+ Konuyu Yanıtla
1 den 3´e kadar toplam 3 ileti bulundu.

Konu: Donuyoruz

Donuyoruz Hızlandırılmış Mobil Sayfa Sürümü (AMP)
  1. #1
    Kayıt Tarihi
    Sep 2007
    İletiler
    61
    Dilekçeler Sözleşmeler
    0
    Dosya Yükleme
    0

    Tanımlı Donuyoruz

    LÜTFEN DONUYORUZ YARDIMCI OLABİLİRMİSİNİZ Ev aldım ev tapuda sıvı yakıtlı merkezi sistem görünmesine karşın kazanların bulunması gereken yerde bir kaç ay önceye kadar mobilya atolyesi şu an ise boş depo olarak durmaktadır.Bazı malikler balkonlarına kat kaloriferi bazıları ise elektrikli ısıtıcılarla ısınmaya çalışmaktadır.Apartmanımızda ısınmak için hiç bir şey yoktur.Ben ise evime 1 ay önce soba kurmak zorunda kaldım.Fakat malikler den biri soba yakmama izin vermedigi gibi tacize başladı.noter kanalı ile protesto, mektup en son olarakta gecenin bir yarısı yangın tehlikesi var diye zabıta ve iftaiyeyi evime doldurdu.gelen görevliler hiç bir tehlike yok diye gittiler.(gece 21,30)Tapu daki projenin fotokopısini aldım(merkezi sistem sıvı yakıtlı kalorifer)kendileri ya battaniye altında oturuyor ya da elektrikli ısıtı kullanıyorlar. Dün tekrar şikayet etmiş soba yakıyor diye belediyeden geldiler ve merkezi sistem görünen apartmanda soba yakamazsınız 2 gün içinde sökmezseniz cezai işlem başlatacağız dediler.Ben apartman öyle gözükmesine rağman hiç bir kalorifer techizatı yok donuyoruz mecburuz dememe rağmen yapacağımız bir şey yok dediler.Yakarsam cezai işlem ne olabilir mahkemeye mi verilirim,verilirsem ne gibi ceza alırım.Soğuktan donuyoruz.Ağzımızın içinden konuşurken buharlar çıkıyor.Sulh hukuk mahkemesine dava aç deniyor ama dava açma ve sonuçlanma süresine kadar olan zamanda soğuktan donalımmı.Lütfen söylermisiniz ne yapmam gerekiyor.Teşekkür ederim.



    Hukuki NET Güncel Haber

    Donuyoruz konulu yargıtay kararı ara
    Donuyoruz konulu hukuk haber

  2. # Nedir?
    Tavsiye Soru Cevap
    Kayıt Tarihi
    Bugün
    İletiler
    Ne kadar?
     
  3. #2
    Kayıt Tarihi
    Jun 2007
    Nerede
    istanbul
    İletiler
    2.042
    Dilekçeler Sözleşmeler
    1
    Dosya Yükleme
    0

    Tanımlı Re: Donuyoruz yardım edecek kimse yokmu

    Ancak size AKP liler yardım edebilir. Bizde kömür yok. Donduğunuza göre siz de AKP li değilsiniz. İşiniz zor.

  4. #3
    Kayıt Tarihi
    Sep 2007
    İletiler
    61
    Dilekçeler Sözleşmeler
    0
    Dosya Yükleme
    0

    Tanımlı Re: Donuyoruz yardım edecek kimse yok mu

    Mehmet bey ben kömür istemiyorum ki.Ne gibi bir işlem yapmam gerekir gerçekten şaka yapmıyorum soğuktan evin içinde oturamıyoruz.Hafta ortası saat 17 e kadar iş yerimizde ısınıyoruz akşam battaniye ile oturuyoruz.Hafta sonları tam bir eziyet ,banyo bile yapmak eziyet .Lütfen hangi yolu izlemem gerektiğini söyleyebilirmisiniz.Teşekkür ederim.

+ Konuyu Yanıtla

Bu sayfada bulunan kavramlar:

Yetkileriniz

  • Yeni konu açma yetkiniz yok
  • Konuya cevap verme yetkiniz yok
  • Dosya ekleme yetkisi yok
  • İleti düzenleme yetkisi yok
  •  


2022 tarihli Hukuk Blog |  Arabulucu |  Hukuk Kitapları |  Alman Hukuku |  Özel Güvenlik AŞ. |  İş İlanları |  Ankahukuk |  Psikolog |  Site Ekleme |  Sihirli Kadın |  Sağlık |  Satılık Düşecek Domainler |  Bayefendi |  Afternic Alanadı satış (Domain alımı) | 

™ Marka tescili, Patent ve Fikri mülkiyet hakları nasıl korunuyor?
Hukuki.Net’in Telif Hakları ve 2014-2022 yılları arası Marka Tescil Koruması Levent Patent tarafından sağlanmaktadır.
♾️ Makine donanım yapı ve yazılım özellikleri nedir?
Hukuki.Net olarak dedicated hosting serveri bilfiil yoğun trafiği yönetebilen CubeCDN, vmware esx server, hyperv, virtual server (sanal sunucu), Sql express ve cloud hosting teknolojisi kullanmaktadır. Web yazılımı yönünden ise content management (içerik yönetimi) büyük kısmı itibari ile vb olup, wordress ve benzeri çeşitli kodlarla oluşturulan bölümleri de vardır.
Hangi Diller kullanılıyor?
Anadil: 🇹🇷 Türkçe. 🌐 Yabancı dil tercüme: Masaüstü sürümünde geçerli olmak üzere; İngilizce, Almanca, Fransızca, İtalyanca, İspanyolca, Hintçe, Rusça ve Arapça. (Bu yabancı dil çeviri seçenekleri ileride artırılacak olup, bazı internet çeviri yazılımları ile otomatik olarak temin edilmektedir.
Sitenin Webmaster, Hostmaster, Güvenlik Uzmanı, PHP devoloper ve SEO uzmanı kimdir?
👨‍💻 Feyz Pazarbaşı & Istemihan Mehmet Pazarbasi[İstanbul] vd.
® Reklam Alanları ve reklam kodu yerleşimi nasıl yapılıyor?
Yayınlanan lansman ve reklamlar genel olarak Google Adsense gibi internet reklamcılığı konusunda en iyi, en güvenilir kaynaklar ve ajanslar tarafından otomatik olarak (Re'sen) yerleştirilmektedir. Bunların kaynağı Türkiye, Amerika, Ingiltere, Almanya ve çeşitli Avrupa Birliği kökenli kaynak kod ürünleridir. Bunlar içerik olarak günlük döviz ve borsa, forex para kazanma, exim kredileri, internet bankacılığı, banka ve kredi kartı tanıtımları gibi yatırım araçları ve internetten para kazanma teknikleri, hazır ofis kiralama, Sigorta, yabancı dil okulları gibi eğitim tanıtımları, satılık veya kiralık taşınmaz eşyalar ve araç kiralama, ikinci el taşınır mallar, ücretli veya ücretsiz eleman ilanları ile ilgili bilimum bedelli veya bedava reklamlar, rejim, diyet ve özel sağlık sigortası gibi insan sağlığı, tatil ve otel reklamları gibi öğeler içerebilir. Reklam yayıncıları: ads.txt dosyası.
‼️ İtirazi kayıt (çekince) hususları nelerdir?
Bahse konu reklamlar üzerinde hiçbir kontrolümüz bulunmamaktadır. Bu sebep ile özellikle avukat reklamları gibi Avukatlık kanunu vs. mesleki mevzuat tarafından kısıtlanmış, belirli kurallara tabi tutulmuş veya yasaklanmış tanıtımlardan yasal olarak sorumlu değiliz.
📧 İletişim ve reklam başvuru sayfası nerede, muhatap kimdir?
☏ Sitenin 2022 yılı yatırım danışmanı ile irtibat ve reklam pazarlaması için iletişim kurmanız rica olunur.
Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons Attribution 4.0 International License.