öncelikle hepinize merhaba diyorum avukat büyüklerim,ben 23 yaşında matamatik öğrencisiyim,bir ay kadar önce babam karşı komşumuza apartmanı sürekli rahatsız ettiklerini ve kendisine çeki düzen vermesi için toplantıya davet etmek üzere kapılarına gitmişti ve komşumuz küfrlerele tehditlerle babamın üzerine yürümüş ben o sırada ders çalışıyordum ve ve gürültü üzerine kapıya çıktım tabi bütün apartmanda kapımızın önündeydi komşumuz bizi o esnada seri bir şekilde öldürmekle tehdit ederken aynı ağıyla bir yandanda küfürler yağdırıyordu,sabr ettik kavga olsun istemedik fakat neye yaradı,şu an mahkemeden gelen bir kağıtta polise verdiğim ve tek kelimesi yalan olmayan ifadem sonucu deliller kısmında kaçamaklı kabul yaızyordu şimdi ne suç işledim diyeceksiniz inanın bilmiyorum kağıtta yazdığı kadarıyla karşı komşumuzun annesinin ayağını kapıya sıkıştırmışım evlerine zorla girmeye çalışmışım,
şimdi kanıma dokunan polise yalan ifade mi vermeliydim ben olay yerinde hiç mi yoktum demeliydim,am maalesef bu günah olur diye yapmadım ve asla pişman da değilim sadece beni nasıl böyle bir şey yapmakla suçlarlar anlamıyorum,şimdi kendi öz babam da bana verdiğim ifadenin çelişkili olduğunu söyleyrek kızıyor,peki olay yerinde bulunuyorum demek suçmudur.
şimdi sormak istediğim mahkemede süreç nasıl olacak,yani şahit çağırılacak mı?yoksa ifademi kaçamaklı kabul sayan savcı zaten beni suçlu mu bulmuş?
zaman ayırıp cevaplarsanız sevinirim.