Öncelikle merhaba kolay gelsin,

Benim sorunum izinsiz olarak eski arkadaşım ve halen bi gsm şirketi elemanı olarak çalışan kişinin hattımı iptal edip yedeğini çıkararak benim numaramı kullanması gün içinde bana atılan msjlar yapılan aramaları okuyup cevaplaması konu özetle bu ama olayın üstünden 9 gün geçmesine rağmen benim hiç bi neticeye ulaşamadığmdan konuyu buraya yazmak istedim..

Olayın olduğu gün kendi numaramı aradığımda normal bi çalıo sesi veriyodu msjlar iletilodu dolayısıyla bana gelen msjları başka birisi okuyup cevaplayabiiliodu bende kendimi aradığımda eğer telefon arama sesi veriosa müşteri hizmetlerini arayıp böyle bi durum var gelen giden aramalara telefonumu kapatmalarını söylüodumki en azınadn bana gelen msjları bu şahıs okumasın die söyleyip kapattırıodm ama nası bunu ben istiyosam aradan biraz zaman geçtikten sonra o kşi hattımı tekrar aktif hale getirip kullanıma açıodu o gün yaklaşık bu olay 20 defa oldu zaten bunlar arama kayıtlarında var bu işlemi gerçekleştiren kişi şuan hala iş yerinde çalışmakta ve en son eve gidip başka bi numaradan kendimi aradım ve telefon açıldı ama açan kişi konuşmadı ve ben bişyler diyip telefonu kapattım ve sonra bana msj geldi şuan o msjlarda zaten kayıtlı msjları yollayan kişide eski arkadaşım yani olayın bizzat muhattabı yani kendi numaramdan msj geldi durum çok karışık operator şirketini aradığımda telefona çıkan müşteri hizmetleri yetkilisi konunuzun çözüm aşamasında olduğunu söyleyip bu konuda benm yapılabilecek şeyin operator şirketinin siizi konuyla ilgili dönüş yapmasını beklemek olduğunu söylüyor ama beklemekten çok sıkıldım...

Konuyu Operatör şirketine iletmiş durumdayım ama 9gün geçmesine rağmen beni 1 defa arama zahmetinde bulunduklarını ve şuana kadarda bi açıklama yapmadıklarını belirtmek isterim.

Konuyu avukatımlada görüştüm operatör şirketinin aramasını beklememi söyledi maddi manevi dava açılabilr dedi ama ben beklemekten çok sıkıldım kişiliğime yapılan bu haksızlığı biran önce hakeden kişinin cezasını çekmesi için ne yapabilirim? Savcılığa suç duyurusunda bulunmak istiyorum konu ile ilgili yardımınıza ihtiyacım var..