iyi günler ben bu yıl hukuk fakültesini kazandım...ama üniversiteye hazırlanırken dersane çıkışında ablamla görüştüm ve yoldan geçen 2 kişinin laf atması sonucu tartışma çıktı .sonuç olarak kavga ettik 2 si polise başvurdu tabi doktor falan rapor almışlar .ben de çağrıldım karakola .tabi gittiğim de ben ayakta ayrı bi odada onlar ayrı bi odada çay içiolar ben ayakta.ilk duyduğum söz kitapta dayak kalkmıştır ama karakolda kalkmaz anlat...anlattım ..dha sonra olayı anlattığım kağıdı imzalattılar.tarafla anlaştı ve çıktık.daha sonra öğrendim ki polis memurunun biri akrabasıymış.neyse bigün gtb me bakan polisin cihazına baktığımda kasten adam yaralama mahmeke aşamasında die bi yazı gördüm.bulunduğum ilde savcılığa savcılık kalemine falan başvurdum sağolsun memurlar özellikle baktı ve bi belge çıkmadı.bundan 1 ay önce babamı kaybettim .babamda olayı bildiğinden polise ve savcıyla birebir konuşarak sorduğunda herhangi bir sorun olmadığını sölemişler.ve şuanda okuluma herşartta devam etmek istiyorum.rahmetli babamın tek istediği diplomamı ona götürmemdi ve bunu yapmak istiyorum.savcılık tı hayali.onun için çabalıyorum.ve siz hukukçu büyüklerim bilirsinizki bölüm zor ama 3.84 ortalama yaptım..geçenlerde gene bir polis durdurdu arkadaşlarımla ve bana sıra geldiğinde gene bu suç yazdı ve arkadşlarımın yannda polisden bide sorgu yedim.tabiki doğal olarak arkadaşlarım uzaklaştı benden.şuan öyle bi çıkmazın içindeyimki 2 haftasonra vizelerim var ve sırf bu durumdan dolayı derslere girmiorum gereksiz gelio bana ! amacım uluslararsıilişkiler okumaktı ama tuttu bu bölüm geldi.vekarşımda bu şekilde bi engel var.Türk hukukunun çalışma hızını siz büyüklerimde bilirsiniz ki eğer böle bi dava varsa 1.5 yıldan erken çağırma kağıdı gelmez..bu durumu birinede soramıorum .babam vardı destekti sordu rahatlattı beni konuştu umursamadım.ama şimdi....bu durumda bir sorun çıkarmı ? çıksada cezası nedir ? para cezası olupta sicile işler mi ? ilerki hayatıma etkileri nelerdir ? ben şu konuda eminim ki yaşadığım yer küçük olduğundan ve herkezin öğrencilik hayatında gördüğü serseri takımı denilen kişler vardır . boş gezerler .sataşmaktan başka iş yapmazlar....ve bu zararlı virüs geldi beni buldu.diceksiniz konuşsaydın aldırmasaydın..şahsın eli ablamın omzunda ve sıkıca tutuodu doğal olarakta ben karşı çıkınca diğeri....ama 2 kişide olsa orda zararı veren ben oldum .babam eski güreşci olduğundan bende zamanında yaptım ve -faydasını gördüm-...sırf kendimi ve ablamı savunduğum içnde bu şekilde bi durumla karşılaşmaktan hem utanıorum hemde huzursuz oluyorum.hukuk bölümüne başladıktan sonra kattiyen şiddet kullanmam..bırakayım beni dövsünler,ama ortada ablam vardı.işin içinden çıkamıorum.bu gtb de yazan şeyin sonucu ne olur.Cevaplarınızı bekliyorum.Bütün büyüklerime Saygılar.

YÖNETİM: Lütfen yazım kurallarına özen gösterin.