İyi günler dilerim.. Ben yaklaşık 9 yıllık evliyim. Ben 35 yaşındayım, eşim ise 30. 4,5 yaşında bir kızımız var. Onu çok seviyorum ve mümkün mertebe birlikte zaman geçirmeye çalışıyorum. 2-3 yıldır depresyonda kaldım. İçinde bulunduğumuz borç durumu ve paylaşamama beni depresyona itti. Alkol tüketimim fazla idi. Ve bu süreçte eşim ile sık sık tartıştık. Fiziksel şiddet yok, asla olmadı. Kaldı ki 1 tokat bile atmadım. Uzman yardımı almak niyetiyle psikolog ve aile danışmanına eşim ile beraber gittik. Fakat devam etmedim. Tüm bunlar 3-4 ay öncesinde kaldı. Şu an yaşadığım ve yaşattığım tüm olumsuzlukların sona erdiğini rahatlıkla ifade edebilirim. Ama eşim bu kötü süreçte yara aldı. Ve tüm bu hakaretleri hazmedemediğini söylüyor. Bu sebepten hareketle bana olan duygusal bağın koptuğunu ve artık sevmediğini ifade ediyor. Bunun ileride tekrarlanacağına inanıyor. Kendisine tekrar bir uzmana gidelim ve danışalım diyorum.. Daha doğrusu ne desem bana geçmişten örnekler veriyor. Basitçe ifade ile kızım için seninle aynı evi paylaşıyorum diyor ve geçmişi tekrar yaşatarak bana olan sevgisinin bittiğini söylüyor. Tahsilim lise, şu an A.Ö.F. İşletme 1. sınıf öğrencisiyim. Bir kamu bankasında 11 yıldır görev yapmaktayım. İşimde yeni terfi aldım. Ve kızım tüm özel hastanelere benim sigortam ile gidebiliyor. Ben evlilik müeessesine saygılıyım. Ve nokta koyan taraf olmak istemiyorum. Ama 3 aydır aynı evi paylaşan iki yabancıyız. Bu durumda beni istemeyen birisi ile aynı evi ne kadar süre daha paylaşabilirim merak ediyorum. Kızımızla birlikte olunca rol yapmak zorunda kalıyoruz. Bunun dışında sürekli kendimi geliştirmeye çalışan, kültürlü ve sosyal aktivitelere sahip biriyim. İçinde bulunduğum karmaşık ruh halim satırlarıma da bir karmaşa getirdi sanırım. Paylaşmak istediğim ve merak ettiklerim; eşim boşanma davası açarsa kızımın velayeti kimde kalır? Ortak olarak borçlanıp ta benim adıma gözüken krediler göz önüne alınırsa nafaka bedeli nasıl şekillenir? Ev benim üzerime ve ortak borcumuzdan dolayı ipotekli durumda.. Şu satış düşünüyoruz? Mahkeme araya girerse bu süreçte nasıl bir yol izlenir? Teşekkür ederim..Saygılarımla..