08.10.2002 yılında x firmasında ise baslamıs bulunuyorum 01.10.2007 yılında sıgorta kayıtlarında giris cıkıs yapılmıs ve halen calısmaktayım bıze soylenen sırketın depo bolumunden muhasebe bolumune gecıs yapıldıgından dolayı gırıs cıkıs yapıldıgı depo ve idari birim aynı sırket adına kayıtlı oldugundan dolayı bır sorun olmayacagı soylendı fakat depo ıle ıdarı bırımın sigorta numaraları farklı ama aynı sırkete ve sahısa aıt.Hafta ici calısma saatı asagıdadır.

Haftanın 5 gunu (pazartesı-cuma)

Sabah:8:30 ise baslama
Sabah Mola:09:00-09:20----- 20 DK
Öglen Yem:12:30-13:30 --- 1 SAAT
Öglen Mola:16:00-16:20 ---- 20 DK
Aksam Cıkıs: 19:00

HAFTA SONU(CUMARTESI)

Sabah:8:30 ise baslama
Sabah Mola:09:00-09:20----- 20 DK
Öglen Yem:12:30-13:30 --- 1 SAAT
Öglen Mola:16:00-16:20 ---- 20 DK
Asam Cıkıs: 19:00

Pazar tatıl
Ucret:2008 itibarı ıle Asagrı ucret (ELDEN)
01.01.2009 itibarı ıle 578.67 Tl+49.95 A.G.Y TOTAL:628 TL(BANKA)

Calısma saatlerı yukarıda belırtıgım gıbıdır haftalık calısma saatının mola,yemek vb gıbı seyler dusuldukten sonra olması
gereken zaman 45 saat olduguna gore bır hafta ıcerısınde nekadar fazla mesai yapmıs oluroyum.
Yıl ıcerısında 23 Nısan-19 Mayıs-30 Agustos gibi resm, tatıl gunlerınde de hafta ıcı gıbı calısmaktayız sadece dini bayramlar ve 29 Ekımde tatılız bu calısma ssk kayıtlarına fazla mesaı olarak yansıyor fakat aldıgımız ucrete yansıtılmıyor.
Su anda bır cok kısının tazmınatları verılerek ıs hakkı feshedılıyor ,belırtıgım gırıs cıkıs tan dolayı boyle bır durumda kaybım olurmu ve yanlıs hesaplamamıs ısem calıstıgım 6 yıl 5 aylık sure zarfında normal calısma suresınde ve cumartesı gunu calısma netıcesınde haftalık 45 saat calısmayı asmıs bulunuyorum dıye dusunuyorum.
Fesh olması durumunda sadece ihbar+kıdem tazmınatı odenecegı fakat bu fazla calısma ucretını odenmedıgı dıger arkadaslarda gozukmektedır.
Bu calısma saatlerını sabah 8:30 aksam 19:00 oldugunu sabah gırıs ve aksam cıkısımı mahkemeye verir isem nasıl ispat ederim.Sabah ise basladığımda gırdıgım sıparıslerın kayıt zamanının fotografını ceksem bu kanıt olurmu? Sırketın guvenlik kameraları var ve kayıt yapıyor fakat bu goruntulerı illegal alabılırmıyım bilmiyorum veya baska nasıl bu durumu nasıl ıspat edebılırım tabıkı sırkette calısan ınsanların sahıt olmayacagını varsayarsak.
Gunluk calısma cızelgesınde sabah 8:30 molalar ve cıkıs 18:30 ıle cumartesı yarım gun gozukuyor hafta sonu calısma ıznıde var tabıkı sırketın.Fakat sadece gostermelik.
Bu arada fazla mesaıden dolayı acılmıs bır cok dava var,kazanılan davaları bılmıyorum varmı dıye bır sır gıbı sankı.
Ucret pusulasının bır ornegını her ay ımzakadıktan sonra verılıyor.
İsten cıkartılan kısılerın tazmınatları Cek karsılıgında verılıyor ve bu cekı almayıp gereklı belgelerı ımzalamayan kısılerede boyle daha ıyı oldu bızım yararımıza almadıgınız denılıyor
Bu arada ucret pusulasında N.C.suresı :7,5 saat
Hafta.S.Ç suresı 4 gun dıye gosterılıyor