selam arkadaşlar uzun zamandır bu forumu takip ediyorum ve aranıza katılmaktan mutluyum.benim sorunum 2006 yılında yapılan bir illegal araba yarışını kenarda yiğenimin arabasında izlerken oradan ayrılmak için direksiyona benim geçmem ve polisin yolu aniden kapatması.bunun sonucu araba bağlandı ve sabahı bize arabayı çıkarmak için bu ifadeyi imzalayın önemli bir şey değil dediler bizde iyi niyetli yaklaştıklarını zannederek imzaladık.yaklaşık üç ay sonra mahkeme kağıdı geldi ve mahkeme başlayıp 2 sene sonra sona ererek 18 kişi hep beraber 1 ay 179/2 trafiği tehlikeye sokmak suçundan ceza alıp 600 ytl ye çevrilmesiyle sonuçlandı.şimdi sorum şu bu dava 2008 nisanda sonuçlandı ve kısa dönem er olarak görevimi yapmaktaydım.ama şuan sicilimin bozuk olması beni rahatsız ediyor.para cezası olduğu için temyiz hakkıda verilmedi mahkemede.ve bu suçu işlemediğim için deprosyondayım.tek suçum arabayı almak için ralli yarışı yaptığımızı yazan kağıdı imzalamam.şimdi izlemem gereken yol nedir kafam çok karışık.şimdiden çok teşekkürler