Selam,bundan yaklaşık üç ay önce kendi arabamla bir olaya karıştım.Her zaman gittiğim kahveden tanıdığım bir abim arabam olduğu için, beni bir yere götürürmüsün diyerek benden ricada bulundu.Bende vaktim olduğu için tabi diyerek kendisiyle arabama bindim.Yanımda kendisini hiç tanımayan bir arkadaşım daha vardı.Yani üç kişiydik.dediği semtte bir okulun önüne gittik.Biz arabada beklerken kendisi arabadan inerek bir çocukla konuştu ve çocuk servis aracına bindip gitti.banada servis aracını takip etmemi söyledi.Bende ettim.Bu sırada polis bizi durdurdu.Meğerse beraber gittiğimiz kişinin okuluna gittiğimiz çocuğun babasından alacağı varmış ve tek amacı adamın adresini bulmakmış.elinde senette varmış.Bu olayın sonunda bir gece nezarette kaldık.Sabahına adliyeye gittik ve serbesttik.Fakat eve olaydan onbeş gün sonra üzerinde kişiyi hürriyetinden yoksun kılma yazan mahkeme celbi ve iddaname geldi.mart sonunda kamu davam var.Hiç sabıkam yok ve beraber gittiğimiz kişide çocukların bir alakası yok ve birini hiç tanımam diye ifade vermiş karakolda.Ama kendisi zaten başka bir olaydan arandığı için o gün tutuklandı.Olay tamamen böyle acaba ceza alırmıyız?şimdiden teşekkürler :(