Merhaba, öncelikle başımdan geçenleri anlatmak isterim.. Arkadaşlar lütfen tamamını okuyunuz,bana yardımcı olamasanız bile arkadaş kazığını görmüş olacaksınız ve jandarmanın..
Bir gece evimde otururken eski iş arkadaşlarımdan biri ( abi dediğim çok sevdiğim bir insan ) beni aradı ve yeni araba aldığını biraz gezip bir iki bira içelim mi dedi.. Kabul ettim, geldi beni aldı ve marketten biraları alıp bölgemizde bulunan manzaralı bir tepeye gidip muhabbet etmeye başladık.. Ben daha önce bir kaç kez esrar içmiştim o abiminde kullandığını biliyordum.. Biz Biraları yudumlarken jandarma geldi ve arabayı aramak istedi, biz arabadan indik, uzman çavuş arabayı ararken arkadaşım sürekli beni durterek lütfen kabul et arabayı alırlar işten atılırım gibi söz etmeye başladı o sırada jandarma elinde sarılı esrarı sallamaya başladı, kimin bu dedi ikimizdende cevap yok.. Neredeyse ağlayacak olan arkadaşa birkez daha baktım lanet olsun deyip benim dedim.. Bizi alıp karakola goturduler, once uzaman çavuş beni bir guzel dovdu, nerden aldın, kaça aldın, gibi sorularıda aynı zamanda soruyordu, bende bölgemizde bu tur şeylerin çok bulundugu ve satıldığı yerlerin ismini verip 10 tl karşılığı aldığımı felan söyledim.. İfademi kendi el yazısıyla ve pc uzerinde yazdı ancak bana başka birşey sormadı ve imzalamamı istedi okumak istediğimi söylediğimde joplamaya başladı, ifadede içerken yakalandığım ve 5 gr oldugu yazıyordu ben henuz içmediğimi ve sarılı oldugu için kaç gram oldugunu bilmediğimi soyledim ancak zor kullanarak el yazısı ile yazdıgını ve pc uzerindekileri imzalattı..
Sonra beni başka odaya alıp arkadaşı kendi yanına çağırdı.. Uzun süre sohbet ettiler içerden gulme sesleri felan geliyordu..Jandarma Tekrar benim yanıma gelip saat 3'ten sonra göreceksins en bu satte dovemiyorum felan gibi sözler etti bende beni hastahaneye goturmesini istedim ancak biraz daha argo konuşarak bi iki tane vurup tekrar gitti.. İçerden biraz daha gulme sesleri geldi ve beni çağırdılar.. Jandarma arkadaşa dua etmemi o olmasa beni salmayacagını felan söyledi ve biz karakoldan çıktık.. Arkadaş utancından bana birşey diyemedi, eve gitim.. Ertesi gun arkadaş beni arayıp ben jandarmayla olayı bitirdim merak etme bana BİN liraya patladı gibi sözler etti.. ( içerde baya sohbet ettiklerin bildiğimden inandım )
Yaklaşık bir hafta once evime mahkeme kağıdı geldi, arkadaşı arayıp sordum bu ne diye? Geldi Adliyeye gittik orda bi kaç kişiyle goruştuk Tamam halledicez gibi sözler oldu.. Mahkemem martın 19 unda, arkadaşın ordaki tanıdığı 18 inde gel ben sana nasıl ifade vermen gerektiğini söylicem felan dedi.. İfadede o arkadaşın ismi hiç kullanamdı felan diye geçiyor ayrıca ona mahkeme kagıdı felanda gelmemiş.. Şimdi herkez birşeyler soyluyor sen zaten yandın artık bu şekil oldugunu anlatsanda bişey fazda etmez herşeyi kabul et cezanı çek felan diyorlar ancak benim şuan sahip oldugum lisanslı bir iş ve ben sicilimin bzuldugunda lisansımın elimden alınacagını öğrenmiş bulunmaktayım yaniişsizde kalıcam...
Bana ne yapmam gerektiğini söyleyebilecek bu konuda bilgili arkadaşların yardımını bekliyorum.. Lütfen..
Arkadaşlar mahkememe az kaldı.. Lütfen bu konuda bilgili olan arkadaşlar fikir versin rica ediyorum.. ifademi değiştirmelimiyim ne yapmlıyım? ne ceza alırım?
Arkadaşlar mahkememe az kaldı.. Lütfen bu konuda bilgili olan arkadaşlar fikir versin rica ediyorum.. ifademi değiştirmelimiyim ne yapmlıyım? ne ceza alırım?
saygılar.
Derdimiz hemen hemen aynı seninle.bulunan azda olsa5 gr yazılımış.bizde de birşey bulunmadı ama 7 gr yazmışlar ifadeye.nereye gidersen git anlatamazsın kendini.boşu boşuna başkası için bu damgayı yemeye değmez.ama 7 gr ın içicilik sınırları içinde olduğunu avukatımdan öğrendim.içiciliğin de genelde denetimli serbestlik le cezalandığını biliyorum.ifadeye almadan önce hastaneden rapor almaları gerekiyor.ifaden bittikten sonrada alınması gerekiyor.bence uzman birilerine yüzyüze danışmanda yarar var.çünkü suç üstlenmeninde cezası var.geçmiş olsun...........
Derdimiz hemen hemen aynı seninle.bulunan azda olsa5 gr yazılımış.bizde de birşey bulunmadı ama 7 gr yazmışlar ifadeye.nereye gidersen git anlatamazsın kendini.boşu boşuna başkası için bu damgayı yemeye değmez.ama 7 gr ın içicilik sınırları içinde olduğunu avukatımdan öğrendim.içiciliğin de genelde denetimli serbestlik le cezalandığını biliyorum.ifadeye almadan önce hastaneden rapor almaları gerekiyor.ifaden bittikten sonrada alınması gerekiyor.bence uzman birilerine yüzyüze danışmanda yarar var.çünkü suç üstlenmeninde cezası var.geçmiş olsun...........
Verdiğin cvp için çok tşk.
az kaldı mahkemeye ne yapıca zbilmiyorum.. allah sonumuzu hayır etsin..
™ Hukuki NET 2002-2022 - Ulusal ve uluslararası Hukuk Sitesi ⚖️ olma özelliği ile gerek avukat, gerek diğer hukukçu arkadaş ve gerekse vatandaşlara ev sahipliği yapan, eğitim ve bilimsel alışveriş yapma amaçlı bir "Hukuk Rehberi" dir.
Davalar
Hukuki Net; sürekli yenilenen faydalı güncel içeriği ile zamanın hukuk dallarına göre kategorize edilmiş çeşitli mevzuat (Ceza kanunu, İş kanunu, Borçlar yasası gibi), emsal mahkeme kararları, yargıtay kararları, emsal danıştay ve anayasa mahkemesi kararları ile hukuksal makale, kanun, hukuki forum, hukuk sözlüğü, hukuk programları, meslektaş ilanları, avukatlar için kolay hesaplama araçları, Anayasa Mahkemesi, Danıştay, benzer Yargıtay kararı ve Mahkemeler tarafından örnek davalar ile ilgili gerekçeli kararlar, * davası dilekçe örnekleri yasal haberler ve hukuk siteleri dizini 🕸 bulunan bir hukuk bilgi bankası sistemidir.
Avukatlar
Yararı nedir?
📝 Hukukçular için mesleki danışma (Üstad ve meslektaşlar arası paylaşım), dayanışma ve bakalorya fonksiyonu olan site; "Önleyici hukuk" veya "Dava hukuku" nedeni ile doğan veya yeni doğacak anlaşmazlıklar ile içtihat hukuku kaynağı olan Yargı ve Yargılamayı tartışmak, davalar ve ihtilaflar için yararlı çözüm yolları üretmek ve hukuksal konularda özellikle nerede, nasıl, neden soruları üzerinde soru cevap yorumlar, tartışma paylaşma yorumlama yöntemi ile sebep sonuç ilişkisi kurarak 💬, Mahkemelerin dava yükünü hafifletmeyi de amaçlayan suigeneris (kendine özgü) hukuk laboratuarı özellikleri bulunan bir hukuki kalkınma hedefli bilgi dağarcığıdır.
® Hukuki Net internette ve Türk hukukunda bir marka olmakla birlikte ticaret veya iş amaçlı bir site olmayıp, herhangi bir ticari kurum, kuruluş, bilgisayar programı firması, banka vb. kişi veya herhangi politik veyahut siyasi bir kuruluş tarafından desteklenmemekte, finans kaynağı reklam ve ekseriyetle site yönetimi olan Adalet sistemine adanmış bir servistir.
🆓 Hukuki.net halk için ücretsiz ve açık kaynak nitelikli bir hukuk sitesi olup, gayri resmi vatandaş bilgilendirme portalı işlevi görmektedir. Genel muhteviyat olarak kanun, yönetmelik, Emsal Anayasa mahkemesi, Danıştay ve Yargıtay kararı gibi hukuki mevzuat içermekle birlikte avukat ve uzman kişilere özel yorumlar da içeren sitenin tüm hakları saklı olup, 🕲 telif hakkı içeren içeriği izinsiz yayınlanamaz, kopyalanamaz. (Herhangi bir hususu sitene alıntı kuralları çerçevesinde kopyalamak için sitene ekle için izin bağlantısı.)
™ Marka tescili, Patent ve Fikri mülkiyet hakları nasıl korunuyor?
Hukuki.Net’in Telif Hakları ve 2014-2022 yılları arası Marka Tescil Koruması Levent Patent tarafından sağlanmaktadır.
♾️ Makine donanım yapı ve yazılım özellikleri nedir?
Hukuki.Net olarak dedicated hosting serveri bilfiil yoğun trafiği yönetebilen CubeCDN, vmware esx server, hyperv, virtual server (sanal sunucu), Sql express ve cloud hosting teknolojisi kullanmaktadır. Web yazılımı yönünden ise content management (içerik yönetimi) büyük kısmı itibari ile vb olup, wordress ve benzeri çeşitli kodlarla oluşturulan bölümleri de vardır.
Hangi Diller kullanılıyor?
Anadil: 🇹🇷 Türkçe. 🌐 Yabancı dil tercüme: Masaüstü sürümünde geçerli olmak üzere; İngilizce, Almanca, Fransızca, İtalyanca, İspanyolca, Hintçe, Rusça ve Arapça. (Bu yabancı dil çeviri seçenekleri ileride artırılacak olup, bazı internet çeviri yazılımları ile otomatik olarak temin edilmektedir.
Sitenin Webmaster, Hostmaster, Güvenlik Uzmanı, PHP devoloper ve SEO uzmanı kimdir?
👨💻 Feyz Pazarbaşı & Istemihan Mehmet Pazarbasi[İstanbul] vd.
® Reklam Alanları ve reklam kodu yerleşimi nasıl yapılıyor?
Yayınlanan lansman ve reklamlar genel olarak Google Adsense gibi internet reklamcılığı konusunda en iyi, en güvenilir kaynaklar ve ajanslar tarafından otomatik olarak (Re'sen) yerleştirilmektedir. Bunların kaynağı Türkiye, Amerika, Ingiltere, Almanya ve çeşitli Avrupa Birliği kökenli kaynak kod ürünleridir. Bunlar içerik olarak günlük döviz ve borsa, forex para kazanma, exim kredileri, internet bankacılığı, banka ve kredi kartı tanıtımları gibi yatırım araçları ve internetten para kazanma teknikleri, hazır ofis kiralama, Sigorta, yabancı dil okulları gibi eğitim tanıtımları, satılık veya kiralık taşınmaz eşyalar ve araç kiralama, ikinci el taşınır mallar, ücretli veya ücretsiz eleman ilanları ile ilgili bilimum bedelli veya bedava reklamlar, rejim, diyet ve özel sağlık sigortası gibi insan sağlığı, tatil ve otel reklamları gibi öğeler içerebilir. Reklam yayıncıları: ads.txt dosyası.
‼️ İtirazi kayıt (çekince) hususları nelerdir?
Bahse konu reklamlar üzerinde hiçbir kontrolümüz bulunmamaktadır. Bu sebep ile özellikle avukat reklamları gibi Avukatlık kanunu vs. mesleki mevzuat tarafından kısıtlanmış, belirli kurallara tabi tutulmuş veya yasaklanmış tanıtımlardan yasal olarak sorumlu değiliz.
📧 İletişim ve reklam başvuru sayfası nerede, muhatap kimdir?
☏ Sitenin 2022 yılı yatırım danışmanı ile irtibat ve reklam pazarlaması için iletişim kurmanız rica olunur.
Wmic Windows Activation Key and...
03-05-2025, 14:36:12 in Aile Hukuku