Saygı değer hukukçular açtığım bu konunun yorumlanması bilgi paylaşımı ve bu tür olayları kişilerin yaşadığında bilgi edinilmesini amaçlıyorum.
Bunun için; bir şahsın başından geçenleri ve kukuki süreçte neler olabileceği hakkında değerli hukukçulardan bilgi paylaşımı yapmak istiyorum.
Üç kişi yolda yürürken A.S,E.A,G.P, G.P'nin yolda biriyle kavga etmesi ve diğer iki kişinin ayırma teşebbüsü olmadan çevredeki esnaf kavgayı ayırararak olay bitti.
Bunun üzerine G.P. adlı şahıs yanındaki iki arkadaşıyla emniyete gitti.Olayda sadece G.P var fakat mağdur olarak adlandırılan şahıs olayda üç kişinin olduğunu iddia ederek bunlar beni sopayla dövdüler,gasp ettiler vs.fakat çevredeki esnafların emniyette verdiği şahit ifadesinde bunların olmadığı ve yalan olduğunu beyan etmişlerdir.Mağdurun Devlet Hastanesinde tedavisi basit bir tıbbi müdalayle giderilmiştir.Mağdur Emniyete geldiğinde gasp olayının olmayacağını paramı kavga esnasında ve kavgadan öncesinde, sonrasında düşürmüş olabileceğini ifadesinde belirtmiştir.Üç kişi hakkında da şikayatçi olmuştur.Olaya hiç karışmayan iki kişinin ifadelerinde biz bişey yapmadık kavga onlar arasında oldu para olayı iftiradır böyle bir şuçlamayı kabul etmiyorum kendisinden şikayetçiyim.Fakat olayla hiç ilgisi olmayan bu iki kişinin kasten yaralama suçundan ifade vermesi neyi değiştirir.Kavgayı yapan şahıslardan G.P. ceza alabilir mi? ve iftira atan diğer kişi yalan şuç uydurma maddesinden ceza alabilir mi?Davanın süreci hakkında yorumlarınızı bekliyorum.

Bu tür olaylar günümüzde çok yaşandığından böyle bir konuya değindim.Bilgilerinizle ve benzer olaylarla bu konuyu foruma katabilirsek faydalı olacağına inanıyorum.