Merhabalar
Bir haftadır forumunuzda konuyla ilgili araştırma yapıyorum kesin bir sonuca varamadım.
80 adet 75m2 dubleks konuttan oluşan belediye mücavir alanları dışında köy statüsünde bir sitemiz var.
1995 yılında yönetim planı müteahhit ve tüm hisselerin sahibi olarak görünen birisi tarafından tapu kadastroya verilmiş ve bu plan üzerinden kat irtifakı kurularak tapular dağıtılmış. 1995-2000 yılları arasında kullanımda olan site resmi bir site yönetimi oluşturulamadığından bakımsız ve sahipsiz kalmış ve bir kaç kişinin kullandığı atıl kalmış bir site olarak bu güne gelinmiş.
şimdi ise resmi bir yönetim kurmak adına yola çıktık. Ancak ortaklarda 32 sine ulaşabildik. tapu kadastro dan verilen adres bilgileri eski olduğunda problem yaşıyoruz.
Farzedelim malik lerin %51 ine ulaştık. yönetim planı 1995 te. 14 yıldır iskan alınmamış. yönetim oluşturulmamış. Bu şartlar altında bizleri neler bekliyor. Ayrıca bu şartlarda resmi yönetim oluşturabilirmiyiz. yönetim oluşturursak yöneticiler olarak site sakinlerinin ve sitenin cezai sorumluluklarından kişisel olarak zarar görürmüyüz aydınlatabilirmisiniz.