Merhabalar,

Ben Bursa/Nilüfer ilçesinde oturuyorum, buraya taşınalı yaklaşık 2 sene oldu ve taşındığımız günden beri sık sık elektrikler gidip geliyor.
Geçtiğimiz hafta elektrik kesimi çok sıklaşmaya başladı ve dün akşam saat 7 gibi tekrardan elektrikler kesildi.Evde kardeşimle beraberdik, elektrikler kesildikten 10 dk sonra evden çıktık ve evden cıktıktan bi yarım saat sonra komşumuz haber verdi ki evimiz yanmaya başlamış.
Kardeşimin odasındaki kurutma makinesi fişteymiş ve elektrikler 1-2 kez hızlı bir şekilde gidip gelmiş ve o olduktan sonra da priz patlamış ve ordan çıkan kıvılcım kardeşimin yatağına sıçramış. Priz ve yatak arası 1 karış mesafede.
Sonra yatak alev almış ve oda komple yanmış, kardeşimin odası hariç evde başka bi hasar yok fakat evin en ufak noktasına kadar her yer is, kapkara olmuş.Tedaşın bu sorumsuzluğu bunları başımıza açtı, yangın cıktığı anda kardeşim odasında uyuyorda olabilirdi ve ayrıca üst komşumuzunda elektrik gidip gelmesinden dolayı laptop uda yanmış.Biz Tedaşa dava açmayı düşünüyoruz.Sizce şu durumda kim haklı ? Görüşlerinizi öğrenmek istiyorum bize yol gösterin.
Teşekkürler...