Herkese selamlar... Bundan 4 yil once danimarka vatandasi olan bi turkle nikahsiz olarak beraber yasadik. 2 Yil once danimarkaya dogum yapmak icin geri dondu dogacak olan kizimizin dogum yerinin danimarka olmasini istedigimiz icin..17 ay once nikahsiz bi evlilikden cocugumuz danimarkada dogdu ve ben turist olarak danimarkada 3 ay kaldim...Kizimin danimarkadaki kimlik bilgilerinde babasi olarak da benim adim geciyor bun ankaradaki danimarka konsoloslugundada belgeli...Bir ay once kizimin annesi cocugumu bana birakip danimarkaya dondu beni ve kizimi artik istemedigini soyledi.. Ben de durumu hemen danimarka konsolosluguna bildirdim.. onlarada cocugun babasinda kalmasini istedigini soylemis... Kizim danimarka vatandasi Turkiyede hic bir kaydi yok ve 3 aydan fazla kalamiyo ve annesi su anda kayip..Danimarka konsoloslugunda calisan bi yetkili kizimin gelecegi icin danimarkaya oturum icin basvurmamin daha saglikli karar oldugunu ve bu oturum iznini arastirmami soyledi. Annesi disinda hicbir tanidigim yakinim yok ben nasil sekilde oturuma basvurmam gerekir ve olaki oturum kabul edildi danimarka devletinden ev para yardimi gibi olaylardan yararlanabilirmiyim bukonuda daha saglikli bilgiyi nereden hangi makamlardan alabilirim.. yardimlarinizi bekliyorum saygilarimla