Babam Almanyada Tek Başina 44 Sene Yaşadi. Vefat Ettiği Tarih 27.10.2008 Tarihinde Vefat Ettiğinde 81 Yaşindaydi. Biz 3 Kiz 1 Erkek Kardeşiz. Annem 23.04.1995 Tarihinde Vefat Etti. Son 3 - 4 Seneye Yakin Bir Zamanda Unutkanliği Vardi, Ayrica 3 -4 Ay Yatalak Olarak Yaşadi. Yatalak Olduğu Zamanin Büyük Bir Kismini Bakirköy Ruh Ve Sinir Hast. Hastanesinde Geçirdi. Ben Ise Ailenin 2. Kiziyim Ve 1992 Yilinda Eşimi Kaybettim, 15 Yaşinda 1 Oğlum Ve 10 Yaşinda 1 Kiz çocuğumla Kaldim. Bu Zor Zamanlarimda Kardeşlerim Annemin Bakimini Eşim Olmadiğini Beyan Ederek Tamamen Bana Biraktilar. Annemin ölümüne Kadar Hiç Birşekilde Ilgilenmediler.
Annemin Vefatindan Sonra Almanyada Yaşamakta Olan Babamla Kardeşlerimin 1995 Yilinda Aralari Açildi. Babamla Görüşüyorum Diye Benimlede Görüşmediler. Babam Ve Beni 13 Sene Hiç Arayip Sormadilar. Bu Arada 1995 - 2001 Senesine Kadar Her Sene 1 Ay Izine Geldiğinde Babam Bende Kaliyordu. Babamin şirinevlerde Kendine Ait 1 Evi Var. 1997 Yilinda Oğlum Askere Gittiğinden Dolayi Babam Bana Kapali Olan Evini Açti. "sen Otur Kizim, Kira Istemem, Evime Bak, Ben Temelli Gelince Beraber Otururuz Dedi. Fakat 2005 - 2006 Senesinde Almanyada Iken Kendisi Düşmüş. Beli Ve Kalça Kemiği Kirilmiş. Almanyada Tedavi Gördüğü Ve Bakima Muhtaç Olduğu Için Ona Mahkeme Karariyla Bakan Kişi Bana Ve Erkek Kardeşime Ulaşmiş. Babanizin Bakima Ihtiyaci Var Gelip Sahip çikarmisiniz Dedi. Erkek Kardeşim Kabul Etmemiş. Bana Davetiye çikartti Ve Almanyaya Gittim. Gittiğimde Kendisi Kimsesizler Yurdunda 1 Aydir Kaliyordu. Ben 2007 Mayis Ayinin Sonunda Almanyaya Davet Sonucu Gittim Ve Kendisini Bu Tarihten Itibaren Kimsesizler Yurdundan çikarttim. Babam Almanya Da 378 Euro Emekli Maaşi Aliyordu. Resmen Kendisi Son 6 - 7 Senedir Sefalet Içinde Yaşiyormuş. Bu Nedenle Arkadaşlarindan Ve Mahkemenin Vermiş Olduğu Karar Ile Resmi Işlemlerini Yapmakla Yükümlü Olduğu (bizi Arayan) Aldiği Borçlarla Geçimini Sağlamiş. Benim Sormak Istediğim Babamin Elden Almiş Olduğu Borçlarini Ve Benim Almanyaya Giderken Yapmiş Olduğum Ve Orada Yaptiğim Harcamalarin Elimde Hepsinin Makbuzlari Var. şimdi Ise Kardeşlerim Oturduğum Evi Miras Haktir Diye Satmak Istiyorlar.çok Madur Durumda Olan Olan Beni Evi Satip Dişari Atmak Istiyorlar. Ben Borç Bulup Almayaya Babama Bakmak Için Gittim. 17 Ay Almanyada Dil Bilmediğim Halde Kaldim. Babam Ise 2004 Yilindan Sonra Unutkanliği Başlamiş Ve 2 Bacaği Ve Kalçasi Protezli Bakima Muhtaç Bir Kişiydi. Ben Evi Olmayan Ve Beyimden Kalan 400 Tl. Lik Dul Maaşi Alan Bir Kişiyim. Kardeşlerimin Ise Hepsinin Kendine Ait Evleri Var. Babamin Borçlarini Ve Benim Yapmiş Olduğum Harcamalari Kendilerinden Hak Talep Edebilir Miyim. Bu Konuda Bana Gerekli Bilgiyi Bildirmenizi Rica Ederim.