İlk önce olayı kısaca anlatayım
ben evliyim ve iki çocuğum var.eşim evlatlık verilmiş.bu yüzden hiçbir akrabası buna sahip çıkmıyor.konuya gelirsek.eşim bundan iki ay önce iki çocuğumuda alarak kayboldu.aynı gün benim çalıştığım yerde başımızda amir olan şahısta kayboldu.bende bu durumu savcılığa bildirdim.kayıp diye ve o zamanlar değer verdiğim insanlar bana bu kadın o adamla gitti zaten seni sevmiyor dediler tabi ben araştırmalarıma devam ettim.eşimede ulaşamıyordum. buda beni fazlasıyla endişelendiriyordu.tam bi telefon numarası buluyorum ulaşmadan hattı kapattırıyorlardı. en sonunda eşim bana mesaj attı çocuklar iyi ama sen bu işin içinden çıkamazsın poliste çıkamaz.bunlar çok belalı insanlar diye bende bi şekil irtibata geçtim eşimle. beni arama farkedilirse hattı kapatırlar diye mesaj attı bunların hepsi telefonda kayıtlı ve işi öğrendimki bu adam eşimi benim amirim ya o yüzden yolda görmüş eşine götüreyim diyerek çocuklarla birlikte arabaya almış.ondan sonra eşi ceza evine girmiş bir yeğeninin evine bırakmış bayanların olduğu yere ve eşini öldürürüm bu işi kurcalarsan veya kaçarsan çocuklarında zara görür diye tehdit etmiş ve hatlarını alıp rehberini kendi telefona kopyalayıp kartı kırmış.bu arada ona durmadan eşin seni boşadı gidecek kimsen yok gidersen bütün akrabalarını ararım iftira atarım deyip durmuş.benle irtibata geçince benim de allah ondan razı olsun bi dostum vardı hep benle oldu herşeye beraber koşturduk bu benimde meselem diyordu eşiyle eşimde samimiydi bu kadın bunu yapmaz diyordu .onunla konuştum ve eşime bişekil sahipsiz bırakmayalım dedik.ve kimse ona sahip çıkmadı ama biz bişekil onu aldık ordan sakladık işin içinde neler var bilmediğimiz için bizde olduğunuda söylemedik kimseye ve eşimin kaybolduğu günden itibaren bu adam benim ve eşimin bütün akrabalarını arayarak ben jandarmadan arıyorum bu kadın benim yuvamı yıktı eşyalarımı aldı paralarımı çaldı namussuz ve daha ne aşağılıyıcı sözler kullanmış bizim akrabalarda inanmış jandarma deyince tabi bu arada ben savcıyla görüştüm bu adam hırsızlıkla suçlamış diye savcıda baktı hiç bir suç duyurusu yok adamda benim şikayetim üzerine savcıya ifade vermekten kaçıyor.bunlar benim güvendiğim dostummun evinde kalıyoruz diye savcılığa olayı anlatıp ifadesini verdi savcı şikayetçi olma en çok kadın olarak sen zarar görürsün demiş ve olayı anlatarak şikayetçi değilim yazdırmış ama bu adam şu an hala benim dostumu arıyor telefonu açmıyor mesaj atıyor bu kadın hırsız ve namusunu lekeleyecek sözler yazıyor eşimin gidecek kimsesi yokya bizde sahip çıkmazsak başka hiç çaresi yok.hatta bu adamın resmi eşi dostumun eşi hakkında bile iftira atıyor bu adam senin karınla bile ilişkisi oldu resim varmış falan diye. bunların hepsini savcılığa bildirdik mesajlarla birlikte hatta bu adam benim iş yerime geldi tehdit etti onu bile polise bildirdik yani çok yüzsüz ve çirkef bi insan aslnda kaba kuvvet uygulasak hallour ama biz resmi yollardan gidelim diyoruz ve şu an benim dostumu heryerden sıkıştırıyorlar mafya bile devreye girdi sen bu işe girme ve ben burayı terkedecekmişim bu kadını boşayacakmışım vs.bu adam şimdi eşim hakkında bütün akrabaların ve her tarafa bunun hakkında namusunu alçaltıcı sözler,hırsızlık iftirası atıyor ve halen hiç bir suç duyurusundada bulunamıyor.çünkü ispatı yok. hatta eşimde 4 bilezik vardı iki tanesini almış kredi kartını yatırmış.bilezikleri ben aldım diyormuş ama biz bunları ispatlayacak şahitlerimiz var biz bu konuda özellikle eşim bu adama hangi davaları açabilir bir kadına bu kadar iftira atmak kolaymı eşim panik atak hastasıydı çok korkuyordu ama bu kadar iftiradan sonra çok sinirlendi ve ne dava açabilirsem açacam diyo bu adamın çevresi geniş polis,adliyeden falan ama yinede benim dik durmam ve sadece kanuni yollardan gitmem birşey yaptıramadı ona biz hangi yolları takip etmemiz lazım özellikle eşim hangi davaları açması lazım avukat arkadaşlardan bilgiler rica ediyorum. bu arada bu adam savcılığa kendi gidememiş avukatı aracılığıyla ifade vermiş ve şu an hala polis arıyor en son beni tehdit etti şikeyimden sonra ama kaldığı yer belli değil ayrıca sorularınızda olursa cevaplarım inş. şimdiden yardımlarınız için teşekkürler
Öncelikle Merhabalar;
Ben İki senedir nişanlıyım,nişanlımın eski sevgilisi bundan 1 sene önce facebook üzerinden uğraşıyordu.Kndisini görmüşlüğüm ve...
Selamlar.. Ben bir kamu kuruluşunda çalışıyorum ayrıca ek iş olarak da boyacılık yapıyorum. Ağabeyimin çalıştığı resmi bir kurumun boya işini yapması...
™ Hukuki NET 2002-2022 - Ulusal ve uluslararası Hukuk Sitesi ⚖️ olma özelliği ile gerek avukat, gerek diğer hukukçu arkadaş ve gerekse vatandaşlara ev sahipliği yapan, eğitim ve bilimsel alışveriş yapma amaçlı bir "Hukuk Rehberi" dir.
Davalar
Hukuki Net; sürekli yenilenen faydalı güncel içeriği ile zamanın hukuk dallarına göre kategorize edilmiş çeşitli mevzuat (Ceza kanunu, İş kanunu, Borçlar yasası gibi), emsal mahkeme kararları, yargıtay kararları, emsal danıştay ve anayasa mahkemesi kararları ile hukuksal makale, kanun, hukuki forum, hukuk sözlüğü, hukuk programları, meslektaş ilanları, avukatlar için kolay hesaplama araçları, Anayasa Mahkemesi, Danıştay, benzer Yargıtay kararı ve Mahkemeler tarafından örnek davalar ile ilgili gerekçeli kararlar, * davası dilekçe örnekleri yasal haberler ve hukuk siteleri dizini 🕸 bulunan bir hukuk bilgi bankası sistemidir.
Avukatlar
Yararı nedir?
📝 Hukukçular için mesleki danışma (Üstad ve meslektaşlar arası paylaşım), dayanışma ve bakalorya fonksiyonu olan site; "Önleyici hukuk" veya "Dava hukuku" nedeni ile doğan veya yeni doğacak anlaşmazlıklar ile içtihat hukuku kaynağı olan Yargı ve Yargılamayı tartışmak, davalar ve ihtilaflar için yararlı çözüm yolları üretmek ve hukuksal konularda özellikle nerede, nasıl, neden soruları üzerinde soru cevap yorumlar, tartışma paylaşma yorumlama yöntemi ile sebep sonuç ilişkisi kurarak 💬, Mahkemelerin dava yükünü hafifletmeyi de amaçlayan suigeneris (kendine özgü) hukuk laboratuarı özellikleri bulunan bir hukuki kalkınma hedefli bilgi dağarcığıdır.
® Hukuki Net internette ve Türk hukukunda bir marka olmakla birlikte ticaret veya iş amaçlı bir site olmayıp, herhangi bir ticari kurum, kuruluş, bilgisayar programı firması, banka vb. kişi veya herhangi politik veyahut siyasi bir kuruluş tarafından desteklenmemekte, finans kaynağı reklam ve ekseriyetle site yönetimi olan Adalet sistemine adanmış bir servistir.
🆓 Hukuki.net halk için ücretsiz ve açık kaynak nitelikli bir hukuk sitesi olup, gayri resmi vatandaş bilgilendirme portalı işlevi görmektedir. Genel muhteviyat olarak kanun, yönetmelik, Emsal Anayasa mahkemesi, Danıştay ve Yargıtay kararı gibi hukuki mevzuat içermekle birlikte avukat ve uzman kişilere özel yorumlar da içeren sitenin tüm hakları saklı olup, 🕲 telif hakkı içeren içeriği izinsiz yayınlanamaz, kopyalanamaz. (Herhangi bir hususu sitene alıntı kuralları çerçevesinde kopyalamak için sitene ekle için izin bağlantısı.)
™ Marka tescili, Patent ve Fikri mülkiyet hakları nasıl korunuyor?
Hukuki.Net’in Telif Hakları ve 2014-2022 yılları arası Marka Tescil Koruması Levent Patent tarafından sağlanmaktadır.
♾️ Makine donanım yapı ve yazılım özellikleri nedir?
Hukuki.Net olarak dedicated hosting serveri bilfiil yoğun trafiği yönetebilen CubeCDN, vmware esx server, hyperv, virtual server (sanal sunucu), Sql express ve cloud hosting teknolojisi kullanmaktadır. Web yazılımı yönünden ise content management (içerik yönetimi) büyük kısmı itibari ile vb olup, wordress ve benzeri çeşitli kodlarla oluşturulan bölümleri de vardır.
Hangi Diller kullanılıyor?
Anadil: 🇹🇷 Türkçe. 🌐 Yabancı dil tercüme: Masaüstü sürümünde geçerli olmak üzere; İngilizce, Almanca, Fransızca, İtalyanca, İspanyolca, Hintçe, Rusça ve Arapça. (Bu yabancı dil çeviri seçenekleri ileride artırılacak olup, bazı internet çeviri yazılımları ile otomatik olarak temin edilmektedir.
Sitenin Webmaster, Hostmaster, Güvenlik Uzmanı, PHP devoloper ve SEO uzmanı kimdir?
👨💻 Feyz Pazarbaşı & Istemihan Mehmet Pazarbasi[İstanbul] vd.
® Reklam Alanları ve reklam kodu yerleşimi nasıl yapılıyor?
Yayınlanan lansman ve reklamlar genel olarak Google Adsense gibi internet reklamcılığı konusunda en iyi, en güvenilir kaynaklar ve ajanslar tarafından otomatik olarak (Re'sen) yerleştirilmektedir. Bunların kaynağı Türkiye, Amerika, Ingiltere, Almanya ve çeşitli Avrupa Birliği kökenli kaynak kod ürünleridir. Bunlar içerik olarak günlük döviz ve borsa, forex para kazanma, exim kredileri, internet bankacılığı, banka ve kredi kartı tanıtımları gibi yatırım araçları ve internetten para kazanma teknikleri, hazır ofis kiralama, Sigorta, yabancı dil okulları gibi eğitim tanıtımları, satılık veya kiralık taşınmaz eşyalar ve araç kiralama, ikinci el taşınır mallar, ücretli veya ücretsiz eleman ilanları ile ilgili bilimum bedelli veya bedava reklamlar, rejim, diyet ve özel sağlık sigortası gibi insan sağlığı, tatil ve otel reklamları gibi öğeler içerebilir. Reklam yayıncıları: ads.txt dosyası.
‼️ İtirazi kayıt (çekince) hususları nelerdir?
Bahse konu reklamlar üzerinde hiçbir kontrolümüz bulunmamaktadır. Bu sebep ile özellikle avukat reklamları gibi Avukatlık kanunu vs. mesleki mevzuat tarafından kısıtlanmış, belirli kurallara tabi tutulmuş veya yasaklanmış tanıtımlardan yasal olarak sorumlu değiliz.
📧 İletişim ve reklam başvuru sayfası nerede, muhatap kimdir?
☏ Sitenin 2022 yılı yatırım danışmanı ile irtibat ve reklam pazarlaması için iletişim kurmanız rica olunur.
Kripto Transferi Nedeniyle 7258...
18-06-2025, 09:12:38 in Ceza Hukuku