İyi günler öncelikle böyle yararlı bir site açan ve yorumlarını eksk etmeyen avukatlarımıza teşekkürler ederim.

Benim sorunum yaklaşık 2 yıl önce internet üzerinden sattığım bir eğitim seti
ikinci el satma olanağı sağlayan bir sitede korsan olarak firmanın eğitim seti olan cd lerini satıyordum ve firma müşteri gibi benden ürünü alarak beni dava ettiler
ellerinde banka makbuzu, cd ler ,kargo dekontu mevcut öncelikle bana gelen evrakta ifadem alınması için savcılığa gitmem yazıyordu bende savcılığa gidip ifademi verdim ve bana savcı sordu karşı taraf karşılıklı anlaşma istiyor sende istiyormusun dedi ve bende olur diyerek ifademi verdim ve cevabı bekledim
gelen celp kağıdında 1 Haziran 2009 da duruşmam var firma beni ve satış yaptığım site hakkında davacı olmuş ve evrakta uzlaşmanın sağlanamadığı yazıyor ama ben uzlaşmayı kabul ettim.
2. sorumda evrakta şunlar yazıyor

şüphelinin atılı suçtan birlikte yargılanmalarının yapılarak
1-5237 sayılı TCK 37/1. mad. yollamasıyla 5728 sayılı yasanın 138. mad. ile değişik 5846 sayılı yasanın 71/1 maddesi uyarınca cezası
2-hapis ile mahkumiyet halinde şüpheliler hakkında 5237 sayılı türk ceza kanunu 53/1-2 mad. uyarınca güvenlik tedbirlerine hükm olması.
3-5237 sayılı yasanın 7/2 maddesi hakkında süpheliler hakkında 5101sayılı yasa ile değişik 5846 yasanın 72/2,3-son mad. uygulanıp uygulanmayacağı tartışılıp değerlendirilmesi

yaptığım yanlış birşey biliyorum ama aradan 2 sene geçti acaba sonucu ne olur. birde avukat tutacak kadar param yok ücretsiz avukat nasıl talep edebilirim

teşekkürler