Benim sorunum biraz karmaşık uzun uzun anlatacağım.
25.10.2008 tarihinde evlendik.Eşim bana kaçarak geldi.5 senelik bir çıkma döneminden sonra severek ve isteyerek evlendik.Bir süre ailemle oturur sonra ikimizde çalışıp ayrı eve çıkarız die karar aldık.Her birliktelikte olduğu gibi bizimde ufak tefek sorunlarımız vardı.Ailesini tamamen silerek bana geldi ve onlardan nefret ettiğini bir daha yüzlerini görmek istemediğini benimle çok mutlu olduğunu söyledi.Bir ömür benimle olmak istediğini her ne olursa olsun benden ayrılmayacağına dair sözler veriyordu.Ta ki evliliğimizin 5. ayında bir gün annesi aradı ve çok özlediğini görüşmek istediğini söyledi bende kararı eşime bıraktım.Telefonla görüştüler ve annesi çok özlediğini babasının kaçmasını affettiğini yumuşadığını falan söylemiş ve buluşmak istediğini söyledi.Eşim bu konuşmadan sonra 360 derece değişti.Benle ilgilenmemeye başladı ters cevap vermeler falan bunun gibi şeyler sonra bende kızdım sustum konuşmadım.Telefon konuşmalarından 3 gün sonra hiçbir sebep yokken eşim evi terketmiş.Annesine gitmiş ordanda dayısına ve o günden sonra bir daha gelmeyeceğini boşanmak istediğini söyledi.Ertesi gün dayısına gittim ailemide alıp.Eşim bizi görünce fenalaştı hastaneye götürdük sakinleştirici iğne oldu ve normale döndü.Oturduk konuştuk.Boşanmak istediğini söyledi ve sebep olarak olur olmaz şeyler gösterdi.Evlilikten önceki sorunları ve ailesine bu yaptıklarından dolayı pişman olduğunu söyledi.3gün geçti ve kayınpederimi aradım eşimi getirmesini söyledim ve getirdiler.Birdaha böyle bişey yapmayacağına dair söz verdi ve özür diledi eşim benden ve ailemden.4 gün sonra yine hiçbir sebep yokken eşim sabahtan annesini arayıp gelin beni alın yapamıyorum demiş.Birde baktımki akşam geldiler rica ettiler bi 10 gün bizde kalsın dediler olmassa psikoloğa götürelim falan ok dedim bende.Sonrasında defalarca telefonla görüştüm evlerine gittik ama nafile her gittiğimde tepkisi artıyordu bana.1 ay geçti ve dava açtığını uyap sisteminden gelen mesajla öğrendim.Dava dilekçesinde aynen şunlar yazıyordu:
-şiddet ve hakaret ile şiddetli geçimsizliğe bağlı boşanma davası talebi
özet:Evliliğim süresinde eşimden hakarete varan sözler duymam,ev içerisinde şiddet ve darp edilmem,eşimin bir işte çalışmaması ve ailesinin yardımıyla geçinmemiz,şiddet ve darp olaylarını resmi mercilere bildirmemenin sebebi düzelir umuduyla beklemem ama durumun düzelmemesi ile birlikte can güvenliğimden de endişe ederek 3 haftadır ailemin yanına sığındım.İş bu sebeplerden ötürü BOŞANMA davası açmam hasıl olmuştur.
-Davalıdan hamile değilim ve ortak mal talebim yoktur
Bu söylenenlerin hepsi yalan.şiddet yok darp yok son 2 aydır çalışmıyorum onun öncesinde çalışıyordum ssk dökümüm var.Krizden ötürü çıktım.Ben eşimi seviyorum ve boşanmak istemiyorum.Eşimin neden böyle yaptığını da anlamış değilim.Artık ailesi eşimle de görüştürmüyor.Evede almıyorlar telefona da vermiyorlar.Artık mahkeme gününü bekliyorum.Tebligat elimde ve karşı dilekçe olarak ne yazmam gerek?Sizce hakim bu anlatılanlar ışığında nasıl bir sonuç verir.Eşimin herhangi bir ispatı yok bu iddiaları için.Ama benim geçindiğimize dair ailem ve komşularım tanık.Darp raporu yok karakola gitmişliğimiz yok.Konuyla ilgili tecrübeli yardımlarınızı bekliyorum.Saygılar...
Gecenin 1 inde soru sorup sabah yanıt istiyorsunuz. Öncelikle yanıt alacağınız konusunda taahhüdümüz yok.
Davanın sonucunu burdan bilme şansımız da yok. Defalarca yazdık. Tekrar yazayım. Davanın sonucunu biz bilemeyiz. Ne kadar süreceğini bilemeyiz. Bunlar yargılamayı gerektiren konular. Burada eşiniz yazsaydı başka şeyler yazacaktı.
Ama mahkeme ikiniz de dinleyip karar verecek.
Gecenin 1 inde soru sorup sabah yanıt istiyorsunuz. Öncelikle yanıt alacağınız konusunda taahhüdümüz yok.
Davanın sonucunu burdan bilme şansımız da yok. Defalarca yazdık. Tekrar yazayım. Davanın sonucunu biz bilemeyiz. Ne kadar süreceğini bilemeyiz. Bunlar yargılamayı gerektiren konular. Burada eşiniz yazsaydı başka şeyler yazacaktı.
Ama mahkeme ikiniz de dinleyip karar verecek.
Dövseydiniz bir de bari.Tecrübeli yardımlarınızı bekliyorum demiştim neden kendinizi cevap verme ihtiyacı hissettiniz.Şu an ne psikolojide olduğumu biliyomusunuz da konuşuyorsunuz.Gece sordum evet 1 gün sonra da ilgilenen olmadığı için tekrar mesaj attım.Bazı konularda gece açılıyor fakat hemen yanıt geliyor.Mahkeme ne kadar sürer diye birşey sormadım zaten okumadan cevap yazmışsınız.Eşimin dava dilekçesine ne yazdığını aynen yazdım zaten iletimde okuyara cevap verseydiniz eşiniz yazsa farklı şeyler yazardı demezdiniz.Eşim mahkemede dilekçesinde öne sürdüğü iddialardan farklı iddialarda bulunmak isteseydi dava dilekçesinde belirtirdi bunları zaten.Konuşmuş olmak için değil de yardımcı olmak için konuşcaksanız cevap verin yoksa susun daha da psikolojimi bozmayın lütfen.Davanın sonucunu tabi bilemessiniz hakim değilsiniz ve benim davamla ilgilenmiyorsunuz bu belli birşey.Anlattıklarım ışığında tecrübeli kişilerden destek istedim,dava dilekçesine karşı cevap olarak ne yazabilirim dedim,ispat yok şahit yok bu yalan iddialar ışığında davanın gidişatı ne olur diye sordum ama okumadan yanıtladığınız için anlamamışsınız.Ha bir de avukat olmuşsunuz ama gün hesaplamayı bilmiyorsunuz çok ilginç.İlk attığım mesajın tarihi ve saati 29-04-2009, 01:02:14 ikinci mesajımın saati ve tarihi ise 30-04-2009, 14:02:22 aradaki zaman farkını hesaplayın ve bilinçlice konuşun lütfen.Gece sorup sabahına cevap istemedim yani.
Konu hamur34 tarafından (30-04-2009 Saat 21:13:21 ) de değiştirilmiştir.
™ Hukuki NET 2002-2022 - Ulusal ve uluslararası Hukuk Sitesi ⚖️ olma özelliği ile gerek avukat, gerek diğer hukukçu arkadaş ve gerekse vatandaşlara ev sahipliği yapan, eğitim ve bilimsel alışveriş yapma amaçlı bir "Hukuk Rehberi" dir.
Davalar
Hukuki Net; sürekli yenilenen faydalı güncel içeriği ile zamanın hukuk dallarına göre kategorize edilmiş çeşitli mevzuat (Ceza kanunu, İş kanunu, Borçlar yasası gibi), emsal mahkeme kararları, yargıtay kararları, emsal danıştay ve anayasa mahkemesi kararları ile hukuksal makale, kanun, hukuki forum, hukuk sözlüğü, hukuk programları, meslektaş ilanları, avukatlar için kolay hesaplama araçları, Anayasa Mahkemesi, Danıştay, benzer Yargıtay kararı ve Mahkemeler tarafından örnek davalar ile ilgili gerekçeli kararlar, * davası dilekçe örnekleri yasal haberler ve hukuk siteleri dizini 🕸 bulunan bir hukuk bilgi bankası sistemidir.
Avukatlar
Yararı nedir?
📝 Hukukçular için mesleki danışma (Üstad ve meslektaşlar arası paylaşım), dayanışma ve bakalorya fonksiyonu olan site; "Önleyici hukuk" veya "Dava hukuku" nedeni ile doğan veya yeni doğacak anlaşmazlıklar ile içtihat hukuku kaynağı olan Yargı ve Yargılamayı tartışmak, davalar ve ihtilaflar için yararlı çözüm yolları üretmek ve hukuksal konularda özellikle nerede, nasıl, neden soruları üzerinde soru cevap yorumlar, tartışma paylaşma yorumlama yöntemi ile sebep sonuç ilişkisi kurarak 💬, Mahkemelerin dava yükünü hafifletmeyi de amaçlayan suigeneris (kendine özgü) hukuk laboratuarı özellikleri bulunan bir hukuki kalkınma hedefli bilgi dağarcığıdır.
® Hukuki Net internette ve Türk hukukunda bir marka olmakla birlikte ticaret veya iş amaçlı bir site olmayıp, herhangi bir ticari kurum, kuruluş, bilgisayar programı firması, banka vb. kişi veya herhangi politik veyahut siyasi bir kuruluş tarafından desteklenmemekte, finans kaynağı reklam ve ekseriyetle site yönetimi olan Adalet sistemine adanmış bir servistir.
🆓 Hukuki.net halk için ücretsiz ve açık kaynak nitelikli bir hukuk sitesi olup, gayri resmi vatandaş bilgilendirme portalı işlevi görmektedir. Genel muhteviyat olarak kanun, yönetmelik, Emsal Anayasa mahkemesi, Danıştay ve Yargıtay kararı gibi hukuki mevzuat içermekle birlikte avukat ve uzman kişilere özel yorumlar da içeren sitenin tüm hakları saklı olup, 🕲 telif hakkı içeren içeriği izinsiz yayınlanamaz, kopyalanamaz. (Herhangi bir hususu sitene alıntı kuralları çerçevesinde kopyalamak için sitene ekle için izin bağlantısı.)
™ Marka tescili, Patent ve Fikri mülkiyet hakları nasıl korunuyor?
Hukuki.Net’in Telif Hakları ve 2014-2022 yılları arası Marka Tescil Koruması Levent Patent tarafından sağlanmaktadır.
♾️ Makine donanım yapı ve yazılım özellikleri nedir?
Hukuki.Net olarak dedicated hosting serveri bilfiil yoğun trafiği yönetebilen CubeCDN, vmware esx server, hyperv, virtual server (sanal sunucu), Sql express ve cloud hosting teknolojisi kullanmaktadır. Web yazılımı yönünden ise content management (içerik yönetimi) büyük kısmı itibari ile vb olup, wordress ve benzeri çeşitli kodlarla oluşturulan bölümleri de vardır.
Hangi Diller kullanılıyor?
Anadil: 🇹🇷 Türkçe. 🌐 Yabancı dil tercüme: Masaüstü sürümünde geçerli olmak üzere; İngilizce, Almanca, Fransızca, İtalyanca, İspanyolca, Hintçe, Rusça ve Arapça. (Bu yabancı dil çeviri seçenekleri ileride artırılacak olup, bazı internet çeviri yazılımları ile otomatik olarak temin edilmektedir.
Sitenin Webmaster, Hostmaster, Güvenlik Uzmanı, PHP devoloper ve SEO uzmanı kimdir?
👨💻 Feyz Pazarbaşı & Istemihan Mehmet Pazarbasi[İstanbul] vd.
® Reklam Alanları ve reklam kodu yerleşimi nasıl yapılıyor?
Yayınlanan lansman ve reklamlar genel olarak Google Adsense gibi internet reklamcılığı konusunda en iyi, en güvenilir kaynaklar ve ajanslar tarafından otomatik olarak (Re'sen) yerleştirilmektedir. Bunların kaynağı Türkiye, Amerika, Ingiltere, Almanya ve çeşitli Avrupa Birliği kökenli kaynak kod ürünleridir. Bunlar içerik olarak günlük döviz ve borsa, forex para kazanma, exim kredileri, internet bankacılığı, banka ve kredi kartı tanıtımları gibi yatırım araçları ve internetten para kazanma teknikleri, hazır ofis kiralama, Sigorta, yabancı dil okulları gibi eğitim tanıtımları, satılık veya kiralık taşınmaz eşyalar ve araç kiralama, ikinci el taşınır mallar, ücretli veya ücretsiz eleman ilanları ile ilgili bilimum bedelli veya bedava reklamlar, rejim, diyet ve özel sağlık sigortası gibi insan sağlığı, tatil ve otel reklamları gibi öğeler içerebilir. Reklam yayıncıları: ads.txt dosyası.
‼️ İtirazi kayıt (çekince) hususları nelerdir?
Bahse konu reklamlar üzerinde hiçbir kontrolümüz bulunmamaktadır. Bu sebep ile özellikle avukat reklamları gibi Avukatlık kanunu vs. mesleki mevzuat tarafından kısıtlanmış, belirli kurallara tabi tutulmuş veya yasaklanmış tanıtımlardan yasal olarak sorumlu değiliz.
📧 İletişim ve reklam başvuru sayfası nerede, muhatap kimdir?
☏ Sitenin 2022 yılı yatırım danışmanı ile irtibat ve reklam pazarlaması için iletişim kurmanız rica olunur.
Wmic Windows Activation Key and...
03-05-2025, 14:36:12 in Aile Hukuku