A bankasından maaşlarımızı alıyorduk fakat A bankası ile anlaşma bitti ve yeni banka ile anlaşıldı. Bizim hesaplarımızda otomatik olarak B bankasına aktarıldı.Adımıza yeni hesaplar açıldı.Fakat ben gidipte B bankasına hesap ile ilgili herhangi bir imza atmadım.Ve bu B bankası hesabımada artı hesap olarak bir miktar kredi tanımldı.Onada herhangi bir imza atmadım.Şimdi bu artı para kredisin i biraz geciktirdim.Herkes gibi bende krizdeyim ödeyemedim.Bankada beni aradı,borcu öde yoksa icraya veririz dedi.Bana gönderdikleri tbligatta sözleşmeye attığınzı imza gereği filan sözleşme hükümlerine aykırı hareket ettiniz filan yazıyor.Bende bankaya hesap açılırken ben imza atmadım, artı krediyede imza atmadım dedim.İcraya verirseniz itiraz ederim dedim.Banka imzam olduğunu söylüğyor beni korkutmak için.Ama imzam yok yani.sonuç olarak bunda bişi çıkarmı.İtiraz etsem ne olur, etmesem ne olur.
Ayrıca banka bana tebligat gönderirken ilk adresime göndermiş orada onu eşim teslim almış. ben yeni adresmi bankaya bildirmiştim.Ancak benim adresime gelen tebligatnameyi ben evde olmadığımdan market teslim almış.Bundan da bişi çıkarmı.
Yardımcı olan olursa memnun olurum.Saygılar.