Merhaba,

Citibanktan kullandığım 4.700 ytl bireysel krediyi ödeyemediğimden eşyalarımı icra yoluyla götürdüler. Mal beyanını elden verdiğim halde vermemiştir diye hapis istemiyle dava açtılar. Arkasından maaşımdan 2006 yılından beri 1/4 oranında kesinti ile beraber mesaimin tamamıyla beraber yaklaşık her ay 500 ytl icra diresine para düzenli olarak ödendi ve mart-2009 itibariyle borç bitti. Buraya kadar tamam. Buna ilaveten ektradan birde 2008 de ödenen KEY paramıda aldılar. aldıklarını söylemediler. ve son borç miktarıyla ilgili kurumuma yazı da yazmadılar. Rutin faizli borç miktarı bitti. ama ellerinde benim fazladan aldıkları 1.300 YTL KEY param var. Onu iade etmelerini istedim. Önce alınacak verilecek para yok dediler. Ben iyice ısrar edince 200 lira alacağınız var dediler.
Sizlerden ricam bu fazladan aldıkları KEY paramın hepsini nasıl geri alabilirim.
Ayrıca eşyaları biz satar borçtan düşeriz dediler. Ama 3 yıl satamadılar. eşyalarımı borçlar ödendiğine göre almam için yasal prosedür nasıl olacak. Beni bu konularda aydınlatırsanız sevinirim.

Saygılar.