Öncelikle herkeze selam eder hayırlı akşamlar dilerim.

Rutin yapılan kontroller icabı yolda polis çevirmesine denk geldim ve GBT sorgusu yapıldıgında Ankara Mamak ve Ankara Altındağ semtlerinde işlenmiş 8 suç kaydım bulundu, fakat bunların hiçbiri bana ait değil.

Bunun üzerine hemen savcılığa başvurdum ve 6 ay sonra bugün cevap geldi, bu suçları işleyen şahısın adı soyadı ve anne baba bilgileri ile benimkilerle aynı sadece kütük bilgilerimiz farklı, gelen açıklamadada GBT emde bu suçların çıkmasının sebebi isim benzerliği yüzünden kayıtlara geçirilirken yanlışlıkla benim üstüme yazıldığı bu suçların asıl sahibinin ise açık bir şekilde bilgileri elime ulaştırıldı.

Bu suçlar sadece GBT de çıkıyor diyer nüfus ve arşiv kayıtlarında ise çıkmıyor.

Ben İstanbul'da ikamet etmekteyim neyazıkki Ankara'ya gitme ve avukat tutma durumum yok.

GBT mi temizletebilmem için netür bir yol izlemem gerekir ve bana birde uygun dilekçe örneği göstermeniz mümkünmüdür?

Özel Güvenlik Görevlisi kartı almaya hak kazandım fakat bu suçlamalar yüzünden kartım emniyette yatıyor alamıyorum artı Kamu Yönetimi birinci sınıf öğrencisiyim bu suçlamaları en kısa zamanda temizleyemezsem mezun olduğumda hiçbir kamu binasında görev yapamayacağımıda biliyorum bu nedenlerden dolayı açıklayıcı bir bilgi verebilirseniz çok memnun olurum, şimdiden teşekkür eder saygılarımı sunarım.