kirada bulunduğum işyeri

31/12/2007 tarihinde asliye hukuk mahkemesince verilen acele kamulaştırma kararı ve bunun akabinde kiracı olarak bana yapılan ve aynı zamanda maliklere yapılan büyükşehir belediyesi tebliğatları ile şubat 2008 yılında haberdar oldum, ben de müstecir olarak ileride belediye benden fuzuli işgalden dolayı ercimisil talep eder diye, şubat 2008 ayında mal sahiplerine bir ihtarname çekerek kira ifa bocumun kalmadığını bu tarihten itibaren kira ödemeyeceğimi haberdar ettim. mal sahipleri de ihtarnameme verdikleri cevapta kendilerine herhangi bir kamulaştırma kararları tebliğ edilmedi,klerini ifa borcunun devam ettiğini kiralar ödenmez ise tahliye ve alacak davalarını açacaklarını beyan ettiler, ben bu süreçte hiç kira ödemesinde bulunmadım bölge idare mahkemesinden yürütmeyi durdurma kesin kararlarını 12. ayda aldım ve mal sahipleri 12. ayda bana tekrar süreli ihtarname çekerek şubat 2008 ayından itibaren 13 aylık kira bedeli olarak aylık 36000 TL den 396000TL
fahiş bir ihtarname çekerek 30 gün içerisinde bu parayı ödememi istediler bende ihtarnamelerine cevapta kiramın aylık 3000 tl olduğunu bunu ödeyemeyeceğimi bildirdim ve ödeme yapmadım şimdi şubat 2009 ayında tahliye ve alacak davası açtılar (alacağı dava dilekçesinde aylık 3000 tl olarak belirtmişler) tahliyeyi nasıl durdurabilirm ne önerirsiniz (tapu ya 08/04/2008 tarihinde 31/b şerhi konmuş.)