Merhabalar biraz karışık bir davadan kardeşim yargılanıyor ama daha evvelden mahkeme ve avukat ile herhangibir durumum olmadığı için de biraz kafam karışık halde mümkünse bilgilendirici bir mesaj yada mesajlarınızı bekliyorum,olay şöyle.

Kardeşim bir arkadaşının ehliyeti cezalı olmasından dolayı parasını arkadaşının verdiği ve yine kendisininde kefil olduğu bir arabayı kendi adına kiralıyor bu araba ile arkadaşının memleketine gidiyorlar gezmeye ve sonra tekrar Ankara'ya geldiklerinde başka bir arkadaşları daha onlara katılıyor ve üç kişi kiralanan araba ile gezerken akşam saat 20:00 ila 21:00 sularında ihtiyaç molası için durdukları yerde kardeşim bali çeken bir çocukla karşılaşmış ve gayri ihtiyari merhabalaşmış şahısla ve ihtiyacını giderip arabaya döneceği sırada çocuk abi su var mı demiş kardeşimde su yok ama arabada bira var biz geziyoruz istersen sende gel demiş çocukda araca binmiş bira ikram etmişler daha sonra diğer iki arkadaşı bu kim diye sormuş kardeşime yolda kenarda bali çekiyodu su istedi bira var içersen biz geziyoruz gelmek istersen sen de gel dedim o da bindi yol üstü gideceği bir yere bırakırız demiş kardeşim ve yola devam etmilşler çocuğa ne için bali kullanıyosun gençliğine yazık değilmi diye sormuş kardeşim bu sırada öndeki aracı kullanan diğer arkadaşı bu balici üstünde kesici delici bir şey var ise bakalım bize zararı olmasın demiş kardeşime çocukda bir cüzdanım var abi demiş kardeşim cüzdandaki genç bir bayanın fotoğrafını görmüş kesici alet var mı diye bakarken bu kız içinmi bali kullanıyon değmez benimde başımdan geçti deyip fotoğrafı yırtmış çocuğun kullandığı baliden dolayı arabada koku oluşmuş ve poşet içindeki baliyi atmasını istemişler diğer iki arkadaşı ile tartışmış kardeşim çocuk poşeti atmış daha sonrada tartışmayın benim yüzümden deyip yolda inmek istemiş bunun üzerine aracı yol üstünde durdurmuşlar ve çocuk inmiş cüzdanını arabada düşürdüğü için de şikayetçi oldu fakat çocuk olayı farklı anlatıp ben iş çıkışı eve giderken araçla yanaşıp beni zorla araca bindirip darp ve gasp ettiler şeklinde karakolda ifade verdi ilk mahkemede tutuklanıp yaklaşık 40 gün sonra ikinci mahkemeye çıktılar mahkeme öncesinde çocuğun zararını karşıladık ve o da olaydan dolayı şikayetçi olmadı duruşma esnasında şimdi yakın zamanda bir dava daha olacak çocuğun anlattığımı yoksa kardeşim ve arkadaşlarının anlatığı şekildemi cereyan etti ortada bir iftira eksik yada yanlış anlatılan bir durum var mı tam bilemiyorum görüşte kardeşimim ve ikinci duruşmadaki dinlediğim celseye göre durumu yazdım yorumlarınızı bekliyorum,ilgi ve alakanıza şimdiden teşekkürler.