Iyigunler dilerim,

Sirket otoparkinda park halindeki aracima ayni apartmanda ofisi olan baska bir sahis gecerken carpmis, carpma aninda sahitler de var, site guvenlik kamerasinda kayit da. Sahitlerden imzali tutanak aldim, kamera kayitlarini da guvenlik sirketinden aldim, yonetici vasitasiyla sahisla irtibata gectim, kendisi inatla aracima carpmadigini, hatirlamadigini, olduysa farketmedigini soyledi. Ben de bakin sahit var, kayit var, tutanak tutalim sigortanizdan alayim dedim, hic bir sey imzalamam, ne yapabiliyorsan yap dedi cekti gitti.

Kasko firmamla konustugumda, karakola sikayet etmem gerektigini, kendisini karakola davet edeceklerini ve ifadesini alacaklarini ancak orada da yok boyle bir sey ben yapmadim derse dava etmekten baska bir carem olmadigini soylediler.

Acikcasi tavir cok ters ve "ugras benle" diyen bir tavir ve ugrasmaya niyetim var, gorgu tanigi, tutanak ve guvenlik kamera kaydi karsisinda bir mahkemede ne kadar ben yapmadim dese de mahkeme aleyhime karar verebilir mi?

ayrica aracim sifir oldugu icin ve simdi parca boyanacagi icin aracimda deger kaybi da olusacak, adam tutanagi imzalamaya riza gosterseydi ugrasmayacaktim ama madem simdi mahkeme olacak, deger kaybinin ve aracin tamir de kaldigi sure icin ulasim masraflarim da dahil bir dava acmayi dusunuyorum.

bana ne onerirsiniz? dusuncelerim dogru mu? muhtemel problemler ne olabilir? bir avukatla anlasip bu davayi avukatlik masraflari da kazanilmasi halinde karsi taraftan tahsil edilmesi uzere dava edebilir miyim? ankara'dayim.

simdiden tesekkurler
saygilar
bahadir darter