Ada Yönetimi tarafından borçlu olduğum iddia edilerek İcra Mahkemesine alacak davası açılmış,bende ilamsız dava tebligatını aldım ve yasal süre içinde itiraz ettim,zira bana çıkarttıkları borç yeşil alan çalışmasından kaynaklı imiş ancak bana böyle bir çalışma yaptıklarına dair tebliğ gelmedi,ayrıca sonradan yaptığım çalışmalar ile 2008 yılında fazla iş yaptırmalarından dolayı bir sonraki yıla borç olarak kaydettikleri parayı tahsil etmekmiş amaçları,gene bu yapılan işlerden dolayı Temsilciler kurulunun aldığı karar var kat maliklerine duyuru yok ada yönetim kurulu karar defterinde hiç bir kat malikinin imzası yok benimde imzam yok,ancak ben tebligatı alınca panikledim ve işimden dolayı soruşturma geçirmeyeyim diye Avukata bir mitar para verdim ve uyanıncada Avukattan verdiğim parayı tekrar istedim bana makbuz karşılığı parayı aldığını davayı kazandığınız takdirde yasal faiziyle alabileceğimi belirtti,
SORUMundan sonraki süreç nasıl işler,dava icra Müdürlüğünden İcra Hakimliğine gidermi yada açılırmı,benden parayı tahsil ederlermi,yasal faiz %9 işletilirmi,yoksa dosya ilamsız olduğu için icra müdürlüğünde kalırmı,nasıl bir süreç izlenmelidir,Hukukçu üyeler ve bir bilenin bu konuyu yanıtlaması dileği ile Teşekkür ederim.