komsulukla ılgılı ılkokullarda cocuklar egıtılmelı ozellıklede ıstanbul gıbı buyuk sehırlerde sadece bu dersı almıs ınsanlar apartmanda oturma hakkı kazanmalı dıyerek konuya gırmek ıstedım......uskudardakı(kendı) evımden alt kat komsum nedenıyle beykozda mustakıl bır eve tasındım...allaha sukur ben cok huzurluyum kafam da cok rahat evımıde kıraya verdım...benım tasınmama sebep olan kıracıya ınat evıme 3 tane bekar polıs koydum...tabı onlar bu sefer ses yapamadılar muzık felan acamadı ve baska eve tasındılar......gelın gorunkı benım evımın kaderı degısmedı.alt katın ev sahıbı 6 aydır yenı bır kıracı koymus bu aılenınde bekar bı oglu varmıs 20 yaslarında ve delıymıs..annesını felan dovuyomus camları kırıyomus...bızım polıslerde bıktık artık dıyolar bısey yapın....bıde bu durum artık mahallelıyıde rahatsız etmıs olmalıkı bazı eskı komsular bana rıca ettı bıseyler yapalım dıye...bızım apartman 3 kat 1 katı dukkan onlar rahatsız olmuyorlar ses onlara gıtmedıgı ıcın 2 kat almancı o gelmıyor almanyada kalıyor surekli(yanı tek sıkayetcı olan daıre bızız.)... sonra .3 kat bu kısıler rahatsız edenler yanı...veee en ustede benım kafası sısmıs yenı polıs olmus kardeslerım...cocuklar ne uyuyabılıyo ne dınlenebılıyor...ben sımdı ne yapmalıyım daha dogrusu mahallelı ne yapmalı ımza toplayıp uskudar beyaz masaya mı versek. bırde sole bır durum var evsahıbıne gıdermı bu yapıan sıkayet yanı ev sahıbı ole bı kadın kı 800 tl cıvarı kım o parayı verse bakmadan kıraya verıyor...koyden yenı gelmıs 4 cocukluydu benı rahatsız edenler.. oglu esrar kullanıyodu berbat bır aıleydı sonunda da evımı bırakmama neden oldular.. sımdıkınınde oglu delı...raporu falan varmıs sanırım..yanı ben evsahıbıne de bı sekılde bu konu rahatsızlık versın ıstıyorum..bundan sonra daha dıkkatlı yapsın secımlerını...
acaba delı raporlu dıye elımız kolumuz baglımı kalacak?
bırde ya raporu yoksa sadece pıskopatsa ..cunku cocugun babası yok ...
o yuzden boyle kabadayı tavırlarında olabılır evınde...
ne yapmamız gerektıgı konusunda tek bır bılgımız de yok.forumlarda buna benzer konularda yazılanlarıda okudum ama kafamda tam bır yol olusmadı...
bu konuda ne yapmamız gereklı acaba?
umarım tum herkez ıdeal komsusunu bulur...
umarım ulkemız medenıyetı bulur...bu dunyada ıyı yasamayı, kalıteyı o kadar hak edıyoruz kı aslında.........................

not polıs kıracılarım yenı polıs oldugu ıcın cok defa uyarmıslar ama bunun dısında da gıderler sıkayet ederler polıslıkten atılırız dıye de cekıncelerı var..ızgın: