Merhabalar ; öncelikle sormak istediğim konuya ait kısa bir bilgi vereyim.

ben universite de okurken tanıştıgım ve 4 yil birliktelik surdurdugum bir kişi ile evlendim. 4 yil boyunca sadece nihakimiz eksikti bir evlilikten. daha sonra biz ailesinin razı olmamasından (benim alevi oldugum icin )dolayı kacarak evlendik. 4.5 ay boyunca iş bulamadik ve ailemin yanında yaşadık. bu surecte dugunde takılan takılarıda borclar ve gunluk ihtiyaclarimiz icin kullandık.
fakat ilerleyen zamanlarda aile sorunları bizim uzerimize cok yansımaya başladı. zaman zaman babasindan tehditler dahi aliyordum kızımı uzersen felan seni boyle soyle yaparim tarzi konuşmalar. daha sonrasinda bir gun babasi (bursadan ) denizliye geldi (benim yasadigim yer) isleri oldugunu varsayarak denizliyede ugradigini soyledi ve aynı aksamda kızını ozledigini annesinin ve kardesininde ozledigini one surerek yanında goturmek istedigini soyledi neticede esim ve ben babasi ile birlikte bursaya gittik. esimle bir gece orada kaldık birliktede olduk. ve ogle vakti benimle geri donmeyecegini acikladi. ailemle pek iyi anlasamadigini soyledi. bende bunaldigini dusunerek bir iş bulana dek ailesiyle kalmasinin dogru olacagini dusundum ve oradan ayrıldıgımda olay bu şekilde idi. fakat denizliye dondugumde ne telefonlarima cikti nede bir defa sesini duydum. şimdide bir avukat aradi boşanma davasi actiklarini darp oldugunu ve dugunde takilan bilezikleri icin davalar actiklarini soyluyor. benim ne yapmam gerekir (bunun yanında ailesi benim esimle 4 yil birlikteligimi bilmiyor 4.5 aydan ibaret sanıyorlar. )