hakkımda,boşanmış olduğum eşim tarafından şu an oturmuş olduğum evi haksız işgal ettiğimden dolayı elatmanın önlenmesi davası açmıştır.
1-)Evlilik birliği içinde alınan bu evin tapusu 1992 yılında benim üzerime tapuda kayıtlıydı.2000 yılında evin tapusunu eşimin üzerine bedelsiz olarak tesçil ettirdim.şu an maliki o dur.
2-)2006 yılında boşandık.boşanma esnasında tapu iptali ve nispi tapu harcını yatırmadım 1/2 yarısını kendi üzerime yaptırmam gerekirken sözlü olarak evin satışına karar verdik.bu nedenle masraf olmasın diye yatırmadım.
3-)Boşanma mahkeme kararında;boşanma ile kadın ayrı ev tutacağından ve eşya alacağından 3,000 bin ytl ödememe karar verildi.ve eşim evden ayrıldı.
4-)kendisine defalarca evi sat ve pay edelim,niye satmıyorsun diye sordum ve mantıklı cevap alamadım.
5-iki ay önce noterden evi boşaltmam için ihtar çekildi ve sonrasında da mahkemeden evi haksız olarak işgal ettiğimden dolayı asliye hukuk mhk.den celp geldi.
6-)sonuç olarak;bu konu ile ne yapmam gerektiği hakkında beni aydınlatırsanız memnun olacağım.Teşekkür eder saygılarımı sunarım.