık veya kiralık taşınmaz eşyalar ve araç kiralama, ikinci el taşınır mallar, ücretli veya ücretsiz eleman ilanları ile ilgili bilimum bedelli veya bedava reklamlar, rejim, diyet ve özel sağlık sigortası gibi insan sağlığı, tatil ve otel reklamları gibi öğeler içerebilir. Reklam yayıncıları: ads.txt dosyası.
‼️ İtirazi kayıt (çekince) hususları nelerdir?
Bahse konu reklamlar üzerinde hiçbir kontrolümüz bulunmamaktadır. Bu sebep ile özellikle avukat reklamları gibi Avukatlık kanunu vs. mesleki mevzuat tarafından kısıtlanmış, belirli kurallara tabi tutulmuş veya yasaklanmış tanıtımlardan yasal olarak sorumlu değiliz.
📧 İletişim ve reklam başvuru sayfası nerede, muhatap kimdir?
☏ Sitenin 2022 yılı yatırım danışmanı ile irtibat ve reklam pazarlaması için iletişim kurmanız rica olunur.
Kripto Transferi Nedeniyle 7258...
18-06-2025, 09:12:38 in Ceza Hukuku