iyi günler diliyorum. benim babam emekli sandığı emeklisi. 2005 yılında bir ltd şirketine mesul müdür oldu. ve bu müdürlük gerçekte 2 ay resmiyette 7 ay sürdü. ve bu aradaki 5 aylık farkda yaklaşık olarak 25000 lira sgk prim borcu birikmiş. bu borç günümüze kadar 60000 tl olmuş ve babamın evine ve emekli maaşına haciz geldi. evine haciz tapudan şerh koymak suretiyle yapılmış ama maaşının 3/1 ini kesmişler. bu arada 60000 liralık borç haciz işmiyle 115000 liraya çıkmış. şirkette iki ortak var baba oğul ve yine şirkette babamla beraber ortakların biri de müdür. ancak diğer ortaklara ve müdür ortağa sgk ulaşamayınca şirketin bütün borcu babama haczedilmiş. bu konuda yardımlarınızı bekliyorum. ha bu arada diğer müdürü buldum borç benim borcum ama şu an param yok diyor. istersen bunu mahkemede bile söylerim borç benim borcum diyor. ama sgk babamın maaşında 3/1 oranında kesinti yaptı. birde sgk kesintiyi yapana kadar bize herhangibir tebligat yapılmadı. babam maaşını çekmeye gidiyor 3/1 i yok ne oldu diye araştırıyor ve icra kesintisi diyorlar. sgk ya gittiğimizde bize biz şirket adresine yazışma yaptık. size yazmak zorunda degiliz dediler. lütfen bu konuda yardımlarınızı bekliyorum...