Öncelikle herkese merhabalar.

Başıma gelen bir şeyi kısa bir şekilde size anlatmaya çalışacağım.Bir kız erkek ilişkisinden farklı bir şey.İlk başta öyle görunsede sonuna kadar okumanızı rica ediyorum.

Bundan 5 ay önce bir kızla çıkmaya başladım ki hala çıkıyorum..Bunu seven birisi varmış,yaklaşık 4 senedir rahatsız edip,arabayla takip ediyor,her gece kapısının önünde sabahlıyormuş(bilirsiniz böyle tipleri). Derken ben kızla çıktığım sırada da aynı şeyleri yapmaya devam etti.Sonra gidip konuşmaya karar verdim.Neyse gittim adam akıllı konuştum,kavga fln etmeden.Ardından bu aynı şeyleri yapmaya devam etti.Benim telefon numaramı buldu ve bana demediğini bırakmadı tabi.Ve hep "o kızı kaçıracağım" deyip duruyor.Bir gun kızın babası bu çocuğu yakalayıp mahkemeye veriyor.Tabi ellerinde delil olmadığından çocuğun suçsuz olduğu kanısına varıyorlar.Bu olay 2 gün önce gerçekleşiyor.Tamam bir daha rahatsız etmez anlamıştır derken,dun tekrar arabayla takip etmiş ve rahatsız edici saçma sapan şeyler söylemiş.Ben çocuğu telde engellediğim halde hala bir yerlerden aramaya çalışıyor.Ve "size göstercem elbet kaçırcam ben onu" deyip duruyor..

bu durumda ne yapmamı önerirsiniz?
tekrar mahkemeye mi verelim?
delil bulmam lazım mı?
ne gibi şeyler bulmamı önerirsiniz?

şimdiden teşekkür ederim..